ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

- Έχει δει το φως της δημοσιότητας, ότι υπουργοί και λοιποί αξιωματούχοι εκμεταλλευόμενοι την ευχέρεια που τους παρέχει ο νόμος, έχουν προσλάβει ως και 50 μετακλητούς, την στιγμή που στα νοσοκομεία παρατηρούνται ελλείψεις νοσηλευτών, στις φυλακές σωφρονιστικών, στην εκπαίδευση εκπαιδευτικών κ.λπ.
- Προσφάτως δραπέτευσαν δυο κρατούμενοι από τις φυλακές του Κορυδαλλού, διότι όπως καταγγέλθηκε σε πτέρυγα 300 και 500 κρατουμένων δύο, άντε τρεις είναι οι σωφρονιστικοί που τους επιτηρούν…
- Όταν μάλιστα συμπίπτουν και γιορτές και χορηγούνται άδειες στο προσωπικό, όπως συμβαίνει και στους άλλους κλάδους, τότε λιγότεροι σωφρονιστικοί είναι σε βάρδια την οποία εκμεταλλεύονται οι κρατούμενοι και βρίσκουν ευκαιρία για απόδραση.
- Ας το έχει υπ’ όψιν του ο λαοπρόβλητος και να περιορίσει τους μετακλητούς από τον περίγυρό του, δίνοντας προτεραιότητα στους άλλους υπαλλήλους όπως σωφρονιστικούς, νοσηλευτές, εκπαιδευτικούς και λοιπούς του ευρύτερου τομέα!..

- Αφού η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφερε να τα ξεπουλήσει όλα αρχίζοντας από τα αεροδρόμια τα οποία παραχώρησε στη γερμανική FRAPORT, 201 επιβάτες ταξιδεύοντες από το Λονδίνο προς την Θεσσαλονίκη, κατέληξαν στη ρουμανική Τιμισοάρα, όπου εξετελέσθη και ο Ρουμάνος δικτάτορας Νικολάι Τσαουσέσκου μετά της συμβίας του Έλενας, διότι λόγω νεφώσεως δεν μπορούσε ο πιλότος να το προσγειώσει στη Θεσσαλονίκη, στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
- Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για τους ταλαίπωρους επιβάτες, ο πρέσβης στο Βουκουρέστι δήλωσε αναρμοδιότητα, ο υπουργός Σπίρτζης κοιμόνταν τον ύπνο του Νηδύμου και 100 επιβάτες επιβιβάσθηκαν σε πούλμαν χωρίς θέρμανση και με διάρκεια ταξιδιού 18 ώρες στην καλύτερη περίπτωση για την Αθήνα!
- Διαλύθηκε ή όχι το κράτος;
- Ο πρέσβης αναρμόδιος, διότι κατά τον αείμνηστο διπλωμάτη θέματα συζητήσεως μεταξύ των διπλωματών είναι τι πούρα καπνίζουν, τι αρώματα αγοράζουν από τα FREESHOP και τι ουίσκι προτιμούν!
- Αυτά για να πληροφορηθεί το κοινό για τις αρμοδιότητες των διπλωματών.
- Α, ξαστόχησα, φωτογραφίζουν στις παρελάσεις και τα σύγχρονα οπλικά συστήματα, για να ενημερώνουν τις κυβερνήσεις τους!..

- Όπως έγραψαν οι εφημερίδες και μετέδωσαν τα ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα, κατά την άφιξη στην Θεσσαλονίκη του λαοπρόβλητου σ. Αλεξάκη, προκειμένου να εγκαινιάσει την μακέτα του σταθμού του Μετρό στο Συντριβάνι είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την προστασία του.
- Προς τι αυτή η πρεμούρα του λαοπρόβλητου ή όσων είναι παρατρεχάμενοι;
- Ένας λαοπρόβλητος πρωθυπουργός, ως θέλει να θεωρείται ο σ. Αλεξάκης από ποιον φοβάται και έχει ανάγκη τόσης προστασίας;
- Ρητορικό, βεβαίως, το ερώτημα, αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς, που αυτή τη στιγμή κυβερνά τη Χώρα για πρώτη φορά.
- Το ίδιο και με την ομιλία του στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου πραιτοριανοί με ερυθρά περιβραχιόνια υπεδείκνυαν στους αστυνομικούς ποιος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ να τον μπαγλαρώσουν κατευθείαν για την ΓΑΔΘ, όπου υποβάλλονταν σε ανάκριση στα καλά του καθουμένου!
- Αυτή είναι η ηθική της πρώτης φοράς Αριστεράς; Να μας λείπει!..
- Ο λαοπρόβλητος πρωθυπουργός ενίων Ελλήνων, έχει δηλώσει απεριφράστως, ότι είναι άθεος και ως άθεος συμπεριφέρεται.
- Και αφού είναι άθεος πρέπει να απέχει από εκδηλώσεις θρησκευτικού περιεχομένου. Τις ημέρες του 12ημέρου των Χριστουγέννων, που πρέπει να είναι αργία για τους θρησκευόμενους, τις απόλαυσε και αυτός οικογενειακώς.
- Επίσης, δέχθηκε τα τακίμια και του έψαλαν τα κάλαντα, μάλιστα είχε και Χριστουγεννιάτικο δέντρο στου Μαξίμου και την προηγούμενη χρονιά ο Μητροπολίτης στον Πειραιά του έδωσε το περιστέρι να το αφήσει ελεύθερο στον αγιασμό των Υδάτων.
- Φαίνεται, ότι ο μεν Μητροπολίτης ξαστόχησε την περικοπή του Ευαγγελίου Λουκά Κ’ εδάφ. 25-2Γ, όπου διαβάζουμε: Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ…
- Δηλαδή, να πληρώνουμε τους φόρους και ό,τι έχει σχέση με το κράτος στον Καίσαρα, και ότι με τον Θεό αυτό να το αποδίδουμε στον Θεό.
- Αν, όπως στο Λονδίνο ο δήμαρχος είναι μουσουλμάνος, θα του έδιδε το περιστέρι ο μητροπολίτης να το αμολήσει;
- Ας αποφεύγουν τις μαλαγανιές και οι μητροπολίτες και ας αποφεύγουν τους θεατρινισμούς οι ηγέτες!..