«H ποιητική του χώρου» του Θανάση Καραμήτα

on .

karamhtas

Παρατείνεται έως 30 Μαΐου η έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «H ποιητική του χώρου» του Θανάση Καραμήτα στην Γκαλερί «Τεχνοχώρος» (Ζυγομάλλη 16, Ιωάννινα), η οποία διακόπηκε λόγω κορωνοϊού.

Ο Θανάσης Καραμήτας γεννήθηκε στον Δομοκό Φθιώτιδας και αποφοίτησε από το Μαθηματικό τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Β. Ελλάδας και του Συλλόγου Εικαστικών Τεχνών Κ. Ελλάδας. Ζει και εργάζεται στην Κατερίνη. Ατομικές του εκθέσεις έχουν παρουσιαστεί στη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, τις Σέρρες, τη Δράμα και τη Σαντορίνη, ενώ έργα του έχουν παρουσιαστεί ξανά στην Γκαλερί «Τεχνοχώρος» το 2013. Επίσης, έχει εικονογραφήσει αρκετά βιβλία.
• Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο: 9:30-14:30. Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 9:30-14.30 και 17:30-21:30. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση έκτος ωραρίου καταστήματος κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 26510-31775 & email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.