Ορόσημο οι αυριανές Ευρωεκλογές…

Μόνο μια ξεκάθαρη νίκη της Ν.Δ. προεξοφλεί πολιτική σταθερότητα!

ΚΩΝ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Οι πολιτικές της Ε.Ε. για ανάπτυξη, επενδύσεις, νέες δουλειές, ασφάλεια κ.α. ενδιαφέρουν όσο ποτέ άλλοτε την Ελλάδα

TASOYLAS KOSTAS BOYLH 1

• Οι αυριανές ευρωεκλογές είναι ορόσημο για την Ελλάδα. Η διακυβέρνηση για τέσσερα και πλέον χρόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχει «καθηλώσει» τις παραγωγικές δυνάμεις, ενώ δεν υπάρχει «φως στον ορίζοντα» για επενδύσεις που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη. Αν και οι εκλογές αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση και την κατεύθυνση στην οποία πρέπει αυτή να κινηθεί, έχουν αποκτήσει πολύ μεγάλη πολιτική σημασία για το εσωτερικό της χώρας.
Όλες οι ενδείξεις, όλες οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Όσο πιο μεγάλη θα είναι, τόσο θα ενισχύεται το αίτημα για την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η Ελλάδα, για να αλλάξει πορεία και να βγει με αναπτυξιακούς όρους από τη μεγάλη κρίση.
Την επικείμενη νίκη της Ν.Δ. ουσιαστικά παραδέχονται και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία επιχειρούν να «αναστηλώσουν» το πεσμένο ηθικό των εναπομεινάντων ψηφοφόρων τους, επικαλούμενοι δημοσκοπήσεις που «μειώνουν τη διαφορά». Χθες στο ίδιο κλίμα εμφανίστηκαν οι βουλευτές Μερόπη Τζούφη, Χρήστος Μαντάς και Γιάννης Στέφος, οι οποίοι σε συνέντευξή τους υποστήριξαν πως αναμένουν νικηφόρο αποτέλεσμα την Κυριακή.

Ο Κώστας Τασούλας
Σε δήλωσή του ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός Κώστας Τασούλας, σχολιάζει με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο τις προεκλογικές παροχές του Τσίπρα, ενώ αναφέρεται και στο γενικότερο μήνυμα των ευρωεκλογών:
«Οι προεκλογικές, δήθεν συντάξεις της τελευταίας στιγμής, ακόμη και η επίσπευση της καταβολής της σύνταξης του Ιουνίου από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύουν ότι η εξαπάτηση των μεγάλων ψεμάτων κλείνει με την υποτίμηση των μάταια ψηφοθηρικών παροχών. Όμως η χώρα μας και ο λαός μας μετά από μία παρατεταμένη κρίση χρειάζονται σταθερότητα, ανάπτυξη, ασφάλεια, καλά αμειβόμενες δουλειές. Μόνο μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές και μια ισχυρή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά, μπορούν να εξασφαλίσουν αυτή την προοπτική», τονίζει ο βουλευτής.
Αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές ο Κ. Τασούλας αναφέρει: «Οι Ευρωεκλογές είναι η μεγαλύτερη διακρατική, δημοκρατική διαδικασία στον κόσμο! 427 εκατομμύρια πολίτες σε 28 χώρες ψηφίζουν τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα επόμενα 5 χρόνια και καθορίζουν έτσι την κατεύθυνση που θα λάβει η ευρωπαϊκή πολιτική. Μας ενδιαφέρουν ως Ελλάδα οι πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περιφερειακή ανάπτυξη, για τον αγροτικό τομέα, για την καταπολέμηση της ανεργίας, για τον πολιτισμό, για την καινοτομία, αλλά και οι πολιτικές της για το μεταναστευτικό και την ευρωπαϊκή ασφάλεια. Την ίδια στιγμή, οι Ευρωεκλογές είναι οι πρώτες πολιτικές εκλογές που έχουμε στην Ελλάδα μετά τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 και προφανώς αποτελούν συγχρόνως ένα πολιτικό ορόσημο που θα σηματοδοτήσει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Μια ξεκάθαρη νίκη της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη προεξοφλεί πανηγυρικά την πολιτική σταθερότητα και την ισχυρή διακυβέρνηση που θα ακολουθήσει μετά τις εθνικές εκλογές. Γιατί ο τόπος μας χρειάζεται ανάπτυξη, επενδύσεις, νέες δουλειές, μειωμένη φορολογία, ασφάλεια, κοινωνική φροντίδα, αναβαθμισμένη παιδεία, όλα αυτά δηλαδή που μόνο μια ισχυρή οικονομία μπορεί να υποστηρίξει και μια σοβαρή και υπεύθυνη κυβέρνηση να κατοχυρώσει».