ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑΝΑ

Γράφτηκε από τον/την ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΤΑΣ on . Posted in Σχολιανά

Όταν το χορτάρι είναι χάλια ποιος
το φτιάχνει; Ο Μήτσος με τα λάστιχα;
- Φίλες και φίλοι γεια σας. Ήρθε η ώρα για τα Σχολιανά που σας υποσχέθηκα. Μπαίνω κατευθείαν στο ζουμί.  Όταν χαλάει το κρεβάτι από το σπίτι, ποιος το φτιάχνει; Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού; Όταν χαλάει το σαλόνι ποιος το φτιάχνει; Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού; Όταν το χορτάρι των «Ζωσιμάδων» είναι χάλια, ποιος το φτιάχνει; Ο Μήτσος με τα λάστιχα;
- Φέτος το καλοκαίρι έγινε συντήρηση στο χορτάρι; Δε νομίζω. Είχαμε υποχρεώσεις… Νορβηγίες, Ολλανδίες και Περιστέρια.  Το Ζωσιμάδες το πάλευαν δυο-τρεις Πακιστανοί εργάτες για να το «συντηρήσουν».
- Στη μεγάλη διαμάχη μπήκε η ΓΓΑ. Ο κ. Συναδινός απάντησε σε έντονο ύφος στη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. «Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα έχει την αποκλειστική χρήση του γηπέδου και του αγωνιστικού χώρου και η μισθώτρια έχει την ευθύνη και αναλαμβάνει αποκλειστικά η ίδια το κόστος συντήρησης του αγωνιστικού χώρου».  Αυτά προς αποκατάσταση της πραγματικότητας» σημείωσε ο Συναδινός και συμπλήρωσε: «Επιτρέπεται η σύναψη σύμβασης μεταξύ ΠΑΕ και ιδιοκτήτη εγκατάστασης με την προϋπόθεση και τον όρο της ανάληψης από τη μισθώτρια όλων των δαπανών συντήρησης του χλοοτάπητα.  Τα πράγματα είναι απολύτως σαφή και δεν επιτρέπονται παρερμηνειών», κατέληξε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.
- Φίλοι μου τι σημαίνει συντήρηση του αγωνιστικού χώρου; Όχι φυσικά να μαζεύουμε τα χαρτάκια από τον αγωνιστικό χώρο ή μόνο να κουρεύουμε το χόρτο. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ολοκληρωτική αλλαγή του χλοοτάπητα. Αυτό δε νομίζω να είναι συντήρηση κ. Συναδινέ, εκεί υπάρχει διαφωνία ή όχι;
Να τι λέει μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της Εφορίας Σταδίων:
«Α) Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία υπεγράφη στις 31-03-2016 ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης ανάμεσα στο ΠΕΑΚΙ και την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 για τη χρήση του ΕΣΙ «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ» και του ΠΕΑΚΙ Ανατολής με διάρκεια μέχρι 30-06-2017.
Β) Το σε ισχύ μέχρι και σήμερα από 31-03-2016 ιδιωτικό συμφωνητικό, προήλθε κατόπιν διαβούλευσης ανάμεσα στους εκπροσώπους και των δύο πλευρών – συμβαλλομένων, με γνώμονα τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων και των δύο πλευρών – συμβαλλομένων.
Γ) Στο άρθρο 2 παράγραφος 2 υποπαράγραφοι 1 και 7 του συμφωνητικού μίσθωσης, ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ότι: i) 2.1. Η ανδρική επαγγελματική ομάδα της μισθώτριας (ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966) θα έχει την αποκλειστική χρήση του γηπέδου - αγωνιστικού χώρου του σταδίου και ii) 2.7. Η μισθώτρια (ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966) θα έχει την ευθύνη και αναλαμβάνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Η ΙΔΙΑ το κόστος συντήρησης του αγωνιστικού χώρου – γηπέδου...».
- Ποιος θα μας εξηγήσει; Συντήρηση ή ανακατασκευή; Να ρωτήσουμε λίγο τον Ίβιτς; Ή τον Μίχελ; FUCK YOU… BASTARD! Τελικά με ποιους είστε; Με εμάς ή με τους «κόκκινους»; Λόγια του Μίχελ στα αποδυτήρια των «Ζωσιμάδων».
- Όσο για τον Παντελή Κωνσταντινίδη τι να πει κανείς; Γνωρίζει άπταιστα τη γλώσσα της… λαχαναγοράς της Θεσσαλονίκης. Ο γνωστός «σβούρας», που έγινε σαβούρας, «έλουσε», στην κυριολεξία, τον πρόεδρο του ΠΑΣ με κοσμητικά επίθετα.
- Είναι ποτέ δυνατόν να μπήκε στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα; Ο άνθρωπος που έχει ολύμπια ψυχραιμία και πίεση μηδέν μικρή, μηδέν μεγάλη; Κάτι φλώροι της Σούπερ Λίγκα είπαν όλη την αλήθεια από αυτά που είδαν να εξελίσσονται στα αποδυτήρια; Ο παρατηρητής;
- Δυο αράδες για τον μεγάλο Ίβιτς και τα καμώματά του. Είναι αλήθεια ότι ο Σέρβος παλαιότερα «φλέρταρε» με τη θέση του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα; Έγινε «επεισόδιο» μεταξύ Ίβιτς και Χριστοβασίλη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, όταν ο ΠΑΣ βρέθηκε εκεί για το ματς με την Άλκμααρ και ο ΠΑΟΚ για εκείνο με τον Άγιαξ;
- Μπράνα Ίλιτς, Σταύρος Τσουκαλάς και Γιάννης Χριστόπουλος. Δυο παίκτες και ο κόουτς, τους οποίους μανατζάρει ο Ίλια Ίβιτς, αδερφός του προπονητή του ΠΑΟΚ, Βλάνταν. Μήπως φίλοι μου εδώ βρίσκεται η αιτία του κακού; Ποιος χρωστάει και σε ποιόν; Λέω εγώ τώρα. Οι Σέρβοι δεν είναι φλώροι. Σε σκοτώνουν για 50 λεπτά. Γι’ αυτό, κύριοι, την προσοχή σας!
- Αρκετά σας κούρασα με αυτές τις βλακείες. Πάμε τώρα σε άλλα θέματα. Πανθρακικός τέλος. Ο μικρός Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής Ζδράβος, επί πέντε χρόνια παίκτης του Πανθρακικού και τώρα της Αναγέννησης Καρδίτσας, δεν ξέχασε την παλιά του ομάδα συμπάσχοντας στο δράμα των παικτών του Πανθρακικού. Ευχήθηκε να βρει σύντομα η ιστορική ομάδα της Κομοτηνής το δρόμο της.
- Μαμπουλού. Έχει πάθει μπλακ άουτ ο καλός παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα. Γιατί; Δεν επιτρέπεται τέτοιας ποιότητας παίκτης να χάνει τόσο μεγάλες ευκαιρίες. Του αφιερώνω ένα τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου: «Στη φοιτητριούλα που σ’ έχει ερωτευτεί…»….. χαχαχαχαχα. Κρίστοφερ από τις λάσπες ή από το κρύο παραπατάς στους αγωνιστικούς χώρους; Καλά στέφανα! Χαχαχαχαχαχαχα…
- Δυο λόγια για την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας. Αποτελεί σίγουρα γεγονός ότι ο ΠΑΣ επηρεάζεται άμεσα από τη «γλυκιά» περιπέτεια του καλοκαιριού. Αυτός είναι, θεωρώ, ο λόγος που έχει αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα. Σε γενικές γραμμές όμως αποτελεί σοβαρή ομάδα στο θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παρατηρώ, επίσης, ότι οι ξένοι παίκτες του βρίσκονται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Γιατί;
- Μεγάλη χαρά νιώθω για το νεαρό γκολκίπερ Πασχαλάκη, ο οποίος κάθε μέρα γίνεται όλο και καλύτερος. Άμα ο παίκτης έχει προσωπικούς στόχους και δουλεύει σκληρά, αυτά είναι τα αποτελέσματα.
- Είδα τον Θοδωρή σέντερ φορ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μεγάλο λάθος του κόουτς. Έπρεπε να ξεκινήσει με Μπέριο σέντερ φορ. Χαχαχαχαχαχα! Ελπίζω ο Θοδωρής να μην παίξει και τερματοφύλακας.
- Έγραφαν ότι οι Τούρκοι «φλερτάρουν» παίκτη του ΠΑΣ. Ο Σχολιανός όμως έγραφε ότι δεν ήταν αυτός ο παίκτης που πήγαν να δουν στη Μυτιλήνη. Άλλος τους άρεσε, όμως η τιμή του είναι απαγορευτική κι ας χάνει μεγάλες ευκαιρίες. Χαχα!
- Γιατί τιμωρήθηκε ο ΠΑΣ με 6.000 πρόστιμο; Γράφεται ότι ήταν για τους πυρσούς που άναψαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν ισχύει, διότι κανένας πυρσός δεν πετάχτηκε στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με 18.000 ευρώ διότι οι οπαδοί του πέταξαν πυρσούς στον αγωνιστικό χώρο και σπάσαν αρκετά καθίσματα. Ωρέ, θα κάνει καμιά μεταγραφή ο ΠΑΣ; Οι παίκτες της φίλης ομάδας του  Πανθρακικού είναι όλοι ελεύθεροι. Διαλέχτε κανέναν. Με δυο κιλά κοκορέτσι αρπάζεις παίκτες σήμερα.
- Δεν έχω και πολύ χώρο αυτήν τη φορά, γι’ αυτό κλείνω. Θέλω να σας πω κάτι τελευταίο. Η υπόθεση της πεντάδας φέτος είναι δύσκολη για τον ΠΑΣ. Αν ο ΠΑΣ θέλει Ευρώπη ας περάσει την προσεχή Τετάρτη, 1η Φεβρουαρίου, τον Πλατανιά στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου για να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την ΑΕΚ. Ματς θεωρητικά εύκολο. Χαχαχα….
- Για τον Τίκα σας τα έγραφα. Έδρασε στο παιχνίδι Άρης-Ολυμπιακός και παραλίγο να τινάξει την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στον αέρα. Ευτυχώς το «Βικελίδης» θύμιζε έδρα από τα παλιά. Γι’ αυτό ο Τιτίκας χέστηκε λίγο. Ευτυχώωωωως!
Αυτά φίλοι μου δεν έχει άλλα. Γεια σας και θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Σας χαιρετώ με αγάπη και σεβασμό
ΥΓ: την ομάδα και τα μάτια σας
ΣΧΟΛΙΑΝΟΣ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://www.facebook.com/sxolianos