ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Ο ΛΑΟΣ ΠΡΟΣΔΟΚΑ!..
 Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τα σκάνδαλα της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ, που αλώνιζε τα πάντα, αφού απαλλάχτηκε από τους πολύ ενοχλητικούς πραγματικούς αριστερούς. Από εκείνους, που εμφανώς ήταν «ξένο σώμα» στην «παραδοσιακή» Ελληνική διακυβέρνηση.
Εννοώ στην γνώση της Ελλάδας και της θέσης της στην Ε.Ε. Στην γνώση των Εθνικών θεμάτων και των πραγματικών προβλημάτων στα σύνορα της πατρίδας.
Αυτά δεν είναι δυνατόν να λυθούν με τις γνωστές διεθνιστικές κορώνες και μάλιστα σε εποχή του εγκλωβισμού των μεταναστών από το «κλείσιμο» των συνόρων της Ευρώπης και την αύξηση των «ροών» από την Τουρκία, από ξηράς και θαλάσσης.
Ο κ. Τσίπρας βλέποντας ότι οι Ευρωπαίοι τον… χάιδευαν, με το αζημίωτο βέβαια, τους έδωσε τα πάντα και εξασφάλισε εξουσία τεσσεράμισι ετών, αφού φυσικά κατάφερε να απαλλαγεί από τους ενοχλητικούς που προανέφερα.
Τώρα ήταν πια ελεύθερος να κυβερνήσει με την δική του κλίκα στην οποία οργίαζε ο κ. Ν. Παππάς προς όλες τις κατευθύνσεις και παρά τις οικονομικές δυσπραγίες… το χρήμα κυκλοφορούσε!
Επί ΠΑΣΟΚ κάποιος έκανε την ίδια… παραγωγική γι’ αυτόν δουλειά και ύστερα αποσύρθηκε, προσπαθώντας, ακόμα και τώρα να καθοδηγεί εκ των παρασκηνίων, ιδιαίτερα εκείνους που «φλέγονται» για την μεγαλύτερη… προοδευτικότητα της κας Φώφης Γεννηματά και το αγκάλιασμά της με τον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο… διαβιούν ήδη τόσοι και τόσοι διακεκριμένοι Πασόκοι, προσπαθώντας να συγκρατήσουν τα πτωτικά ποσοστά του κόμματος προς το «μητρικό» ύψος του 3,5-4,5%.
Αυτοί όλοι αποτελούσαν κάποτε τα γκεσέμια που έγιναν αιτία να φτάσει το ΠΑΣΟΚ εκεί που έφτασε. Τώρα βρήκαν διέξοδο «ανασυγκρότησης» και ο κ. Τσίπρας μη έχοντας τι άλλο να κάνει τους αγκάλιασε, προσδοκώντας την έλευση και άλλων, οι οποίοι υπάρχουν, αλλά αντιλαμβανόμενοι και οι ίδιοι την αντίδραση της σημερινής κοινωνίας δεν το τολμούν.
Θα πρέπει να είναι… στραβοί να μη βλέπουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τέρας εργατικότητας και παρακολούθησης των πάντων που αφορούν στην διακυβέρνηση της χώρας. Διάλεξε μια ομάδα συνεργατών που τον βγάζει κάθε φορά ασπροπρόσωπο. Πιστεύει και εγκρίνει τις προτάσεις τους μελετώντας τες πολύ προσεκτικά. Προτάσεις πολύ σοβαρές, όπως αυτές της αντιμετώπισης της πανδημίας, που προκάλεσαν Διεθνή και πολύ ευνοϊκά σχόλια. Κατάφερε κουβαλώντας τους Ευρωπαίους ηγέτες στον Έβρο και στην θάλασσα να καταστήσει, όπως και πραγματικά είναι, το προσφυγομεταναστευτικό Ευρωπαϊκό και Ευρω-Τουρκικό ζήτημα και όχι Ελληνο-Τουρκικό.
Όλα αυτά εξαγρίωσαν τους Τούρκους, οι οποίοι… απειλούν, αλλά αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνη της.
Ο Ελληνικός λαός εμπιστεύεται με σημαντικές πλειοψηφίες τον κ. Κ. Μητσοτάκη και την διακυβέρνησή του. Γι’ αυτό οι Συριζαίοι τον πολεμούν με μανία, μη έχοντας όμως επιχειρήματα. ιδιαίτερα τώρα που η ενίσχυση της Ε.Ε. ξεκινά ίσοις όροις για όλους από… μηδενική βάση. Ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι για όλα, χωρίς μνημόνια πια!

ΚΑΠΟΙΟΙ… ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ!
 Εμπρός λοιπόν κ. Ερντογάν τι κάθεσαι; Είναι γνωστό ότι τα «συνταγματικά δικαστήρια» κλπ. αποτελούν προφάσεις για καθυστέρηση, ώσπου ο κόσμος να σε θαυμάζει για τις μεγάλες σου αποφάσεις. Στο χέρι σου είναι να κάνεις την «Αγιά Σοφιά» τζαμί! Ε και;
Η Ιστορία της Αγιά Σοφιάς είναι πασίγνωστη από την ανέγερσή της στην εποχή της Δόξας του Βυζαντίου μέχρι την κατάκτησή της από τους Τούρκους.
Όπως είναι γνωστή και η μετέπειτα Ιστορία της κατά την οποία οι «λογικοί» ηγέτες των Τούρκων με νηφαλιότητα και χωρίς θρησκευτικούς φανατισμούς την παρέδωσαν στον παγκόσμιο θαυμασμό για όλους τους λαούς, ώστε η UNESCO να την περιλάβει στα «μνημεία» της!
Σε κάποιους, σαν και σένα αυτό δεν αρέσει και την θέλουν τζαμί. Δεν τους βολεύει, λέει, το απέναντι υπάρχον!
Εμείς λέμε τι θα πρέπει να ισχύει στην «λογική». Εσείς τάσσεστε με αυτούς που θίγονται να λένε οι άλλοι την γνώμη τους και θεωρείτε ότι επεμβαίνουν στα… εσωτερικά σας. Με γειά σας με χαρά σας, κάντε ό,τι θέλετε!
Όπως λέμε την γνώμη μας για την μεγαλομανία σας. Θυμάστε πάντα την Οθωμανική Αυτοκρατορία και προσπαθείτε να ταράξετε όλους αυτούς που συνήθως απελευθερώθηκαν και κατοχύρωσαν τις «πατρίδες» τους, συνήθως με πολλούς αγώνες και αίμα. Είναι λαοί ελεύθεροι, δεν είναι Οθωμανοί Τούρκοι και δεν είναι δυνατό να τους διεκδικείτε… να σκλαβωθούν και πάλι! Συνέλθετε λίγο. Πολλοί από αυτούς τους λαούς… δαγκώνουν άσχημα!
Γι - Πας