Στον ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζουν τα σχέδια για την επόμενη ημέρα

on .

XRISTOBASILHS GIORGOS

• Παρότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο στην Super League 2 για την τύχη του πρωταθλήματος και το τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση, ο ΠΑΣ Γιάννινα κοιτάει την επόμενη μέρα και σχεδιάζει προσεκτικά το μέλλον.
Το Σαββατοκύριακο θα βρεθεί και πάλι στα Γιάννινα ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, για να τρέξει σημαντικά

οργανωτικά θέματα. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ θα συναντηθεί και πάλι με τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη, προκειμένου να σχεδιάσουν από κοινού τις μελλοντικές κινήσεις. Ένα από τα σημαντικά ζητήματα είναι η καλοκαιρινή προετοιμασία, οι ημερομηνίες και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες. Το πιθανότερο είναι ότι το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα γίνει και πάλι στο Καρπενήσι, σε διαφορετική όμως ημερομηνία από τα προηγούμενα χρόνια.
Τις ημέρες της παρουσίας του στα Γιάννινα ο Γιώργος Χριστοβασίλης αναμένεται να συναντηθεί και με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ, Παντελή Κολόκα, για την βελτίωση των αγωνιστικών χώρων στα δύο γήπεδα που χρησιμοποιεί ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα του Αργύρη Γιαννίκη και προαπαιτούμενο για την παραμονή του ομογενή προπονητή στον πάγκο της ομάδας.

petrakis

Στην Κύπρο ο Γιάννης Πετράκης
Μετά από ένα χρόνο μακριά από τους πάγκους ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης επιστρέφει στην προπονητική και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο καιν συγκεκριμένα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.
Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής θα είναι ο αντικαταστάτης του Πάμπου Χριστοδούλου, ο οποίος αποχωρώντας από την ομάδα της Λευκωσίας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Νέας Σαλαμίνας.
Ο Γιάννης Πετράκης έκατσε για 5,5 χρόνια στον ΠΑΣ και τα Γιάννινα και συνέδεσε το όνομα του με τη σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία της ομάδας, την ευρωπαϊκή έξοδο το καλοκαίρι του 2016 στα προκριματικά του Europa League.
Αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή της ομάδας, αλλά εκτός από τις ένδοξες στιγμές και την αποθέωση το καλοκαίρι του 2016, έζησε πέρυσι και την αποδοκιμασία από κομμάτι των φιλάθλων και την απογοήτευση από τον περσινό υποβιβασμό, ο οποίος έφερε και τη λύση της συνεργασίας του με τη γιαννιώτικη ομάδα.
Ο Πετράκης διατηρεί δεσμούς με τα Γιάννινα καθώς όπως είναι λογικό έκανε πολλούς φίλους εδώ και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τα χρόνια που πέρασε στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Την επίσημη ανακοίνωση έκανε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Χριστόφορος Τορναρίτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να σημειωθεί ότι στην κυπριακή ομάδα ο Πετράκης θα συναντήσει και έναν παλιό του γνώριμο καθώς στον Ολυμπιακό Λευκωσίας βρίσκεται από την περασμένη σεζόν και ο τερματοφύλακας Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος συνυπήρξε με τον Πετράκη στα Γιάννινα.