Το ΔΗΠΕΘΕ ευχαριστεί την μέχρι πρότινος καλλιτεχνική Διευθύντριά του Ελ. Δημοπούλου

on .

dimopoulou

• Την μέχρι πρότινος Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Ελένη Δημοπούλου ευχαριστεί το Δ.Σ. για την σημαντική προσφορά της τα δυόμιση περίπου τελευταία χρόνια.
Η κ. Δημοπούλου αποχωρεί από το «τιμόνι» του ΔΗΠΕΘΕ έπειτα από 28 μήνες καταθέτοντας την παραίτησή της προκειμένου να κινήσει εκ μέρους της τις διαδικασίες για τη συνταξιοδότησή της.
Όπως αναφέρεται σε χθεσινή ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ «η κ. Δημοπούλου, από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Ιωαννίνων, άφησε το δικό της στίγμα στην πορεία του ΔΗΠΕΘΕ, με σημαντικές και ιδιαίτερα επιτυχημένες παραγωγές, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της στη δημιουργία του «Θερινού Μαντείου», του εργαστηρίου εκπαίδευσης και δημιουργίας για επαγγελματίες ηθοποιούς, το οποίο από την πρώτη κιόλας χρονιά εντάχθηκε στο «Διεθνές Δίκτυο Αρχαίου Δράματος» που συντονίζει και ενισχύει το Υπουργείο Πολιτισμού».
Παράλληλα, το Δ.Σ. του ΔΗΠΕΘΕ ανακοινώνει πως προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για την προκήρυξη νέου διαγωνισμού, προκειμένου να καλυφθεί η θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή.