Τον Ιούνιο αναμένεται η λειτουργία του Πολυδύναμου στο «Χατζηκώστα»

on .

XATZHKOSTA PITA 29 1 19

• Αρχές Ιουνίου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το Πολυδύναμο Κέντρο Αντιμετώπισης Κρίσεως Χρηστών Ναρκωτικών και Αλκοολισμού στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα».
Αυτό έκανε γνωστό χθες ο Διοικητής του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Ευάγγελος Καρβούνης, κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου εργαζόμενοι και Διοίκηση αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά. Μάλιστα η Διοίκηση έχει υποβάλει αίτημα για την προκήρυξη πρόσληψης 26 ατόμων που θα στελεχώσουν το Κέντρο, με τον κ. Καρβούνη να κάνει λόγο για μια πρωτοποριακή μονάδα, για την οποία ήδη έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον απ’ όλη την Ελλάδα.

Πλακέτα στον Αλ. Καχριμάνη
Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης ο Διοικητής του Νοσοκομείου παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Αλ. Καχριμάνη ως ένδειξη αναγνώρισης για την συμπαράσταση και υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου στο Ίδρυμα. Πολλές φορές με την συνδρομή της αντιμετωπίστηκαν προβλήματα και υλοποιήθηκαν έργα, κάτι που επεσήμανε χθες και ο Ευαγγ. Καρβούνης, ενώ ο Αλ. Καχριμάνης ανέφερε ότι μόνο με συνεργασία βελτιώνονται οι υπηρεσίες προς τους πολίτες.