Περιφερειακές συνδιασκέψεις ξεκινά το ΚΙΝΑΛ σε όλη τη χώρα

on .

KINAL 2 2 20

• Στους στόχους του Κινήματος Αλλαγής για τη νέα χρονιά αναφέρθηκε ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης, κατά την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων.
Ο κ. Χριστοδουλάκης έκανε λόγο για μια δύσκολη χρονιά, κάνοντας ειδική αναφορά στα εθνικά θέματα. Επανέλαβε το αίτημα του ΚΙΝΑΛ για σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών, έτσι ώστε, όπως είπε «να επαναδιατυπώσουμε την εθνική μας στρατηγική, να δεσμευτούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις από την στρατηγική αυτή, αλλά και για να στείλουμε το μήνυμα και στην Ελλάδα και έξω, ότι ειδικά στα εθνικά ζητήματα, είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και αποφασισμένοι».
Μεταξύ των βασικών στόχων του ΚΙΝΑΛ είναι η αποτύπωση του σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού στίγματος του κόμματος και για τον σκοπό αυτό το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα περιφερειακές συνδιασκέψεις. Για την Περιφέρεια Ηπείρου συντονιστής ορίστηκε ο πρ. Νομάρχης Ιωαννίνων Ν. Ζαρμπαλάς. 
Κατά την ομιλία του ο κ. Χριστοδουλάκης με έμφαση τόνισε ότι η παράταξη πρέπει να αναδείξει τον δικό της κοινωνικό χαρακτήρα. «Να βάλουμε ξανά σαφείς κοινωνιολογικές διαχωριστικές γραμμές από τον παραδοσιακό ιδεολογικό μας αντίπαλο», σημείωσε μεταξύ άλλων.