ΤΟΛΜΗΡΑ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ on . Posted in Τολμηρά

Ο ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ...
Συνεχίζεται ο ξεσηκωμός των αγροτών και μάλιστα όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο πολύ εντείνεται, με αποτέλεσμα να έχει πάθει αφυξία ολόκληρη η χώρα. Συνεχίζεται από την πλευρά της Κυβέρνησης η άρνηση να αποδεχτεί τα αιτήματα των ξεσηκωμένων διότι θεωρεί ότι ξεσηκωμένοι είναι οι ακροδεξιοί και οι δεξιοί, όπως διέγνωσε ο Υπουργός Γεωργίας Αποστόλου!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!
Ανάλογος ξεσηκωμός και σ’ όλες γενικώς τις επαγγελματικές τάξεις που η κάθε μια για λογαριασμό της ψάχνει να βρει το δίκιο της και γι’ αυτό ανεβαίνουν στα κάγκελα. Όλα αυτά εν έτει 2016, ένα χρόνο μετά της επικράτηση της αριστεράς στην Ελλάδα. Ένα χρόνο μετά τις υποσχέσεις περί σκισίματος του μνημονίου και ότι μόνο νεκροί θα υπέγραφαν την υποδούλωση της χώρας, όπως μας διαβεβαίωνε ο σύντροφος πλέον Π. Καμμένος.

ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ...
Όσο πιο πολύ επαναστατούν οι Έλληνες τόσο πιο σκληρά μέτρα ζητούν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας με την Ελληνική Κυβέρνηση να ανταποκρίνεται στρέφοντας την μία τάξη εναντίον της άλλης. Είναι δεξιοί και ακροδεξιοί όσοι ζητούν λιγότερο επώδυνα μέτρα όπως οι ίδιοι ανακάλυψαν το τελευταίο διάστημα. Είναι ακροδεξιός ο αγρότης στη Λάρισα που πέρσι δάνειζε το τρακτέρ στον Τσίπρα για να τάζει και να μοιράζει με λόγια χρυσά κουτάλια με τα οποία ΘΑ έτρωγαν οι Έλληνες με την αριστερή κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα, του Φλαμπουράρη, του Φίλη και λοιπών συγγενών.

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...
Μπορεί κανείς να μας χρεώσει αντιπολιτευτική διάθεση που στηλιτεύουμε την σημερινή Κυβέρνηση και δεν θα έχει άδικο διότι, πώς να το κρύψουμε άλλωστε, ουδέποτε πιστέψαμε το παραμύθι που πούλησαν όλοι αυτοί οι σαλτιμπάγκοι των ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΑΝΕΛ που είδαν φως και μπήκαν! Όμως αυτά που γράφουμε εμείς είναι πολύ λιγότερα απ’ όσα σέρνουν αναμεταξύ τους οι σύντροφοι στους οποίους εμπιστεύτηκε την τύχη του ο λαός πριν ένα χρόνο και το επανέλαβε άλλες δύο φορές μέσα στο 2015.

ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ...
«Πρέπει να μιλάμε όταν γράφεται η ιστορία κι όχι μετά από χρόνια για να παριστάνουμε τους μετά Χριστόν Προφήτες», απαντά η πρώην συντρόφισσα του Ν. Βούτση Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν ο δεύτερος μίλησε για απασφάλιση της πρώην Προέδρου της Βουλής. Το τι λέει ο Βούτσης και τι του απαντά η Ζωή είναι κάτι που ούτε ο χειρότερος εχθρός όχι αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ θα το έκανε...

ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ...
Έχει πραγματικά απασφαλίσει η Ζωή και ξεβρακώνει στην κυριολεξία τον Βούτση, τον Τσίπρα, τον Φίλη, τον Φλαμπουράρη, τον Βαρουφάκη και όλον εν γένει τον συρφετό της παρέας του Αλέξη που καβάλησαν την εξουσία και ξεπούλησαν αρχές και ιδέες με τις οποίες είχαν παρασύρει τον λαό και τους ψήφισε. «Διοχέτευαν δηλητηριώδη σχόλια εναντίον μου στα ΜΜΕ για να μας εξευτελίσουν και να μας διασύρουν και την ίδια στιγμή μας ξεπουλούσαν σε ξένους», λέει η Ζωή η οποία σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Ν. Βούτσης σε συνέντευξή του σε Αθηναϊκή εφημερίδα.

ΟΙ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ...
Το τι έχει ξεράσει ο στόμας της Ζωής εναντίον των πρώην συντρόφων της δεν περιγράφεται. Αυτή είναι απασφάλιση κι όχι αυτή που περιγράφει ο Ν. Βούτσης που από το πουθενά έχει ο ίδιος απασφαλίσει και πυροβολεί ασυστόλως την Ζωή και μέσω αυτής όλους όσους έκοψαν πέρα μετά το περιβόητο δημοψήφισμα όπου ο Αλέξης πήγε να τρελαθεί όταν είδε το 62% του ΟΧΙ, το οποίο έπρεπε να ο μετατρέψει σε μια βραδιά σε ΝΑΙ!

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ!
Κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολύ απογυμνώνεται από θέσεις και επιχειρήματα η Κυβέρνηση. Οι ίδιοι καλούσαν σε ξεσηκωμό τους Έλληνες (βλέπε Κατρούγκαλος) για να δουν οι Ευρωπαίοι και να φοβηθούν (!) και μόλις είδαν ότι ο ξεσηκωμός ήταν σε μεγαλύτερες δόσεις απ’ ότι προσδοκούσαν άρχισαν να μιλούν για δεξιούς και ακροδεξιούς ξεσηκωμένους. Μόνο που τώρα τους έχουν πάρει χαμπάρι και κυνηγούν και δέρνουν Υπουργούς και Βουλευτές που τολμούν να πάνε στα μπλόκα να «διασκεδάσουν» με τον θυμό των αγροτών. Αυτά συμβαίνουν πρώτη φορά με τρίτη φορά αριστερά...

ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ!
Με αυτά και με άλλα η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να δολοφονεί και να τρώει τα παιδιά της! Είναι μια παλιά τέχνη και συνταγή της αριστεράς που την επαναλαμβάνουν για ακόμη μια φορά, η οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα το οποίο θα την ξαναβάλει στα χρονοντούλαπα της ιστορίας όπως είχε προβλέψει ο Μένιος Κουτσόγιωργας για την τύχη της «Δεξιάς» το 1981, για να πέσει καντάρια έξω. Τελικά στο χρονοντούλαπο μπήκε η αριστερά του Μένιου, του Ανδρέα και του Άκη κι όχι η «δεξιά» όπως θέλει να λέει η Αλεξοπαρέα!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ...
Θυμηθείτε το τέλος που επιφύλαξε η αριστερά στον Άρη Βελουχιώτη επειδή δεν συμφώνησε με την ηγεσία της η οποία τον οδήγησε στην φυσική του εξόντωση. Τα ίδια έλεγε κι έκανε η τότε αριστερά εναντίον της άλλης αριστεράς κι έμεινε στα αζήτητα για 70 χρόνια! Τώρα έχει αρχίσει ένας εμφύλιος μεταξύ των αριστερών γιαλατζί επαναστατών. Πρώτος άρχισε να γράφει ιστορία ο Βαρουφάκης και συνεχίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με Βούτση και Ζωή Κωνσταντοπούλου.
ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!
Γονατιστός στα τέσσερα και με υψωμένα τα χέρια προς τον Ύψιστο, ο πρώην δημοσιογράφος και νυν διορισμένος Υπουργός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Τέρενς Κουΐκ τίμησε τον χαμό των τριών αξιωματικών των Ιμίων. Μια εικόνα που παρέπεμπε σε εποχές Αθανασίας του Αιγάλεω που είχε το... θεϊκό χάρισμα να θεραπεύει τους Χριστιανούς από πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν!

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ...
Να δω ποιος θα φάει το ξύλο στο τέλος, τους είπε ο Β. Λεβέντης, ο οποίος έχει εξασφαλίσει τον ξυλοδαρμό τον οποίο έχουμε αρχίσει να παρακολουθούμε αυτόν τον καιρό. Ο μίσος είναι ταξικός τελικά, όπως λέει σε άπταιστα ελληνικά και ο Υπουργός Οικονομίας Τσακαλώτος, με καταγωγή από Πρέβεζα, ανιψιός του Θρασύβουλου που ως επικεφαλής του Εθνικού Στρατού εξάρθρωσε τους «συμμορίτες» όπως ο ίδιος αποκαλεί τους εχθρούς του «Έθνους», τους αριστερούς του Εμφυλίου!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ...
Δύο φορές τα τελευταία πενήντα χρόνια ακούστηκαν δημόσια ευχαριστήρια προς τους Αμερικανούς. Η μία ήταν το βράδυ των Ιμίων από τον τότε σοσιαλιστή πρωθυπουργό Κ. Σημίτη και πέρσι από τον καραριστερό Γιάννη Δραγασάκη! Κατά τ’ άλλα «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»! Σανό που τάιζαν επί δεκαετίες τον λαό οι πάσης φύσεως προοδευτικοί, σοσιαλιστές, αριστεροί και αριστερίζοντες. Ένα «στρατηγέ ιδού ο στρατός σου», είχε πει ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος το 1945 παρουσιάζοντας στρατιωτικό άγημα στον Αμερικανό Στρατηγό Βαν Φλιτ και το χτυπούν επί εβδομήντα χρόνια οι επαναστάτες του γλυκού νερού!

ΟΙ ΚΟΤΕΣ...
Στ’ από «τέτοια» αν μας βγάλουν από την Σέγκεν, έλεγε ο Αλέξης όταν του επέσειαν τον κίνδυνο. Ήλθε η ώρα που τα από «τέτοια» πρέπει να αποδειχτούν ότι υπάρχουν μέσα σε τρεις μήνες! Αλλιώς το «έξω από Σέγκεν» δεν θα είναι μια απειλή αλλά μια πραγματικότητα. Είδατε πώς καταντούν σε κότες από τη μια μέρα στην άλλη οι παλικαράδες;

ΑΓΡΙΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ...
Έρχεται άγριος Φεβρουάριος γράφει η Πράβδα του ΣΥΡΙΖΑ που στα ελληνικά ονομάζεται ΑΥΓΗ. Γιατί έχω την εντύπωση ότι αρχίζουν να προετοιμάζουν έδαφος ν’ αφήσουν τα αναμμένα κάρβουνα σ’ άλλα χέρια οι ΣΥΡΙΖΑίοι; Τους έπεσε βαρύ το τρίτο μνημόνιο και προσπαθούν να βρουν πρόσφορο έδαφος για να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, για να σώσουν το τομάρι τους και να περισσώσουν όσες περισσότερες δυνάμεις μπορούν.

ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ!..
Άγριος Φεβρουάριος λοιπόν το σύνθημα του κομματικού οργάνου που χαράζει γραμμή κυβερνητική. Μέσα σ’ αυτό το μήνα έχουν ασφαλιστικό, φορολογικό, συντάξεις κι ένα σωρό άλλα ζητήματα που πρέπει να τα κλείσουν. Μέσα σε τέτοιο κλίμα που έχει δημιουργηθεί θα μπορέσει αυτή η Κυβέρνηση να ψηφίσει επώδυνα μέτρα; Γι’ αυτό σας λέω, η «Αυγούλα» άρχισε να ρίχνει τροχιοδεικτικά για ν’ ακολουθήσει κυβερνητικό κανόνι με ηρωική έξοδο!

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ...
Το έφεραν από δω, το έφεραν από κει και πάλι στο προσκήνιο ο δολοφόνος - τρομοκράτης Σάββας Ξηρός, ως θεατρικός συγγραφέας αυτή τη φορά! Το χρηματοδοτούμενο από τους Έλληνες Εθνικό Θέατρο «παίζει» Σάββα Ξηρό και τα κατορθώματά τους που δεν είναι άλλα από το πώς να γίνεσαι ήρωας άμα δολοφονήσεις κάμποσους ανθρώπους!

ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ!
Χωρίς τσίπα και χωρίς ούτε καν να κρατούν τα προσχήματα και με τις ευλογίες της αριστερής Κυβέρνησης οι δολοφονίες μπαίνουν ως πολιτιστικό προϊόν στην ελληνική κοινωνία! Αναδεικνύονται ως ήρωες οι εν ψυχρώ δολοφόνοι, οι οποίοι βρήκαν ένα περίεργο και πρόσφορο τρόπο να μας διδάξουν ότι το να αφαιρεί κάποιος ζωές είναι πράξη θεάρεστη και νομιμότητας!

ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ...
Μέσα από τη φυλακή ο τρομοκράτης γίνεται επίσημα καθοδηγητής της ελληνικής κοινωνίας μέσω των πομφόληγων ενός αδίστακτου εκτελεστή που βρήκε αυτόν τον τρόπο όχι να ξεπλύνει τα κρίματά του αλλά για να μυήσει την ελληνική κοινωνία στην «τέχνη» της αφαίρεσης ανθρώπινων ζωών.

ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ...
Αυτό το έργο από πλευράς των ανθρώπων του Εθνικού Θεάτρου χαρακτηρίστηκε ως πολιτιστικό γεγονός που οι δύσμοιροι Έλληνες κυρίως συντηρητικής προέλευσης δεν μπορούν να το καταλάβουν! Δεν αντιλαμβάνονται όμως οι αυτού του είδους «στρατευμένοι» καλλιτέχνες ότι η ανθρώπινη ζωή και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια δεν είναι τόσο φθηνά αγαθά για να τα εμπορεύονται οι ίδιοι προσπαθώντας να γίνουν σπουδαίοι επειδή έτσι το γουστάρουν.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ...
Και ενώ υπήρξε μια γενική κατακραυγή για τους εγκεφάλους του Εθνικού Θεάτρου που πουλούσαν τρέλα αντί για τέχνη, εν τούτοις έπρεπε να γίνει υπερατλαντική παρέμβαση στην ίδια την Κυβέρνηση που δεν είχε πάρει χαμπάρι το καλλιτέχνημα του Εθνικού και το κατέβασαν όπως - όπως και χάθηκε η ευκαιρία να γαλουχηθούν ορισμένοι Έλληνες ακόμη από τις ιδέες και τις απόψεις του Σ. Ξηρού. Καιρός τώρα να δούμε και εκείνον τον Λάμπρου να κάνει δημόσιο χαρακίρι στο Σύνταγμα για τον επαίσχυντο τρόπο που αντιμετωπίζεται ο προστατευόμενός του!

Η ΚΑΝΟΝΙΑ...
Η κανονιά προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συγκυβερνήτη από στρατηγό του Ελληνικού Στρατού! «Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν μετατραπεί σε Φιλιππινέζες», λέει ο στρατηγός ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση που επικρατεί στο στράτευμα που περνά τη χειρότερη εποχή, για να ντύνεται στρατηγός τις νύχτες ο Πάνος, να στέκεται μπροστά στον καθρέφτη και να δοξάζει και να θαυμάζει τον ένδοξο στρατηγό Πάνο, αφού στα Ίμια δεν τολμάει να πάει να προσκυνήσει τους χαμένους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού.

Kαι για την αντιγραφή:
Γιώργος Γιαννάκης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.