ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΙ ΝΥΞΕΙΣ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in Αιχμές & Νύξεις

Καθυστέρηση…
Με καθυστέρηση ο Περιφερειάρχης κ. Καχριμάνης έδειξε το ενδιαφέρον του για τις ιαματικές πηγές του Αμαράντου, τις μοναδικές στον ελλαδικό χώρο. Τώρα διαπίστωσε, ότι οι ιαματικές πηγές συμβάλλουν στην ανάπτυξη όχι μόνο του τουρισμού αλλά και άλλων κλάδων της οικονομίας.
Δυστυχώς δείξαμε τόση ολιγωρία, που προ 3ετίας αποστείλαμε όσους είχαν ανάγκη λουτροθεραπείας στα ιαματικά λουτρά της Αλμωπίας, όταν λασπόλουτρα και λοιπές ιαματικές θεραπείες γίνονται στα λουτρά των Καβασίλων.
Εκεί, κατά τον γιατρό αείμνηστο Αχιλλέα Φίλιο μετέφεραν τους ασθενείς μέσα σε κοφίνια, γιατί και δεν μπορούσαν να περπατήσουν και δεν υπήρχαν μεταφορικά μέσα και επέστρεφαν υγιείς περπατώντας καβάλα σε άλογα, μουλάρια και όνους. Αυτά τα λουτρά τα παραγκωνίσαμε και τα εγκαταλείψαμε στην τύχη τους!..

Οι ανησυχίες…
Με δηλώσεις της η σ. Μερόπη Τζούφη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ανησυχεί αν θα γίνουν οι 4.500 διορισμοί εκπαιδευτικών για την κάλυψη των σχολείων ειδικής αγωγής.
Το ερώτημα, όμως, που προκύπτει σκληρό και αδυσώπητο είναι: Ένας τόσο μεγάλος αριθμός κενών στα σχολεία ειδικής αγωγής πώς προέκυψε τόσο αιφνιδιαστικά; Γιατί δεν πρόκειται για 4 άιντε 5 εκπαιδευτικούς, ή το πολύ 45 ή και 450, αλλά 4.500 κενές θέσεις, που δεν δικαιολογούνται με τίποτε. Εκτός και αν πρόκειται για μια νέα παιδαγωγική δραστηριότητα, την σύσταση και δημιουργία νέων σχολικών μονάδων, για την εφαρμογή καινοτόμων προγραμμάτων.
Τι έκανε, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ακριβώς 4,5 χρόνια και δεν κάλυψε αυτά τα κενά, ή σκοπίμως το άφηνε σε εκκρεμότητα, ώστε να «εκραγεί η χειροβομβίδα» στα χέρια της νέας υπουργού κ. Κεραμέως; Γιατί τόσος μεγάλος αριθμός κενών δεν δημιουργούνται από τη μία μέρα στην άλλη!

Απίστευτο…
Απίστευτο και όμως αληθινό. Ο Ζόραν Ζάεφ είναι χασισοκαλλιεργητής στην Στρώμνιτσα! Αυτό αποκαλύπτεται από την παρουσία του Μπιγκ Μάικ, βαρώνου διακινητή της μαριχουάνας και έχοντος απέραντες εκτάσεις με χασισοκαλλιέργειες, τον οποίο εδέχθη στο πρωθυπουργικό γραφείο στα Σκόπια, όπου συζητήθηκε η καλλιέργεια χασισοφυτειών στη Βόρειο Μακεδονία.
Έτσι εξηγείται και η βιασύνη της δικής μας κυβερνήσεως του λαοπρόβλητου σ. Αλεξάκη, για την νομιμοποίηση της καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας, που θα μπορούσε να είναι και κοινή κάνναβη, προς χρήση των πρεζάκηδων (ποιος θα μπορούσε να ξεχωρίσει αν πρόκειται για κοινή κάνναβη ή για φαρμακευτική)! Πάντα σύμφωνα με το Σκοπιανό κανάλι ΑΛΦΑ!

Προκλητικός ο Sin Boy!
Πρόκειται για έναν Αλβανό ράπερ, που με τα λαϊκά του άσματα καθίσταται πρόκλητικότατος, αφού δεν περιορίζεται σε σοβαρές εκφράσεις αλλά προβαίνει και σε πράξεις και εκφράσεις που θίγουν πρόσωπα και καταστάσεις.
Μέσα σ’ αυτές τις πρωτοβουλίες του αναφέρθηκε και στο τραγικό συμβάν του αυτοκινητιστικού δυστυχήματος, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελίδης. Αυτό το γεγονός το αποδίδει στις δύο συνεπιβάτιδές του εκ των οποίων η Μίνα Αρναούτη πρόκειται να στραφεί δικαστικά κατά του Sin Boy!
Αλλά και σε άλλες προκλητικές ενέργειες προβαίνει, ως επιδειξιομανής, καίγοντας χαρτονομίσματα των 50 ευρώ (sic διότι μπορεί να είναι φωτοτυπίες) για να προκαλέσει ντόρο. Όμως, αν αυτά τα χαρτονομίσματα είναι γνήσια, τότε πράττει ποινικό αδίκημα, ζημιώνοντας τη χώρα κατά το ισόποσο των χαρτονομισμάτων. Ωστόσο, κανείς δεν ενοχλείται από την παράνομη αυτή δραστηριότητα του Sin Boy!