ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΜΑΪΜΟΥΔΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!
Μέσα στον ορυμαγδό των... πελατειακών και συγγενολογικών διορισμών, για τους οποίους δεν ιδρώνει το αυτί των μαϊμουδοαριστερών, υπάρχουν και οι απαραίτητες συναντήσεις με την Τρόικα της Ευρώπης και το μοναχικό Δ.Ν.Τ., κάνοντας κουαρτέτο. Όλοι αυτοί ζητούν εξηγήσεις τόσο για τους πελατειακούς διορισμούς, που τους βγάζουν από τα ρούχα τους και τους κάνουν να υποψιάζονται ότι κάτω από τις... μουρμούρες για τη φτώχεια και την ανέχεια, που εκείνοι προκαλούν με τις απαιτήσεις τους, υπάρχει ακόμα... «ξύγκι» δυνάμενο να καταναλωθεί! Τους κάνει επίσης εντύπωση, που πολλοί από τους ...φτωχοαριστερούς που κυβερνούν αυτήν την κακομοιριασμένη χώρα έχουν τόσο πολλά, ώστε να μη μπορούν εύκολα να τα λογαριάσουν και ξεχνούν ολόκληρα εκατομμύρια στις... τσέπες τους αδήλωτα!
Εκείνον που παραδέχτηκα αυτές τις μέρες ήταν ο Γ.Γ. του Κ.Κ.Ε. κ. Κουτσούμπας, ο οποίος, πέρα από τα... ειωθότα της λαϊκής αριστεράς, φόρεσε το σκούρο κουστουμάκι του και την σινιέ γραβάτα του, προκειμένου να ανταποκριθεί στην πρόσκληση του πρωθυπουργού στο «Μέγαρο Μαξίμου». Ήταν σαν να πέταγε κατάμουτρα στον κ. Τσίπρα, να αφήσει στην μπάντα τις θεατρινίστικες και λαϊκίστικες κακομοιριές και να ανταποκριθεί κανονικά, ακόμα και ενδυματολογικά στο ρόλο του πρωθυπουργού. Ακόμα και ο εμφανής σε κάθε συμπεριφορά του, μέγας διδάσκαλος του κ. Τσίπρα, ο άλλος... αριστερός της δεκάρας, ο Ανδρέας Παπανδρέου, όταν, σαν την αφεντιά του, κατάφερε να κατακτήσει την εμπιστοσύνη του αριστερού λαού και την εξουσία, πέταξε το ζιβάγκο και τον λαϊκισμό και προσαρμόστηκε στα Ευρωπαϊκά και διεθνή δεδομένα. Εκείνος έδωσε και το... «εναρκτήριο λάκτισμα» για τις αλόγιστες παροχές και την «πλούσια ζωή» με δανεικά!
Είδε κι έπαθε ο άνθρωπος ν’ αποτινάξει τον «αριστερισμό» και να ενταχτεί στην «Σοσιαλιστική Διεθνή». Ήταν άλλες εποχές τότε, που ούτε η δικτατορία, ούτε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχαν αφήσει ελλείμματα και ο δανεισμός ήταν άνετος και εύκολος. Όλοι χρωστάνε, έλεγε ο Ανδρέας, φάτε! Για να τα αφήσουν οι Πασόκοι, μαζί με τους «Ολυμπιακούς» στον Κώστα Καραμανλή, που αναγκάζονταν να συνεχίσει τον υπέρογκο δανεισμό, για να πληρώσει τα τοκοχρεωλύσια και τα δανεικά που είχαν προηγηθεί, μέχρι το 2008, που «έσκασε το κανόνι, για το οποίο εκείνος είχε προειδοποιήσει!
Ας αφήσουν λοιπόν τόσο οι σημερινοί... «ακραιφνείς» Πασόκοι, όσο και κυρίως εκείνοι που μαζικά ενσωματώθηκαν στον «Σύριζα» τους οδυρμούς για τα... υπέρογκα δάνεια του Κώστα Καραμανλή και της Ν.Δ.! Οι μικρές περίοδοι, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, του Κώστα Καραμανλή και του Αντώνη Σαμαρά, είναι οι μόνες κατα τις οποίες έγιναν προσπάθειες περιστολής των δανεικών, αλλά οι συνηθισμένοι στις μάσες σοσιαλιστάδες δεν άφησαν στα υπόλοιπα διαστήματα να ορθοποδήσει η Ελλάδα. Αυτοί ακριβώς καπέλωσαν και τον Σύριζα και μαθημένοι στις μάσες και την... τιποτοκρατία, ξεχνούν τελείως τις εποχές που ζούμε, τις εποχές της μεγάλης δυστυχίας του λαού.

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΟΤΑΡΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!
«Γράφτηκε» ή ειπώθηκε προ ημερών στις ειδήσεις ότι στο Πακιστάν σε επίθεση... αυτοκτονίας σκοτώθηκαν 15 άτομα, τα οποία βρίσκονταν σε ομάδα, η οποία προέβαινε σε εμβολιασμό παιδιών, κυρίως έναντι της πολυομυελίτιδας. Η είδηση πέρασε στο... ντούκου, με την μόνη παρατήρηση ότι «ως γνωστόν οι φανατικοί μουσουλμάνοι δεν επιτρέπουν τους εμβολιασμούς, ως... «αντικειμένους» στις διδασκαλίες της θρησκείας τους»! Πάει καλά. Από την άλλη μεριά τρεις διεθνείς οργανώσεις, η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (Π.Ο.Υ.), η UNICEF, και το Διεθνές Rotary (R.I.) ...έβαλαν στοίχημα για την εκρίζωση της φοβερής πολυομυελίτιδας στον κόσμο, υπεύθυνης για την παιδική παράλυση. Η επιτυχία αυτού του στοιχήματος στηρίζεται στον εμβολιασμό ΟΛΩΝ των παιδιών του κόσμου και η τρίτη συμμετέχουσα οργάνωση, το (R.I.), το Διεθνές Ρόταρυ πρόσφερε εκτός από το ποσό του ενός περίπου δισ. δολαρίων, κυρίως τις ομάδες εθελοντών Ροταριανών για την προσέγγιση των πιο δυσπρόσιτων περιοχών. Η επιτυχία του στοιχήματος επίκειται διότι ΟΛΑ τα δισεκατομμύρια παιδιών του κόσμου εμβολιάστηκαν, πλην ελαχίστων θυλάκων επηρεαζομένων από τους φανατικούς μουσουλμάνους. Αυτοί οι τελευταίοι, προχώρησαν προχθές στην δολοφονική τους ενέργεια, στην οποία, εκτός των εμβολιαζομένων, των συγγενών τους και των αστυνομικών που τους φύλαγαν, σκοτώθηκαν και τέσσερις εθελοντές Ροταριανοί, των οποίων το... έγκλημα συνίστατο στην προσφορά των εμβολίων και στην έμπρακτη συμμετοχή τους στους εμβολιασμούς. Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον τόσο νοσηρό φανατισμό!
Γι - Πας