ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΛΑΜΠΡΟΣ on . Posted in ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ

- Πολύ αιθεροβάμων αποδεικνύεται ο σ. Φραπεαλέκος, που δηλώνει εκστασιασμένος από τον… καταποντισμό του ΣΥΡΙΖΑ τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στις Αυτοδιοικητικές.
- Και αναρωτιέται, σε τι οφείλεται αυτή η στροφή της πλάτης των πολιτών προς τον ΣΥΡΙΖΑ…
- Δεν αφουγκράστηκε τον αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ σ. Χουλιαράκη, που με ύφος 1000 Καρδιναλίων τόνισε, ότι: Ήτο συνειδητή η άγρια φορολογία της μεσαίας τάξης, ώστε εξ αυτής να προκύψουν έσοδα για ενίσχυση των κατωτέρω εισοδηματικών στρωμάτων;
- Δεν γνωρίζει ο σ. Φραπεαλέκος, ότι κάθε μεσαίος πολίτης έχει στον περίγυρό του οικογένεια, συγγενείς, φίλους, γείτονες, που μπορεί να τους επηρεάσει και να μαυρίσουν με φούμο τους ΣΥΡΙΖΑίους υποψηφίους;
- Τόση… αιθεροβασία, σ. Φραπεαλέκο είναι πρωτόφαντη!..
* * * 
- Η εύθικτος σ. Τασία Χριστοδουλοπούλου με πολύ στόμφο δήλωσε, ότι η κόρη της δεν θα επιβαρύνει το Δημόσιο, διότι είναι διορισμένη και απλώς μετατάσσεται!.. Καλώς σ. Τασία!
- Δεν θα επιβαρύνει καθ’ υμάς το Δημόσιο, αλλά αναρωτιέται ο κάθε καλόπιστος φορολογούμενος, αν για τις 32 μετατάξεις στη Βουλή γινόταν μόνο 31 και η δουλειά γίνονταν ρολόι, δεν θα ήταν υπεράριθμος η 32η μεταταγείσα;
- Που σε απλά ελληνικά θα ήταν αργόμισθος...
- Τόσο πολύ φαιά ουσία πρέπει να έχει ο κάθε πολίτης για να καταλάβει την μπερτοδούλεια σκέψη των ΣΥΡΙΖΑίων και όχι μόνον για να αντιληφθεί τις μεθοδεύσεις για βολέματα και για συνέχιση του πελατειακού κράτους;
- Ευτυχώς, αντελήφθη την γκάφα της και παραιτήθηκε με προοπτική να μην μετάσχει στις εκλογές!.. Ουδέν κακόν αμιγές καλού!..
* * * 
- Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι γεγονός, ότι πρόκειται για γονατογράφημα ή εξ υπογείου όπως θα έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!
- Και αυτό αποδεικνύεται με πολλά επιχειρήματα, που για να τα απαριθμήσουμε θέλουμε πολλά σημειώματα.
- Τελευταία γίνεται λόγος για το νόμισμα της Βόρειας Μακεδονίας, που δεν θα αλλάξει, δεν θα φέρει την σήμανση: BAHKA CEBEPHA MAKEDONJA, αλλά θα παραμείνει το παλιό BAHKA MAKEDONJA!
- Όπα! Αυτό το νόμισμα θα κάνει γνωστό, ότι δεν άλλαξε τίποτα με την ΤΣΙΠΡΟΚΟΤΖΙΑΔΙΚΗ Συμφωνία, που παρά τις δηλώσεις του λαοπρόβλητού μας, ότι πρόκειται για ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, που θα ωφελήσει και τις δυο χώρες! Αλλά αποδεικνύεται ότι ωφελεί μόνον τα Σκόπια!..
* * * 
- Φαίνεται, ότι ο σ. Βούτσης, Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν παρακολουθεί τις ρήσεις του λαοπρόβλητου σ. Αλεξάκη ότι η Αριστερά υπερέχει σε ηθικές αξίες ή συμβαδίζει με αυτές του Χριστιανισμού.
- Άλλως δεν θα έκανε με καθυστέρηση δηλώσεις, ότι έκαναν λάθος με τις μετατάξεις, όταν είχε άλλη γνώμη τότε που ξεσηκώθηκε ο κουρνιαχτός, που θα έλεγε και ο σ. Χαρίλαος Φλωράκης.
- Τότε μας καράφλιασε, ότι δεν αισθάνεται ένοχος για τις μετατάξεις που έγιναν σε συγγενικά πρόσωπα των υπουργών, υφυπουργών, στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτών και λοιπών παραγόντων.
- Τώρα πλέον είναι αργά, γιατί λίγες μέρες έμειναν ως τις εκλογές, όπως αυτές προγραμματίσθηκαν από τον λαοπρόβλητο κατά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!..
* * * 
- Έτυχε, λοιπόν, η στραβή στον ΑΝΥΠΜΠ σ. Γιάννη Μπαλάφα να αποπειραθεί να διορθώσει την παρόλα των εργαζομένων στην ΕΡΤ, που βλέποντας την παραχολογία του σ. Αλεξάκη, διαπίστωσαν, ίσως και από προσωπική γνώση, ότι η οικονομική ενίσχυση προς τους συνταξιούχους δεν ήτο η 13η σύνταξη, αφού για σύνταξη 1.117 € ο συνταξιούχος έλαβε 295 €, έτσι αποκάλεσε αυτή την παροχή επίδομα.
- Αυτό δεν το δέχθηκε ο σ. Γιάννης Μπαλάφας και προσπάθησε να πείσε τους εκφωνητές της ΕΡΑ ότι κάνουν λάθος και δεν πρέπει να συμβαδίζουν με τα άλλα κανάλια που εξυπηρετούν οικονομικά συμφέροντα.
- Η ΕΡΤ είναι δημόσια τηλεόραση και πρέπει να εξυπηρετεί τα κρατικά. Αλλά οι εκφωνητές της ΕΡΑ ήταν ανένδοτοι, σε σημείο που παραλίγο να ξεφύγει από το έρκος των οδόντων του σ. Μπαλάφα: Σύνταξη είναι, ηλίθιοι, όχι επίδομα!
- Δουλεύετε στην κρατική, στην δημόσια τηλεόραση και πρέπει να υπηρετείτε τα δημόσια συμφέροντα. Αλλά βρήκε τοίχο!..