Νέα παράδοση υφασμάτινων μασκών από τον «Πήγασο»

on .

phgasos

• Μια μεγάλη κοινωνική δράση ολοκληρώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος», έχοντας συνολικά προσφέρει 1.500 υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες σε διάφορες συλλογικότητες.
Η τελευταία παράδοση έγινε και αυτή στην Περιφέρεια Ηπείρου παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ιωαννίνων Κ. Σιαράβα, τον οποίο και ευχαριστεί ο Σύλλογος για το συντονισμό της όλης προσπάθειας και για την εμπιστοσύνη.
Η παράδοση αφορούσε 120 υφασμάτινες μάσκες, που παραδόθηκαν στη συνέχεια στην Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς του Καταστήματος Κράτησης Ιωαννίνων, οι οποίες κατασκευάστηκαν με υλικά (υφάσματα και λάστιχα) που οι ίδιοι προμήθευσαν το σύλλογο, προκειμένου να ραφτούν οι μάσκες.
Για την παραλαβή παρέστησαν εκ μέρους της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Ιωαννίνων ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας κ.κ. Δημήτριος Μαντζίλας, Νικόλαος Τσιώρης και Γιάννης Πλιακοπάνος, ενώ τον «Πήγασο» εκπροσώπησαν η Αντιπρόεδρος κα Ελπινίκη Μπάρκα και το μέλος Δέσποινα Μπαλωμένου.