ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ… ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ!
 Επανερχόμενοι στα τρέχοντα γεγονότα του παραλογισμένου σημερινού κόσμου δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε την εν ψυχρώ δολοφονία ενός στρατιωτικού ηγέτη μιας χώρας από την… δια της «διπλωματικής οδού» αντίπαλό της, η οποία τυχαίνει μάλιστα να είναι… «υπερδύναμη».
Τουλάχιστο στην εποχή του Χίτλερ, η στρατιωτική ιδιοφυΐα του αντιπάλου δολοφονήθηκε από τον ίδιο τον αντίπαλο, που προσπαθώντας να ισχυροποιηθεί στην ίδια του τη χώρα, εξόντωνε εκατομμύρια συμπατριωτών του.
Σήμερα λοιπόν, ύστερα από την εν ψυχρώ δολοφονία του στρατιωτικού ηγέτη, οι άλλοι ορκίστηκαν εκδίκηση και τελικά έκαψαν τα… γένια τους δολοφονώντας εκατόμβες αθώων επιβατών αεροπορικής πτήσης, καταρρίπτοντας με πυραύλους επιβατικό αεροπλάνο. Για φαντάσου! Ζητούν, λέει, συγγνώμη από τους θρηνούντες συγγενείς, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι συμπατριώτες τους!
Πού ζούμε τέλος πάντων; Όταν τρελοί «ηγέτες» αφήνονται… λάσκα από την παγκόσμια κοινότητα τέτοια θα συμβαίνουν δυστυχώς, όπως έγινε ύστερα από την περίφημη διάσκεψη του Μονάχου, που αφέθηκε η κήρυξη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στη δικαιοδοσία ενός τρελού.
Ως προς τα καθ’ ημάς, η χώρα μας βρίσκεται υπό την απειλή ενός τρελού και ευτυχώς διαθέτει αυτήν τη στιγμή ηγεσία με μυαλό και σοβαρότητα. Με σωστά βήματα καταφέρνει να πείσει ότι η Ελλάδα βρίσκεται εν δικαίω, πράγμα το οποίο διαμήνυσε με αποφασιστικότητα και στην υπερδύναμη.
Δεν πρόφτασε να προσγειωθεί το αεροπλάνο με τον Πρωθυπουργό γι’ αυτήν την τόσο σοβαρή αποστολή και η «ασόβαρη» αντιπολίτευση μίλησε για επίσκεψη φιάσκο!
Η αντιπολίτευση της οποίας ο ηγέτης εξευτελίστηκε δημόσια μη αντιλαμβανόμενος την γλώσσα των… υποψηφίων επενδυτών! Αντιπολίτευση, η οποία, απαράσκευη ούσα, όταν κυβερνούσε επέτρεψε στον τρελό της γειτονιάς μας να ζητάει… αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάνης μέσα στο Ελληνικό Προεδρικό Μέγαρο!
Από την άλλη μεριά εσωτερικά εξακολουθεί να υποστηρίζει ομάδες αναρχικών, οι οποίοι εμφανώς επιδιώκουν το… γενικό μπάχαλο και μόνο αυτό. Χάλασε τον κόσμο η προαναφερθείσα αντιπολίτευση προ ημερών για την… «βαναυσότητα» της αστυνομίας κατά την εκκένωση δύο καταλήψεων, παρουσία τριών εισαγγελέων. Με αυτή την επίσημη υποστήριξη οι μπαχαλάκηδες, ολίγοι και… «επώνυμοι» ξαναμπήκαν στα ίδια κτίρια και η Ελληνική Αστυνομία δεν ήταν δυνατό να τους αφήσει εκεί φυσικά.
Ολόκληρη η Ελλάδα έκπληκτη παρακολούθησε τις επιχειρήσεις αυτές με πλήρη τηλεοπτική κάλυψη και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι ποιος είναι, όχι βάναυσος απλά, αλλά καθαρός δολοφόνος, εκτοξεύοντας από το ύψος δύο τουλάχιστον ορόφων προς τους αστυνομικούς του πεζοδρομίου ολόκληρα, μισά ή τεμαχισμένα σε μεγάλα κομμάτια τσιμεντότουβλα! Το ότι υπήρξαν απλοί μικροτραυματισμοί των αστυνομικών αυτό αποτελεί πραγματικό θαύμα και θα περίμενα την επομένη αυτού του ζωντανού σόου, τον κ. Αλιβιζάτο να έχει παραιτηθεί από την θέση την οποία κατέχει, να δηλώσει ότι παραπλανήθηκε και έκανε τις απαράδεκτες δηλώσεις του την προηγούμενη φορά σε βάρος της αστυνομίας και να καταγγείλει όποιους υποδαυλίζουν και υποστηρίζουν αυτά που γίνονται σε βάρος του Δημοκρατικού μας Κράτους. Ο κ. Αλιβιζάτος κρατάει ένα όνομα στη σημέρινή πολιτική σκηνή. Γιατί αφήνει το όνομά του να σπιλώνεται τόσο βάναυσα;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!..
 Από την εποχή του 1975, όταν βρισκόμουν με ένα τουριστικό γκρουπ στο Λονδίνο, είχαμε ανησυχήσει με την πληροφόρησή μας ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου, από θέσεως… αντιπολιτευτικής ισχύος, όπως ο… μίμος του Αλέξης Τσίπρας, βροντοφώναζε στον Κων/νο Καραμανλή: «Βυθίσατε το Χόρα»! Τουτέστιν, απαιτούσε από τον τότε Πρωθυπουργό να… βυθίσει ένα «τσουφλέκι», που είχαν στείλει οι Τούρκοι να κάνει «σεισμικές έρευνες» στο Αιγαίο και στη συνέχεια το… μετονόμασαν σε «Σεισμίκ», ύστερα από κάμποσα χρόνια σε «Μπαρμπαρόσα» και τώρα τελευταία, προστέθηκαν και τα… υδατοτρύπανα της Κύπρου «Φατίχ» και «Γιαβούζ». Ολόκληρος θίασος δηλαδή από καραγκιοζοκάραβα για τις παραστάσεις του Ερντογάν. Αυτός λοιπόν, πιάνοντας τον… «σφυγμό» της Ανατολίας, πολυπληθούς και πολυψήφου, κοροϊδεύει ολόκληρο τον Τούρκικο Λαό με φούμαρα για το θεαθήναι.
Για το ποιους ακριβώς Τούρκους κοροϊδεύει αποδείχτηκε στις Δημοτικές εκλογές, όπου έχασε όλες τις μεγάλες πόλεις, μηδέ της Άγκυρας και της Κων/πολης εξαιρουμένων, της τελευταίας μάλιστα δύο φορές!
Τώρα, επειδή στην Κύπρο τα υδατοτρύπανά του εξουδετερώθηκαν, χωρίς πόλεμο, από τις έξυπνες διπλωματικές κινήσεις της Κύπρου και μη έχοντας τι να τα κάνει, απειλεί με… «σεισμούς» και «υδατοτρήσεις» την Ελλάδα συμμαχώντας με έναν Λύβιο, που είναι ήδη ανεβασμένος στην… καρέκλα με την αγχόνη στον λαιμό!
Τον παρηγορεί ότι θα στείλει Τούρκικο στρατό για να τον… κατεβάσει από την δοκό της αγχόνης. Περιμέναμε όλοι να δούμε ποιον στρατό θα στείλει για αυτοκτονία. Κι εκείνος εν τέλει βρήκε τους μισθοφόρους, που είχε χρησιμοποιήσει στην Συρία εναντίον των προδομένων από τους Αμερικάνους Κούρδων.
Τα πράγματα εδώ όμως είναι… κάπως διαφορετικά και το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο. Για να δούμε λοιπόν!
Γι - Πας