«Αυλαία» ανοίγει και πάλι για την ερασιτεχνική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ

on .

KAMPEREIO THEATRO

• Την ερασιτεχνική του σκηνή θα λειτουργήσει το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων κατά τη διάρκεια της φετινής θεατρικής περιόδου 2020-21, η οποία θα αποτελείται από τμήματα παιδιών, εφήβων και ενηλίκων και θα ξεκινήσει τις συναντήσεις της μέσα στο φθινόπωρο.
Για τη στελέχωση της σκηνής με καλλιτεχνικούς συντελεστές οι ηθοποιοί και σκηνοθέτες που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τα τμήματα αυτά (οργάνωση, σκηνοθεσία, σκηνοθετική κλπ. διδασκαλία, καθοδήγηση) θα πρέπει να γνωρίσουν το ενδιαφέρον τους στο ΔΗΠΕΘΕ. Μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους στο mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή να το καταθέσουν στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ (Παπάζογλου 5, Αρχοντικό Πυρσινέλλα) μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου, γράφοντας στον τίτλο «για την ερασιτεχνική σκηνή».
• Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 26510-25670 και 26510-73233, ώρες 8:30-14:30, ή στο παραπάνω mail (κ. Μαρία Κεβρεκίδου).