Βολτάροντας στην πόλη της Πρέβεζας

on .

kinhtikothta

• Ο Δήμος Πρέβεζας συμμετέχοντας στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» ενθαρρύνει εναλλακτικές δράσεις μετακίνησης και το απόγευμα της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου (18:00-20:00) διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή!
Το ραντεβού δίνεται στην πλατεία Ανδρούτσου και η συνέχεια περιλαμβάνει μια υπέροχη βόλτα στην πόλη με ποδήλατα- πατίνια - skateboard- roller - ηλεκτρικά πατίνια και γενικότερα κάθε μέσο που δεν εκπέμπει ρύπους και την ευθύνη και επίβλεψη της δράσης θα έχουν η Αντιδήμαρχος Κοιν.Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού κα Αθηνά Κωνσταντάκη σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ και εντ. Σύμβουλο Αθλητισμού κ. Δημήτρη Καραμανίδη. Η πορεία θα είναι από πλατεία Ανδρούτσου - παραλία - μνημείο Ναύτη – Κυανή Ακτή - Κάστρο Αγίου Γεωργίου – Λεωφόρος Ειρήνης - Φόρος- Ατιντάνων- Σπηλιάδου – Ιστορικό Κέντρο ( Εθν.Αντιστάσεως έως Καρυωτάκη)- Παραλία και τερματισμός στην πλατεία Ανδρούτσου.
Η βόλτα δεν έχει διαγωνιστικό αλλά ψυχαγωγικό χαρακτήρα, η συμμετοχή είναι ελεύθερη, ενώ κατά τη διάρκειά της θα φοράμε όλοι μάσκες και θα κρατάμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις αποστάσεις.