ΤΟΛΜΗΡΑ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ on . Posted in Τολμηρά

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
Συντρόφισσες και σύντροφοι, αγωνιζόμαστε όλοι για τον σοσιαλισμό! Αυτόν τον σοσιαλισμό προφυλάκισε προχθές η Ελληνική Πολιτεία. Λίγα χρόνια πριν είχε φυλακίσει άλλους σοσιαλιστές του ιδίου σοσιαλισμού που τον έκανε πράξη ο πρόεδρός του Κώστας Σημίτης! Σύντροφοι και συντρόφισσες στη μπουζούρω και το ζεύγος Παπαντωνίου μετά το ζεύγος Άκη Τσοχατζόπουλου!

ΟΙ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΙ...
«Είμαστε αδιάλλακτοι σε θέματα διαφθοράς» ούρλιαζε ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης που «έκλεψε» την πρωθυπουργία από τον Άκη επειδή έβαλε τα κλάματα ο Απ. Κακλαμάνης. Φανταστείτε να μην ήταν και αδιάλλακτοι στη διαφθορά! Παρ’ όλα αυτά, έξω ο Σημίτης, μέσα τώρα ο Γιάννος με την δεύτερη γυναίκα του.

Η ΑΡΧΗ...
Τα πρώτα «δώρα» που έκαναν στους εαυτούς τους οι «σοσιαληστές» ήταν να «αγοράσουν» καινούργια γυναίκα. Την αρχή είχε κάνει ο μέγας αρχηγός Ανδρέας που παρουσίασε το νέο του «λάφυρο» επιστρέφοντας από το Χέρφιλντ. Εκεί, στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού σε απ’ ευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ ο Ανδρέας παρουσίαζε στο αλλαλάζοντα πλήθος την εθνική γκόμενα, αργότερα γυναίκα του με παπά και με κουμπάρο!

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...
Είχαν παράδειγμα κάποιοι σοσιαλιστές μεταξύ αυτών και ο Άκης με τον Γιάννο! Οι δυο τους φρόντισαν ν’ αλλάξουν γυναίκα για να τις προικίσουν με τα κλεμμένα, μπουζουριάζοντάς τες κι αυτές! Τι σύμπτωση! Όλοι τους άδικα πληρώνουν τώρα τα καλά του σοσιαλισμού.

ΤΟ ΞΑΦΡΙΣΜΑ...
Σοσιαλισμό λέγαν εκείνοι το ξάφρισμα δημοσίου χρήματος! Ένας σοσιαλισμός που κράτησε πολλά χρόνια και που η παρανομία έγινε επάγγελμα. Σιγά το φαγοπότι! Κάτι εκατομμυριάκια ευρώ ή Ελβετικές λίρες ήταν όλο - όλο και γι’ αυτό άφησαν τις βιλάρες για τον Κορυδαλλό. Καιρός να γνωρίσουν τον κόσμο μέσα από κάγκελα για λίγο καιρό, να ξαποστάσουν από την κούραση που τους επέβαλε ο σοσιαλισμός τόσων ετών.

ΣΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ!
Συντρόφισσες και σύντροφοι, αν δεν βάλουμε κόσμο φυλακή, κυβέρνηση δεν ξαναματαβλέπουμε, ακούστηκε να λέει ο ΚΝίτης Π. Πολάκης. Τον άκουσε και η δικαιοσύνη και εν τω άμα και το θάμα! Στο όνομα της αριστεροσύνης «σοσιαληστές» θ’ αλλάξουν κατοικία για κάμποσο καιρό. Οι περισσότεροι σοσιαλιστές του Άκη και του Γιάννου βρίσκονται στις... φτερούγες των Πολάκηδων! Ο πιο εκλεκτός των Συριζαίων ήταν το δεξί χέρι του Άκη και είναι ο σύντροφος Κοτσακάς, ο οποίος εξελέγη πρώτος των πρώτων στο κορυφαίο όργανο του κόμματος!
ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ...
Είπαμε να κάνουμε ένα δωράκι στον εαυτό μας αλλά όχι και 500 εκατ. δραχμές, είχε πει ο μακαρίτης ο Ανδρέας, όταν έπιασε με την γίδα στην πλάτη εκείνο τον περιβόητο Μαυρίκη της ΔΕΗ. 500 ολόκληρα εκατομμύρια δραχμές με το ξημέρωμα του σοσιαλισμού στη χώρα μας επί εποχής Ανδρέα, ο οποίος δεν είχε τι να κάνει την δική του μαγκιά, θα τον ξεγελούσε ένας Μαυρίκης; Κι όμως, η σχολή της αρπαχτής είχε αρχίσει να βγάζει «σπουδαστές» από κείνη την εποχή, από την οποία αργότερα αποφοίτησαν Άκης - Γιάννος - Μαντέλης - Τσουκάτος, κλπ. Ο τελευταίος αμάρτησε για το κόμμα με μόνο 2 εκατ. ευρώ φιλοδώρημα από τη Siemens...

ΤΖΑΜΠΑ!..
Τζάμπα μπήκε στη φυλακή το ζεύγος Παπαντωνίου έλεγαν διάφοροι επιτήδειοι και ότι ο πολιτικός πολιτισμός μας δεν έπρεπε να επιτρέψει τέτοια πράγματα. Τι είναι 2,8 εκατ. Ελβετικές λίρες στο εξωτερικό; Ένα απλό φιλοδώρημα για τις εξυπηρετήσεις. Τι είναι τα 2,8 εκατ. μπροστά στην αιωνιότητα; Ένα κομπόδεμα για τα δύσκολα χρόνια των γηρατειών, όπως έλεγε εκείνος ο μακαριστός Αττικής που πιάστηκε με ένα κομπόδεμα 1,5 δισ. δραχμών την περίοδο του ευημερούντος σοσιαλισμού. Κοίτα κάτι συμπτώσεις...

ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ...
Ζητοκραυγάζει ο Π. Πολάκης για το μπουζούριασμα του Γιάννου και της συζύγου του. Ήταν πρότασή του κι έγινε πράξη! Μια βδομάδα πριν εκείνος είχε προτείνει τον εγκλεισμό στις φυλακές αντιπάλων για να ξαναδούν άσπρη μέρα κυβερνητική. Αν και το είχε πει εν κλειστώ, εν τούτοις, η δικαιοσύνη που είναι μόνο τυφλή κι όχι κουφή το άκουσε και νάτην τώρα να υλοποιεί το δόγμα Πολάκη περί εξόντωσης των πολιτικών αντιπάλων. Να περάσει ο επόμενος που ξέχασε να δηλώσει κάποια εκατομμύρια σε τράπεζες του εξωτερικού!
ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ...
Ο Γιάννος Παπαντωνίου από πρώτο γάμο είχε αποκτήσει ένα γιο ο οποίος μετά τον χωρισμό των γονιών του πήρε τον δικό του δρόμο χωριστά από τον πατέρα του. Ε! Αυτόν τον γιο έχουν αρχίσει να πυροβολούν τα πληρωμένα πιστόλια της ψευτοαριστεράς καταλογίζοντάς του οικογενειακή ευθύνη!

ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ!
Είναι γιος του Γιάννου, πυρ ομαδόν, χωρίς να υπολογίζουν ότι πυροβολούν ένα νέο άνθρωπο που δεν έχει καμία ανάμειξη, ούτε στον σοσιαλισμό του Γιάννου, ούτε στις οικονομικές δοσοληψίες του. Το μεγάλο έγκλημα του γιου είναι ότι ασπάστηκε τις ιδέες του φιλελευθερισμού της Ν.Δ. και περιελήφθη στα στελέχη του περιβόητου μητρώου μελών του κόμματος. Φέρει το επώνυμο Παπαντωνίου, εκτελέστε τον! Μέχρι τον Ζαχαρία Παπαντωνίου τους έχω ικανούς να φτάσουν να εκτελούν οι αγύρτες του πολιτικού ζόφου που έχει πλακώσει στον τόπο μας.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ...
Την ίδια ώρα φουντώνει ο πόλεμος ο εξοντωτικός που επικρατεί στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς εξαπέλυσε κεραυνούς εναντίον του πρώην συντρόφου του και Πρωθυπουργού του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι ενώ τον κατηγόρησε ο Καμμένος για μίζα 50 εκατ. από τον Σόρο, εν τούτοις κανένας δεν μίλησε! Ούτε αυτός ο Τσίπρας δεν έβγαλε κιχ σ’ αυτή την κατηγορία, είπε ο Κοτζιάς και δεν εννοεί να κρατήσει το στόμα κλειστό. Να φανταστείτε κι αυτό που είπε είναι μόνο μία λέξη από το εννιασέλιδο κείμενο της παραίτησής του!

ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ...
Να δείτε που ο «γραμμιτζής» Ν. Κοτζιάς θα τους σουβλίσει και θα τους σιγοψήνει τους συντρόφους του που σε μία βραδιά τον ξεγύμνωσαν και τον πέταξαν στους πέντε δρόμους. Αυτόν τον υπερπατριώτη πρωτομάστορα της συμφωνίας των Πρεσπών τον εξωπέταξε ο σύντροφος Πάνος (κατά δήλωσή του) ντυμένος... Σαλώμη με τον Ηρώδη - Αλέξη να μη χαλάει χατήρια.

Η ΚΑΨΑ ΤΟΥ ΖΑΨΑ!
Και σε θέλουμε και δεν σε θέλουμε. Και μας κάνεις και δεν μας κάνεις. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Γ. Ζάψα που προορίζεται για την Περιφέρεια Ηπείρου. Έχουν πάρει χαμπάρι την καψούρα του Γιώργου για την Περιφέρεια και τον πάνε από το σήμερα στο αύριο κι από κει στο μεθαύριο κι έχει ο... Μπασιούκας! Κι εμείς που τρέξαμε να χρίσουμε ως εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ τον Γ. Ζάψα, ο οποίος, όπως και να το κάνουμε, έχει κάψα για την Περιφέρεια Ηπείρου!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!
«Δύο χρόνια τώρα έχει δημοπρατηθεί μια παιδική χαρά στα όρια της Ανατολής κι ακόμη δεν κινείται τίποτα. Ο εργολάβος είναι και δεν είναι, ο Δήμος ξέρει και δεν ξέρει, ενώ 120 παιδιά για παιδική χαρά ακούνε και παιδική χαρά δεν βλέπουν»! Αυτά μου μετέφερε φίλος αναγνώστης της στήλης που αγανάκτησε από τον εμπαιγμό. Εγώ το μεταφέρω κι όποιος θέλει ας μεριμνήσει για την ικανοποίηση του αιτήματος επτά μήνες πριν τις εκλογές!

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ...
Έγραψα για την τιμή των βυθιζόμενων κάδων που προμηθεύτηκε ο Δήμος μας, των οποίων το κόστος είναι εξαπλάσιο σε σχέση με εκείνους που προμηθεύονται άλλοι Δήμοι της χώρας και δεν φαίνεται να συγκινήθηκε κανένας αρμόδιος από τον Δήμο. Δεν διάβασαν ή σκέφτονται να δώσουν απάντηση ή μας «γράφουν» όταν γράφουμε!

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠ’ ΕΞΩ!
Επαναλαμβάνω: Το κόστος των κάδων που προμηθεύτηκε ο Δήμος μας ανέρχεται στο ποσό των 60.000 ευρώ και οι προδιαγραφές είναι τέτοιες που τα μισά σκουπίδια μένουν απ’ έξω, με αποτέλεσμα να επιστρατεύονται εργαζόμενοι στο Δήμο να τα στοιβάζουν όπως - όπως. Το φαινόμενο είναι καθημερινό στην πόλη όπου τα περισσότερα σκουπίδια είναι εκτός και κανείς δεν συγκινείται!

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ...
Προειδοποιώ τους υπεύθυνους του Δήμου ότι για το θέμα προμήθειας «βυθιζόμενοι κάδοι» στη στήλη φθάνουν πληροφορίες καθημερινά από γνώστες του αντικειμένου. Αν όλα όσα ακούγονται και λέγονται από διάφορους κύκλους, γνώστες και μη, έχουν δόσεις αλήθειας, τότε κάτι δεν πάει καλά στον τρόπο της προμήθειας. Το λέω και το τονίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις...

Kαι για την αντιγραφή: Γιώργος Γιαννάκης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.