ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Γράφτηκε από τον/την ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ on . Posted in Χωρίς Υπαγόρευση

Μπορείς να  κάνεις…
✒    Να τελικά που με μεράκι, πολλή δουλειά και τρέξιμο μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα και εν μέσω κρίσης, προσφέροντας στον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο!

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης…
✒    Αυτό ακριβώς ισχύει για τον τηλεοπτικό σταθμό «Ήπειρος TV1» που πραγματοποίησε προχθές για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έναν Τηλεμαραθώνιο Αγάπης, ο οποίος γνώρισε μεγάλη επιτυχία απ’ όλες τις απόψεις.

Έξι ώρες στο πόδι!
✒    Παρουσιαστές του Τηλεμαραθωνίου που ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 12 το βράδυ ήταν οι δύο καλοί συνάδελφοι, η Γιώτα Σταύρου και ο Παναγιώτης Μπούρχας…

Ποιος δεν πέρασε…
✒    Και ποιος δεν πέρασε από το πλατό του «TV1» που φέτος φιλοξενήθηκε στον Πολυχώρο «Δημ. Χατζής». Ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος, Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι της Περιφέρειας…

Δήμαρχος, Μητροπολίτης…
✒    Μίλησαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας Φίλιππος Τσουμάνης (στον ΟΚΠΑΠΑ θα διατεθούν τα είδη που συγκεντρώθηκαν), η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Νατάσα Μπέγκα, η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, οι Διοικητές των Νοσοκομείων  κ.λ.π.

Ευχές και προσφορές…
✒    Τις ευχές και τις προσφορές τους έδωσαν μέσω του Τηλεμαραθωνίου εκπρόσωποι του ΠΕΑΚΙ (πρόσφερε φαρμακευτικό υλικό), αθλητικών σωματείων, απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα ως τον Ναυτικό Όμιλο, καλλιτέχνες, σύλλογοι κ.λ.π..!

Γέμισαν τα κουτιά!
✒ Τα κουτιά που είχαν τοποθετήσει οι υπεύθυνοι του σταθμού στον Πολυχώρο γέμισαν από τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Περισσότεροι από 150 συμπολίτες πέρασαν κι άφησαν πράγματα, ενώ προσφορές έγιναν και από τις τοπικές επιχειρήσεις.

Αξιέπαινοι…
✒    Αξιέπαινη η πρωτοβουλία του «Ήπειρος TV1» που αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία της περιφερειακής τηλεόρασης, η οποία, όταν θέλει, μπορεί να προσφέρει πολλά, πέρα φυσικά από την ενημέρωση! Είπαμε, όμως, χρειάζεται δουλειά!

Τουριστική κίνηση…
✒    Πάμε σε άλλα θέματα των ημερών τώρα και συγκεκριμένα στην τουριστική κίνηση στο Νομό Ιωαννίνων που φαίνεται πως σ’ αυτές τις γιορτές θα είναι αυξημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Στο Μέτσοβο…
✒    Τα Γιάννενα τα βλέπουμε κάθε μέρα, το Ζαγόρι το ξέρουμε, οπότε η στήλη θα σταθεί για λίγο στο ορεινό Μέτσοβο που περιλαμβάνεται και φέτος στους κορυφαίους Χριστουγεννιάτικους προορισμούς της χώρας μας.

Καθαρό, στολισμένο…
✒    Φαντάζει αυτό ως ιδανική επιλογή για τις γιορτές σε όποιον το επισκεφθεί αυτές τις ημέρες, όπως κάναμε εμείς. Καθαρή, τακτοποιημένη και ωραία στολισμένη όλη η κωμόπολη αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις!

Λείπει μόνο το χιόνι!
✒    Στα συν και η καλή εξυπηρέτηση στις καφετέριες και τις ταβέρνες που ξεχωρίζουν για τα παραδοσιακά πιάτα τα οποία σεβρίρουν. Το μόνο που λείπει σήμερα απ’ το Μέτσοβο είναι το χιόνι, αφού ο καιρός δεν έχει βοηθήσει ιδιαίτερα ως τώρα. Μην ξεχνάμε τα χιονοδρομικά του κέντρα…

Γεμίζει κόσμο!..
✒    Κάπως έτσι, γεμίζει κόσμο το Μέτσοβο κάθε Σαββατοκύριακο αλλά και καθημερινές, καθώς δέχεται επισκέπτες όχι μόνο απ’ τα Γιάννενα αλλά και απ’ όλη την Ελλάδα. Κι όλα αυτά χωρίς υπερβολή!

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.