ΤΟΛΜΗΡΑ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ on . Posted in Τολμηρά

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
Τελικά, είμαστε μια ωραία οικογέναια σαν Κράτος! Ο καθένας κάνει του κεφαλιού του κι όλοι μαζί στήνουμε το χάος, κάτι που πριν πολλά χρόνια ήταν προνόμιο των πολιτικών μας. Στα μπλόκα οι αγρότες με γυναίκες και παιδιά, στα συλλαλητήρια οι επαγγελματίες παντός τύπου και προέλευσης και στο γκουβέρνο τα σόγια και οι γκόμενες πιάνουν στασίδια για την ώρα την κακιά!

ΠΕΤΑΕΙ-ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ!
Πετάει - πετάει ο γάιδαρος πετάει - δεν πετάει ο Πάνος, ήταν το παιχνίδι των Ελλήνων την προηγούμενη εβδομάδα! Μέρα - μεσημέρι έκανε την εμφάνισή του το συμπαθές τετράποδο στο κέντρο της Αθήνας και η εξουσία των δίποδων εντελώς ρατσιστικά του το απαγόρεψε κόβοντάς του πρόστιμο!

Η ΒΟΛΤΑ...
Γιατί αυτού του είδους η ρατσιστική αντιμετώπιση προς τον γαϊδαράκο που ζήλεψε την τύχη της κότας που είχε επισκεφτεί το Μέγαρο Μαξίμου; Είπε απλώς να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της πρωτεύουσας για να έχει πληροφόρηση από πρώτο χέρι για το τι κάνουν και πώς σκέφτονται για το μέλλον του τα 300 δίποδα του κυνοβουλίου που για τα σκυλιά και τις γάτες έχουν ειδικό προνομιακό σκεπτικό!

Η ΚΛΗΣΗ...
Από δω τον έχουν, από κει τον έχουν τον γάιδαρο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αυτόφωρο για να υποστεί τις συνέπειες της αυθαίρετης κυκλοφορίας στην Ακαδημίας, στην Πανεπιστημίου, στη Σόλωνος και στα Εξάρχεια που είναι χώρος ιδιαίτερος για άλλες... γομαροδουλειές! Έκοψαν κλήση 200 ευρώ στον εν λόγω «κύριο», που σημαίνει για σανό λεφτά πλέον... γιοκ, χώρια του ότι μ’ αυτό ταΐζεται εδώ κι ένα χρόνο ένας ολόκληρος λαός.

Η ΥΠΟΔΟΧΗ...
Περ-πετάει λοιπόν στο Σύνταγμα ο γάιδαρος και ο Πάνος δυσκολεύεται να προσγειωθεί στην Κω γιατί εκεί οι Κώες τον περίμεναν με «τριαντάφυλλα» στα οποία ξέχασαν να κόψουν τα στυλιάρια! Από χωράφι σε χωράφι κατά το από χωρίου σε χωρίον μιας άλλης εποχής ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας που είναι το ταίρι του Αλέξη στη θεομηνία που έρχεται...

ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΑΝΟΣ!
Μ’ αυτή την «αγάπη» του λαού παραμάσχαλα ο Πάνος πήγε στον γνωστό μοιρολογητή και παρηγορητή Νίκο Χατζηνίκο για να πνίξει τον πόνο του. Γράψε, του είπε, ότι αν δεν βάλει μυαλό η Ευρώπη που τώρα ξεσηκώνει τους δεξιούς και τους ακροδεξιούς εναντίον ημών των λαοπρόβλητων, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Θα πάμε σ’ εκλογές και να δούμε ποιος θα τους κάνει τα χατήρια, του είπε, για να συμφωνήσει και η μαμά της ιδιαιτέρας του στο Υπουργείο που εντελώς συμπτωματικά είναι η κ. Χρυσοβελωνιάστρα από τον Βόλο!

ΟΙ «ΛΑΓΟΙ»...
Τώρα εγώ ο αφελής που δεν μπορώ να παρακολουθήσω αυτό το συνονθήλευμα μπορεί να μου πει κάποιος ποιος είναι ο «λαγός» της Κυβέρνησης, ο Πάνος ή ο Λεβέντης; Και οι δύο για εκλογές έκαναν λόγο και οι νεοδιορισμένοι του Αλέξη τα εχουν πάρει στο κρανίο διότι ακόμη δεν έχουν βρει καρέκλες για ν’ ασκήσουν την εξουσία τους προς τους αγρότες, που, ενώ πριν ήταν μαζί τους, τώρα δεν είναι και που ενώ πριν συνέτρωγαν με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ανταλλάσσουν φορτωτήρες και γκλίτσες για το καλό της χώρας!

ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ!..
Ακούει για εκλογές ο Κυριάκος και τον κόβει κρύος ιδρώτας. Μη κάνετε καμιά μ...α και μας χαρίσετε την εξουσία διότι θα γίνουμε από δέκα χωριά χωριάτες, σκέφτεται και το πάει λάου - λάου το ζήτημα. Κάνετε εσείς μπλόκα κι εγώ είμαι εδώ, ξανασκέφτεται...

ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ!
Περιμένετε να αναδιοργανώσω τη Ν.Δ. και όταν είμαι έτοιμος παραδώστε μου την εξουσία, κλείνει το μάτι στην Κυβέρνηση, η οποία ψάχνει για κορόιδο καιρός που είναι. Το λέει και ο Λεβέντης ότι πρέπει να αποφύγει εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή διότι ο Κυριάκος είναι απροετοίμαστος να κάνει τα χατήρια της Μέρκελ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ;
Ωστόσο, «ακροδεξιοί» και «χρυσαυγίτες» ήλθαν να προστεθούν σε όλους τους άλλους Έλληνες που αυτή την περίοδο είναι εξεγερμένοι. Πρόκειται για την ένωση δικαστών και εισαγγελέων που με ανακοίνωσή της τάσσεται ενάντια στην μνημονιακή διακυβέρνηση της χώρας! Τους χαλάει την πιάτσα αυτή η ανακοίνωση των δικαστών και εισαγγελέων και γι’ αυτό την έκαναν... γαργάρα! Τολμά η Κυβέρνηση να κάνει τέτοιους χαρακτηρισμούς όπως εκείνους των Αγροτών;

ΡΕ ΜΠΑΣ...
Ρε μπας κι έχουμε μπει σε κατάσταση δικτατορίας και δεν το έχουμε καταλάβει; Ρε μπας και έχει υλοποιήσει το σχέδιο «δικτατορία» ο Αλέξης όπως είχε εκμυστηρευτεί στη Ζωή λίγο μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015; Λέω μήπως! Καμιά δεκαριά εκατομμύρια Έλληνες που είναι ενάντια στο τρίτο χειρότερο μνημόνιο είναι τελικά ακροδεξιοί;

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!
Κατόπιν ενεργειών των βουλευτών του Νομού Ιωαννίνων δεν θα «διατεθούν» τα τρία οικόπεδα του ΤΑΙΠΕΔ. Γι’ αυτό το λόγο δημοσιοποιήθηκε σχετική κοινή ανακοίνωση και τώρα οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι. Ωστόσο, οι πινακίδες διάθεσης παραμένουν στα ίδια σημεία, οπότε είναι θέμα χρόνου να ξανασηκωθεί το θέμα και το «κατόπιν ενεργειών μας» θα πάει περίπατο όπως περίπατο πήγε και ο προηγούμενος ξεσηκωμός που έγινε από εξοργισμένους κατοίκους ΣΥΡΙΖΑϊκής κοπής!

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ!
Νεότερες πληροφορίες από Αλβανία σχετικά με την υπόθεση φυλάκισης του πρώην υπουργού Σπ. Ξέρα, αναφέρουν ότι η Αλβανική Κυβέρνηση έδρασε προληπτικά για τους σχεδιασμούς εποίκησης που ετοιμάζουν για την περιοχή της Β. Ηπείρου. Ο Σπ. Ξέρας λόγω της επιρροής που έχει στην περιοχή αλλά και σ’ ολόκληρο το Ελληνικό στοιχείο είναι εμπόδιο στον σχεδιασμό εγκατάστασης μεταναστών πάσης φύσεως.

ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ!..
Ήταν εμπόδιο λοιπόν ο Σπ. Ξέρας και με συνοπτικές διαδικασίες η Αλβανική εξουσία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το Χοτζικό καθεστώς, του φόρτωσε κατηγορία υπεξαίρεσης την περίοδο της υπουργίας του και τον εξαφάνισε στις φυλακές των Τιράνων!

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ...
Ψάχνουν για στρατόπεδα συγκέντρωσης οι Ευρωπαίοι εταίροι και σ’ αυτή την προσπάθεια βρήκαν πρόθυμη την Αλβανία, η οποία ξερογλύφεται για ένταξη στην Ε.Ε. Είναι έτοιμος ο σοσιαλιστής Έντι Ράμα να τους φορτώσει στην Β. Ήπειρο (Νότια Αλβανία), να υποδεχτεί κάμποσες χιλιάδες απ’ όσους θα στέλνει πεσκέσι η Τουρκία και φυσικά με το αζημίωτο...

Η ΤΑΚΤΙΚΗ...
Αυτή την τακτική που έχει αρχίσει να εφαρμόζει εναντίον των αντιπάλων του ο Έντι Ράμα ας την έχει υπ’ όψιν της η Ελληνική Μειονότητα, η οποία δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να διχάζεται, διότι εκείνη είναι που θα πληρώσει τον νέο Αλβανικό σχεδιασμό συνόρων. Η εγκατάσταση Πακιστανών κι άλλων φυλών στην περιοχή τους θα σημάνει και το δικό τους τέλος.

ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!
Ας έχουμε κι εμείς οι «Νοτιοηπειρώτες» το νου μας για όσα σχεδιάζονται από την Κυβέρνηση και την Ε.Ε. για μας χωρίς εμάς! Ακούγονται διάφορες φωνές που λένε ότι και η Ήπειρος μπορεί να είναι ένας καλός τόπος για εγκατάσταση μεταναστών, προσφύγων, Τζιχαντιστών κι ό,τι άλλο θα υποδέχονται τα νησιά του Αιγαίου. Από την Ήπειρο θα περάσουν, αν δεν εγκατασταθούν, όλοι όσοι θα κατευθύνονται προς Αλβανία, αφού τα Σκόπια θα κλείσουν τα σύνορά τους. Έτσι, σύνορα της Ευρώπης θα είναι τα Σκόπια, η Βουλγαρία και η Αλβανία! Η Ελλάδα θα κάνει την μπουγάδα για να χορτάσει την αριστερά!

Η ΜΠΟΥΡΓΚΑ...
Αυτό το πήρατε χαμπάρι; Είναι ζήτημα χρόνου οι Ελληνίδες να φορέσουν... μπούργκες στα πλαίσια της Μουσουλμανοποίησης της χώρας! Την αρχή την έκανε η πρωθυπουργική σύζυγος κ. Μπαζιάνα που επισκέφθηκε το Ιράν προχθές. Την ίδια στιγμή ο Αλέξης μετρούσε κόμπους στα Περσικά χαλιά για τα οποία έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την τεχνογνωσία και τεχνοτροπία τους! Να ετοιμάζονται οι Ελληνίδες για υφάντρες!

ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ...
Και ξαφνικά προκύπτει Μπαλτάκος που θέλει να φτιάξει δεξιό κόμμα! Ποιος είναι ο κύριος; Πρώην συνεργάτης του Α. Σαμαρά, συνομιλητής του Κασιδιάρη και τώρα αβανταδόρος του Τσίπρα! Με δύο λέξεις, ένας τυχοδιώκτης πολιτικός που όπου βρει ανοιχτή πόρτα ορμάει! Τώρα πώς δένει Μπαλτάκος - Κασιδιάρης - ΣΥΡΙΖΑ είναι πράγματι απορίας άξιον. Μπαλτάκοι υπάρχουν πολλοί και παντού που γίνονται πρόθυμοι επικαλούμενοι την σωτηρία του Έθνους!

ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ...
Βολοδέρνουν όλες οι κοινωνικές τάξεις στα βουνά, στους κάμπους, στα ρουμάνια, στις πλατείες, στις εκκλησίες και η Ν.Δ. έχει πέσει σε χειμερία νάρκη και από τον λήθαργο που έπεσαν πριν ένα χρόνο λένε να ξυπνήσουν κατά Απρίλιο μεριά! Πού να τρέχουν με τέτοιο καιρό όπως ο λαός ο οποίος έχει δεν έχει και πολλές επιλογές πλέον. Τέσσερις μήνες έφαγαν με εκλογή προέδρου και τώρα θα φάνε άλλους τέσσερις για το συνέδριο, κι έχει ο Θεός...

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...
Εν αναμονή λοιπόν της αναδιοργάνωσης της Ν.Δ. και παρακαλείται ο Αλέξης να μη διανοηθεί να ξανακάνει εκλογές και έχουμε άλλα ντράβαλα. Όταν θα παραδόσει την Κυβέρνηση να το κάνει με ασφάλεια και όχι να κάνει προχειροδουλειές!

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...
• Είχε αποκαλέσει δημόσια τον τότε Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά μ...κα κι αυτό αποτέλεσε την ύψιστη αντιστασιακή πράξη και σαν αντιστάθμισμα ο σημερινός Πρωθυπουργός τον αντάμειψε διορίζοντας την σύζυγό του και την κόρη της ως συμβούλους Υπουργού. Κυρίες και κύριοι είναι ο Διευθυντής του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης! Δοξάστε τον!..

 

Kαι για την αντιγραφή: Γιώργος Γιαννάκης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.