ΧΩΡΙΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Γράφτηκε από τον/την ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΗΣ on . Posted in Χωρίς Υπαγόρευση

Σχεδόν… πανηγύρισαν!
✒    Σχεδόν… πανηγυρικό χαρακτήρα έδωσε η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ στον προχθεσινό δημόσιο απολογισμό πεπραγμένων της έως τώρα θητείας της που έκανε παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

Τόση λεπτομέρεια…
✒    Το ότι έγινε απολογισμός καλό είναι, δεν αντιλέγει κανείς. Έστω κι αν αυτός ήταν περισσότερο λεπτομερής απ’ ότι έπρεπε. Δε χρειαζόταν, ας πούμε, να κάνουν αναφορά ακόμα και στις λάμπες που αλλάζουν στη Λιμνοπούλα! Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.

Τα είχε ξαναπεί!..
✒    Από την άλλη πλευρά, ο Ιούλιος Συναδινός, που η αλήθεια είναι ότι μας επισκέπτεται συχνά τελευταία, δε μας έφερε και κάνα… πεσκέσι σημαντικό. Όσα είπε προχθές τα είχε ξαναπεί και στις προηγούμενες δύο επισκέψεις του!

Χλοοτάπητας και ταρτάν…
✒    Τον Αύγουστο του 2015 και τον περασμένο Ιανουάριο είχε δεσμευτεί ξανά για τον χλοοτάπητα στο ξερό γήπεδο ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας και για το ταρτάν στο Εθνικό Στάδιο. Στα ίδια έργα αναφέρθηκε και προχθές, συν η ανακοίνωση για την πρόσληψη τριών υπαλλήλων στο ΠΕΑΚΙ!

Ως τον Γενάρη…
✒    Απλά αυτή τη φορά έδωσε ένα χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου στο γήπεδο Λιμνοπούλας, το οποίο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Γενάρη. Όσο για το ταρτάν στους «Ζωσιμάδες», πάει για καλοκαίρι!

Προεκλογική χροιά!
✒ Κατά τα άλλα, ο Γ.Γ.Α. ανάλωσε το χρόνο των δηλώσεών του… αντιπολιτευόμενος τους προκατόχους του για την πολιτική που ακολούθησαν στον όντως ευαίσθητο τομέα του αθλητισμού τα τελευταία χρόνια. Είχαν και μια προεκλογική χροιά τα όσα ανέφερε!

Το σήμερα μετράει!..
✒    Ποιος λέει ότι και την περίοδο 2013 – 14 δεν έγιναν λάθη και δεν υπήρξαν παραλήψεις. Το θέμα όμως είναι κυρίως το σήμερα. Όσο για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ στην οποία αναφέρθηκε ο Γ.Γ.Α., αλήθεια πιστεύει ότι σήμερα δε θα τον πουλούσαν;

Έκαναν τη διαφορά!..
✒    Πάμε σε κάτι διαφορετικό τώρα! Η Επιτροπή Λόγου και Τέχνης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πραγματικά έχει κάνει τη διαφορά με τις Κυριακάτικες περιηγήσεις ανά την πόλη που διοργανώνει…

Όλο και πιο πολλοί…
✒    Δεν είναι τυχαίο ότι αυξάνουν διαρκώς οι συμμετέχοντες στις ξεναγήσεις σε γειτονιές, μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους, στο πλαίσιο των οποίων γίνεται ενημέρωση για το παρελθόν αλλά και το σήμερα.

Έτσι και στο Νησί…
✒    Αυτό έγινε και στην τελευταία περιήγηση στο Νησί που ήταν όντως από τις πιο πλήρεις και ενδιαφέρουσες, στην οποία συμμετείχαν δεκάδες πολίτες. Και τι δεν είδαν. Από τις Μονές ως το Κέντρο Πληροφόρησης του Φορέα Διαχείρισης Παμβώτιδας…

Παρόντες…
✒    Πάντως, οι ιθύνοντες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων δεν διοργανώνουν απλά τις διαδρομές, αλλά συμμετέχουν και οι ίδιοι σ’ αυτές, γεγονός που υποδηλώνει προσωπικό ενδιαφέρον. Στο Νησί, για παράδειγμα, βρέθηκαν όπως πάντα και ο Γιώργος Καψάλης και ο Ανδρέας Φωτόπουλος.

Στον «Λάμποβο»…
✒   Θεσμός απ’ τους πιο παλιούς και επιτυχημένους το παζάρι ή αλλιώς ο «Λάμποβος» της Παραμυθιάς, διεξάγεται και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία στη γειτονική κωμόπολη, προσελκύονται επισκέπτες απ’ όλη την Ήπειρο! Μέχρι και… αναμνήσεις (φωτό) πουλάνε στη συγκεκριμένη εμποροπανήγυρη, όπως εύστοχα παρατήρησε φίλη της στήλης!

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.