Τον Βασίλη Τριάδη θα τιμήσει ο Δήμος Ζαγορίου στο Γρεβενίτι

on .

BASILIS TRIADIS ZAGORI

• Σήμερα, Παρασκευή στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση στο Γρεβενίτι, ο Δήμος Ζαγορίου θα βραβεύσει τον Βασίλη Τριάδη, για την προσφορά του στην τοπική κοινωνία. Ο Βασίλης Τριάδης δραστηριοποιείται σήμερα, ως διευθύνων σύμβουλος της P&I Ελλάς, της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Λογισμικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού P&I (Personal & Informatik). 

Ο Β. Τριάδης γεννήθηκε στο Γρεβενίτι Ζαγορίου όπου τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο, στη συνέχεια φοίτησε στο Γυμνάσιο του Μετσόβου και σε Λύκειο στα Ιωάννινα. Σπούδασε πληροφορική στην Κολωνία της Γερμανίας. Με το πέρας των σπουδών του ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα. Το 1998 έγινε Διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρείας P&I. Από το 2004 μέχρι και σήμερα, είναι διευθύνων σύμβουλος CEO της P&I.

Έμπρακτη βοήθεια...

Όπως τονίζεται από τον Δήμο Ζαγορίου, ο Β. Τριάδης είναι γνωστός για την έμπρακτη βοήθειά του με δωρεές έργων κατασκευής, που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής των μόνιμων κατοίκων και στην διατήρηση του παραδοσιακού δομημένου περιβάλλοντος του Ζαγορίου.

Επίσης είναι πολύτιμος αρωγός και συμπαραστάτης σε πάμπολλες εκδηλώσεις του Δήμου, προωθώντας έμπρακτα το κοινωνικό του έργο, διοργανώνοντας και υποστηρίζοντας μεγάλα αθλητικά events, τον Ποδηλατικό Αγώνα “Greveniti Bike 83km”, που είναι αφιερωμένος στην Ημέρα Μνήμης για τα Μαρτυρικά χωριά του Ζαγορίου. Παράλληλα, στη διαχείριση της πανδημίας, στήριξε τον Δήμο με προσφορά του απαραίτητου υγειονομικού υλικού.