Νέα επιμορφωτικά προγράμματα από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

on .

aigaio

• Επιμορφωτικά προγράμματα στους τομείς: Εκπαίδευση, Ψυχολογία, Συμβουλευτική, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά & Τέχνη προκηρύσσει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, η έναρξη των οποίων θα γίνει στις 15 Ιανουαρίου 2021.
Τα Προγράμματα θα υλοποιηθούν με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, ασύγχρονα, χωρίς να απαιτούν την ταυτόχρονη παρουσία του εκπαιδευόμενου, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μελετά βάσει του δικού του χρόνου και των υποχρεώσεών του. Οι διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ και επαγγελματίες με μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία.
Το Πανεπιστημίου Αιγαίου, απονέμει με την ολοκλήρωση του εκάστοτε προγράμματος στον κάθε εκπαιδευόμενο Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.
Στο μεταξύ, πυρετωδώς ετοιμάζονται δυο νέα portal, που φιλοδοξούν να αποτελέσουν βήμα έκφρασης για Ψυχολόγους, Συμβούλους, Κοινωνικούς Επιστήμονες, Εκπαιδευτικούς, Αρθρογράφους, Λογοτέχνες, Coaches, Ειδικούς Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού, Φοιτητές. Το πρώτο είναι το γνωστό psichologia.gr, ενώ το δεύτερο θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στις επιστήμες της συμβουλευτικής υπό την ευρεία έννοια.
• Προκηρύξεις και άμεση εγγραφή στα: https://bit.ly/3jOU3D4, https://psichologiagr.com/, http://ppy.aegean.gr/site/ και http://psichologia.gr. Πληροφορίες στα τηλ.: 22510-36580 και 22510-36520.