Με Καλή Πρόθεση

on . Posted in Με Καλή Πρόθεση

.........................................ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ


Πότε θα σκύψετε στα προβλήματα των ταπεινών;

■  Από τον «Πρωινό Λόγο της Δευτέρας» (2-6-2014). Γράφει: «Σε μείζον πρόβλημα έχει εξελιχθεί η έλλειψη αστυνομικών στην περιοχή της Πρέβεζας, θέτοντας παράλληλα σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών». Όπως αναφέρει το crimesonair. blogspot.com (τι νάναι;) στις περισσότερες περιπτώσεις όπως στο Καναλάκι, το Λούρο και το Θεσπρωτικό, υπάρχει μόνο ένας αστυνομικός ανά βάρδια, ο οποίος θα πρέπει να επιτηρεί την περιοχή και εφόσον προκύψει περιστατικό να κλειδώσει το Τμήμα και να μεταβεί στον τόπο του συμβάντος χωρίς μάλιστα να έχει την κάλυψη ενός δεύτερου αστυνομικού. Το γεγονός το επιβεβαιώνει και η ανάρτηση ταμπέλας που έχει τοποθετηθεί στο... κλειδωμένο Αστυνομικό Τμήμα του Καναλακίου και ενημερώνει τους πολίτες πως σε περιπτώσεις ανάγκης πρέπει να καλούν το «100» της Πρέβεζας (φωτό). Θεέ και Κύριε!!! Αυτοί οι πολίτες... αυτών των περιοχών ψήφισαν πάλι; Καμάρωσαν και κάποιοι για τα αποτελέσματα στην περιοχή τους; Κι ενδιαφέρονται τώρα... για τον ανασχηματισμό; Και δεν ανοίγει η γη να μας καταπιεί ακόμα; Και συνοδεύουν επισήμους... και κάθε λογής τιτλούχους, τσούρμα αστυνομικών... για να κάνουν λίγα βήματα ποδαράτοι; Και δεν ανοίγει η γη να μας καταπιεί; Γιατί συνοδεύονται από αστυνομικούς οι ακριβοπληρωμένοι που επαιτούν την ψήφο μας; Μήπως τους σκοτώσουν; Ε, και; Πεσόντες εν υπηρεσία θάναι... Το παντεσπάνι τους βγάζουν, όπως βγάζει κι ο μοναχικός αστυνομικός του Καναλακίου, του Λούρου και του Θεσπρωτικού και ποιος ξέρει σε πόσα άλλα μέρη της γλυκιάς μας πατρίδας!.. Κι εσείς... ανασχηματίζεστε ω άρχοντες Έλληνες... Πότε θα σκολάσετε τις επαφές σας και τις κολιγές; Πότε θα ικανοποιήσετε τους ανθρωπάκους σας;
Πότε θα σκύψετε στα προβλήματα των ταπεινών; Γιατί κυνηγάτε τον άφραγκο που κάτι χρωστάει ...και δεν ξέρει, που να τα βρει... και δεν ανοίγετε τους λογαριασμούς αυτών - που λέτε - που τους πιάσατε να φοροδιαφεύγουν με το έτσι θέλω. Ανοίξτε τους λογαριασμούς τους κι οπωσδήποτε θα αναπνεύσει κι ο κουρβανάς του κουβέρνου μας. Κι αν... όταν εκδικαστούν οι ληστείες τους... και αθωωθούν, να τους επιστραφούν τα... δεδουλευμένα τους! Τώρα πώς φυλακίζεις έναν πάμπτωχο γιατί έφαγε κάτι τις; Εσείς μας τρομάζετε με τα νούμερα που αναφέρετε ότι δεν δήλωσαν κι οπωσδήποτε δεν θα τα πάρετε πίσω!.. Και πώς να τα πάρετε όταν άλλη έγνοια δεν έχετε από την ΑΡΧΗ!
Άρρωστοι αρχομανείς είστε παλληκάρια μου κι όσων τους έχουμε μια εκτίμηση προσπαθείτε να τους φιμώσετε. Δεν μισώ κανέναν σας... Δεν μισούμε κανέναν σας όλοι μας... αηδιασμένοι είμαστε. Μωρές θα μας καταπιούν οι βόρειοι που υπακούν σε νόμους που ψηφίζουν... κι εμείς οι εξυπνάκηδες της πλάκας, άλλη έγνοια δεν έχουμε παρά πώς να ξεγελάσει ο ένας τον άλλον... νομίζοντας πως θα κάνει την μεγάλη μπάζα και θα κάααθεται το υπόλοιπον το βίου του! Άσε που η γλυκιά μας πατρίδα... η κοσμοπολίτισσα, έγινε ξέφραγο αμπέλι με τις φιλίες που ανοίξαμαν.
Η Τουρκία μας πασάρει τους λαθρομετανάστες - από την αγάπη που μας έχει... Κι η άλλη κυρά φιληνάδα, εδώγια δίπλα μας μας εισάγει το εθνικό της προϊόν!.. Καλά... καλά... κάντε σεργιάνι Έλληνες του ανασχηματισμού του διαρκούς και θα δούμε τον νουνό μας... γάϊδαρο!.. Ετούτο να μου το δίνεις... ετούτο να μου το χαρίζεις, ετούτο να μου το δωρίζεις, ετούτο να σου το παίρνω, ετούτο να σου το κλέβω, ετούτο να σου το αρπάζω κ.τ.λ. ... είναι το έμβλημα της γείτονος. Με κάθε τρόπο δικά της.
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.