«Ζητούνται ήρωες» από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

on .

dipethe

• Πρόγραμμα με τίτλο «Ζητούνται ήρωες» παρουσιάζει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, το οποίο απευθύνεται σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες με και χωρίς αναπηρία.

Πρόκειται να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex και E-Seminars.
Πρώτη ημέρα Ηρώων: Μεθαύριο, Πέμπτη, ώρα 17:00. Η δράση, χωρίς να αποκαλύψει το αντικείμενο της στους συμμετέχοντες, τους μεταφέρει σε ένα πλαίσιο με φανταστικά μέρη και χαρακτήρες, στο οποίο δημιουργούν ελεύθερα και αυτόνομα μια νέα ταυτότητα που θα τους κάνει τους «Ήρωες στη δική τους ιστορία».
Και επειδή υπάρχουν Ήρωες με τους έμπιστους Βοηθούς τους, προσκαλείται όποιος ενδιαφέρεται να εμπλακεί στη θεατρική δράση του «Ζητούνται Ήρωες» να στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Πρώτη ημέρα Βοηθών: Σήμερα, Τρίτη, ώρα 19:00-20:00. Στους Βοηθούς θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 22 ώρες. Η δράση είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, Ήρωες και Βοηθούς.
• Υπεύθυνος δράσης: Χρηστιάς Κωνσταντίνος, BSc.Δάσκαλος Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, με πιστοποίηση στη Θεατροπαιδαγωγική Δράση. Επικοινωνία: τηλέφωνο (6957-669184) ή e-mail (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).