Προσκήνιο-Παρασκήνιο

on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

*   Ελεύθεροι μέχρι και... όταν δικαστούν αφέθηκαν οι υπεύθυνοι για το θάνατο του 13χρονου αγοριού στον παιδότοπο του Ελληνικού. Οι συμπαρομαρτούσες ευθύνες θα ευρεθούν στη δίκη... όταν αυτή διεξαχθεί! Ελεύθερος ο... παιδόφιλος «παιδίατρος» μέχρι και... όταν δικαστεί, χωρίς φυσικά να... ξεκλειδώσει τους «κωδικούς» με τους οποίους διακινούσε το ...«θεάρεστο» υλικό του! Δεν γνωρίζω αν μέχρι τότε θα εργάζεται κανονικά και αν ο Ιατρικός Σύλλογος με το «πειθαρχικό» του, νομιμοποιείται να δράσει εναντίον του, αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να μηνυθεί από εκείνον. Σε «ισόβια δεσμά» καταδικάστηκε ο τ. Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και εκτίει την ποινή του, επειδή στην δίκη του προέκυψαν, αποχρώσες ενδείξεις για ευθύνες του σε οικονομική κατάχρηση. Παρ’ ολίγο αιματοκύλισμα στο κέντρο της Αθήνας από βόμβα κατασκευασμένη από κάποιον κ. Μαζιώτη, για τον οποίο, δεν βρέθηκε ημερομηνία για τη δίκη του για προηγούμενες παρόμοιες ενέργειές του και αφέθηκε ελεύθερος να τις συνεχίσει, όπερ και εγένετο. Παρ’ ολίγο ολοκαύτωμα, τύπου Αρκαδίου, στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας από βόμβα - «ευαγγέλιο» κατασκευασμένη από κάποιον κ. Χριστόδουλο Ξηρό, ο οποίος, διαβιώντας στον «Κορυδαλό», δικασμένος σε ισόβια για αποτρόπαιες δολοφονίες αθώων, δεν μπορούσε να κατασκευάζει βόμβες, ...ούτε να διαβάζει «ευαγγέλια», μακριά από τον παππά πατέρα του!
Γι’ αυτόν το λόγο «εφευρέθηκαν» παγκοσμίως οι πενταήμερες άδειες αναψυχής, σε μία από τις οποίες ο κ. Χριστόδουλος... την «έκανε» και προσπαθεί να συνεχίσει το ζανάτι από το οποίο... «βιαίως» τον είχαν αποσπάσει. Δεν μου ταιριάζει και ούτε προτίθεμαι να κρίνω τα προαναφερθέντα περιστατικά. Απλά θα αναφωνήσω με την ίδια... «αθωότητα» που αναφώνησε ένας πρώην πρωθυπουργός μας, ονόματι Κώστας Σημίτης, όταν οι Έλληνες πολίτες λεηλατήθηκαν συνολικά από το περίφημο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου ότι: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ! Και εγώ μεν είμαι ένας απλός και άσημος πολίτης, εκείνος όμως απολαμβάνει όλων των τιμών του πρώην Πρωθυπουργού και των απολαβών φυσικά, και βρίσκεται στην αναμονή, μπας και... τσακίσει ο διάολος το ποδάρι και σε κάποια... «στραβή» βρεθεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τότε να δεις τιμές από όλους μας! Μέσα στη ζοφερή κατάσταση, λόγω της δυσβάσταχτης οικονομικής κρίσης, στην οποία έτσι κι αλλιώς είναι υποχρεωμένος να ζει ο Ελληνικός λαός, αντιμετωπίζει και την ύπαρξη των παραπάνω περιστατικών, τα οποία τον γεμίζουν με πόνο και απογοήτευση, μη βρίσκοντας τρόπο να πιαστεί από κόπου. Το μόνο που του απομένει μέσα στην μεγάλη παραζάλη του είναι να διερωτηθεί: ΑΥΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ;

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΓΕ!..

*   Όποιος είδε τον πανηγυρικό του κ. Τσίπρα, όπου μας πληροφορούσε ότι... παραμιλάει ολόκληρη η Ευρώπη για κείνον, ασφαλώς και πίστεψε πια ότι ο άνθρωπος τα έχει χάσει τελείως, μα τελείως! Μου θύμισε την εποχή του κ. Γιώργου Παπανδρέου, όταν η «Σοσιαλιστική Διεθνής», μη ευρίσκουσα ενδιαφερόμενο για πρόεδρό της, εξέλεξε μετά χαράς εκείνον, άνευ αντιπάλου! Εκείνος στη συνέχεια σπαταλώντας το ταμείο του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, αφ’ ότου έγινε Πρωθυπουργός, γύρισε τον κόσμο για να... κατοχυρώσει τα θεμέλια του σοσιαλισμού! Τώρα προ μηνών η Ευρωπαϊκή «περιθωριακή» αριστερά, εκπροσωπούσα το 3-4% στις χώρες όπου εκλέγει ευρωβουλευτή, εξέλεξε επίσης τον δικό μας κ. Τσίπρα άνευ αντιπάλου ως... «υποψήφιο για πρόεδρο της Κομισιόν», μια θέση που καταλαμβάνεται πάντα από έναν από τις δύο μεγάλες ομάδες της Ευρωβουλής, την σοσιαλιστική, ή αυτήν του Λαϊκού Κόμματος, την Χριστιανοδημοκρατική δηλαδή. Η ομάδα του κ. Τσίπρα εκπροσωπεί τα σχεδόν ανύπαρκτα αντιευρωπαϊκά κόμματα. Αυτοί λοιπόν, τον υποδέχονται τώρα στις «περιοδείες» του ανά τις χώρες της Ευρώπης και ακούνε τις μπαρούφες του περί μελλοντικής πρωθυπουργίας του στην Ελλάδα, όπου με το παλαιό... «όλον ΠΑΣΟΚ» μαζί και τις περιθωριακές «συνιστώσες» του προσπαθεί, ν’ αποδείξει, κονταροχτυπούμενος μαζί τους, ότι θα κάνει ντα την κ. Μέρκελ και θα διαλύσει την «Ευρωζώνη»! Οι άλλοι Ευρωπαίοι ηγέτες, τον θεωρούν φυσικά γραφικό και τον αγνοούν στα ντιμπέιτ, όπου εκείνος τρέμει να παραστεί!
Τι να πει ένας «Πρόεδρος 15μελούς» εκεί;
Γι - Πας