Πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συστημική Οικογ. Θεραπεία

on .

kesythes

• Το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Συστημική Οικογενειακή Θεραπεία στη ΒΔ Ελλάδα, το οποίο αφορά στην Ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας και προβλήματα σχέσεων παρέχει το Κέντρο Συστημικής Θεραπείας και Συμβουλευτικής (Κε.Συ.Θε.Σ).
Το Τετραετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Συστημική Θεραπεία είναι αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Οικογενειακής Θεραπείας (European Family Therapy Association, EFTA). Οι απόφοιτοι του προγράμματος παίρνουν πιστοποίηση ως οικογενειακοί θεραπευτές από την EFTA και έχουν την δυνατότητα να παρέχουν συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους ανθρωπιστικών επιστημών και επιστημών υγείας, όπως ψυχίατροι, ψυχολόγοι, γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, κοινωνιολόγοι και εκπαιδευτικοί. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση σε θέματα ψυχικής υγείας με βάση τη συστημική προσέγγιση, πρακτική και κλινική άσκηση και εποπτεία.
• Περισσότερες πληροφορίες στο site του Κέντρου: www.kesythes.gr ή στα τηλέφωνα 2651070434 και 2152151946.