Παρουσίαση βιβλίου με θέμα τα fake news

on .

vivlio

• To βιβλίο της κ. Αλεξίας Κουλούρη, Προϊσταμένης του Τομέα Ενημέρωσης και Προβολής του Κοινοβουλευτικού έργου του τηλεοπτικού σταθμού, Βουλή Τηλεόραση με τίτλο «Fake news. Ρητορική και Ερμηνείες» θα παρουσιαστεί από το Εργαστήριο Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, Μέσων Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης (ΜΕΚΘΕΜΕ) της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Η παρουσίαση του βιβλίου γίνεται στο πλαίσιο του μαθήματος «Ελληνική Γλώσσα και ΜΜΕ: Εκπαιδευτικές εφαρμογές» που διδάσκεται στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, ώρες 3 - 6 μ.μ..
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ευρωβουλευτής ΝΔ, Μερόπη Τζούφη, βουλευτής Ιωαννίνων ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Φιλήμων Καραμήτσος, δημοσιογράφος και η συγγραφέας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Γλωσσολογίας και Ελληνικής Γλώσσας και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Μελέτης Κοινωνικών Θεμάτων, ΜΜΕ και Εκπαίδευσης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο εκδότης Ανδρέας Σιδέρης.