Πάνε κι έρχονται στην Ήπειρο οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές

Περιοδείες, συναντήσεις και ομιλίες για ενημέρωση των πολιτών…

• Μπορεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να εστιάζεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές και στα… παραλειπόμενα κυρίως στο Δήμο Ιωαννιτών, ωστόσο ας μην ξεχνάμε ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουμε διπλές κάλπες, με τις Ευρωεκλογές να διεκδικούν το δικό τους μερίδιο.
Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν τις τελευταίες μέρες πάνε κι έρχονται στην Ήπειρο υποψήφιοι Ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων, έχουν επαφές με τοπικά στελέχη, πραγματοποιούν εθιμοτυπικές επισκέψεις, δίνουν συνεντεύξεις Τύπου και κάνουν περιοδείες, προσπαθώντας να πλησιάσουν τους πολίτες, μιας και για πρώτη φορά θα χρειαστούν σταυρό για να εκλεγούν!

Ο Μ. Κεφαλογιάννης
Χθες βρέθηκε στην Ήπειρο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος  επέλεξε  να  περιοδεύσει στην ακριτική Κόνιτσα και το Πωγώνι πριν φθάσει το απόγευμα στα Γιάννενα, όπου μίλησε το βράδυ στο ξενοδοχείο «Grand Serai».
Στην Κόνιτσα συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη  Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέα στο Γηροκομείο Κόνιτσας, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε την αγορά της ακριτικής κωμόπολης, όπου συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής. Στο πρόγραμμα του συμπεριέλαβε και επίσκεψη στο Δελβινάκι Πωγωνίου. Μαζί του ήταν και η υποψήφια ευρωβουλευτής Ν.Δ. Γιάννα Καλαντζάκου.
Σε δηλώσεις του, σε συνέντευξη Τύπου, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η Ν.Δ. θα είναι το πρώτο κόμμα, καθώς όπως είπε, είναι η μοναδική εναλλακτική λύση για έξοδο από την κρίση.

Η Κ. Μπατζελή
Στα Γιάννενα βρέθηκε και η υποψήφια ευρωβουλευτής της «Ελιάς» Κατερίνα Μπατζελή, η οποία το Σάββατο επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος Δημ. Δημητρίου.  Η συζήτηση, όπως ήταν αναμενόμενο, εστιάστηκε στο μέλλον των Επιμελητηρίων, ενώ η κ. Μπατζελή αναφέρθηκε στην ανάγκη να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που σήμερα αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας.

Πυκνώνουν οι επισκέψεις…
Στο μεταξύ, σήμερα Δευτέρα θα βρεθούν στα Γιάννενα άλλοι δυο υποψήφιοι ευρωβουλευτές: Ο Παντελής Καψής με την «Ελιά», ο οποίος θα μιλήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στη «Φρόντζου Πολιτεία» και ο  Νίκος Χουντής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος θα μιλήσει στις 7. 30 μ.μ.  στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων στα «Λιθαρίτσια» με θέμα «Ευρωεκλογές 25 Μαΐου 2014: Για την Ανατροπή στην Ελλάδα,  για μια άλλη Ευρώπη». Αύριο Τρίτη αναμένεται η υποψήφια ευρωβουλευτής με την «Ελιά» Συλβάνα Ράπτη, ενώ προγραμματισμένη επίσκεψη για τις 9 Μαΐου στα Γιάννενα έχει και ο υποψήφιος με την Ν.Δ.  Κώστας Μουσουρούλης.