ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ - ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΤΑ... «ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΑ»!
Δεν μπόρεσα να καταλάβω την νοοτροπία των... αυτοαποκαλουμένων Μαρξιστών, Πανεπιστημιακών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσπαθούν τάχα να μας πείσουν ότι τώρα που έχουν την εξουσία θα μας επιβάλουν τις μαρξιστικές ιδεοληψίες τους! Επί παραδείγματι ο κ. Κατρούγκαλος, δηλώνοντας προς τους απέναντί του διαμαρτυρόμενου ότι κι αυτός κομμουνιστής είναι, θέλει να τους πείσει ότι θα είναι το ίδιο ευτυχισμένοι και με τα λίγα που θα παίρνουν και ότι μέσα στους... «ίσους» μερικοί θα είναι... πιο «ίσοι». Αυτό ίσχυε και επί εφαρμογής του καραμπινάτου κομμουνισμού, όπου υπήρχαν οι απαραίτητες «νομενκλατούρες», εκείνες που μετά την πτώση αυτού του «καραμπινάτου κομμουνισμού», επέλασαν σαν στίφη τουριστών στις περιοχές της Σιάτιστας και της Καστοριάς και δεν άφησαν γουναρικό για γουναρικό, αρχίζοντας από τα πιο ακριβά! Εδώ είχε αρχίσει να ισχύει από τότε η διδαχή από τους Κατρούγκαλους της εποχής ότι οι... «γούνες είναι για τα ζώα και όχι για τους ανθρώπους»!
Είναι αλήθεια ότι πριν από τον Κατρούγκαλο είχε αρχίσει ο κ. Μπαλτάς στο Υπουργείο Παιδείας με την... κατάργηση της «αριστείας». Και εδώ θα έπρεπε να εφαρμοστεί η «πνευματική ισότητα», όπου στους «ίσους» πάντα θα υπάρχουν οι... «πιο ίσοι» της νομενκλατούρας και όπου οι καφετζήδες του τύπου «Νίκου Καρανίκα», θα μπορούν να εφαρμόζουν τις ανώτερες πνευματικές διδαχές κάποιων άλλων! Τι ήταν η Κιουρί επί παραδείγματι, που έκαιγε τα χέρια της με τις ακτινοβολίες, μπροστά στην Ελένη Μενεγάκη που... διδάσκει το σύγχρονο «σιδέρωμα» της μακροζωίας. Η δεύτερη... φουσκώνει στο τάληρο. Κι όμως να που ο κ. Μπαλτάς την πάτησε με τον Βέλγο ...δάσκαλο της «σεισοορχεοπεΐας», την οποία πρόκειται να στερηθούν από την «Επίδαυρο» και το «Ηρώδου του Αττικού» και μη σας πάει ο νους σας στην οδό Ηρώδου του Αττικού, όλοι εκείνοι οι βαριοί κουλτουριάρηδες «προοδευτικοί» που αποθαύμαζαν τα «πνευματικά έργα» του αρχιτρομοκράτη και δολοφόνου Σάββα Ξηρού.
Και ξέρετε γιατί; Εδώ λοιπόν ο Βέλγος κουλτουριάρης... πάτησε τον κάλο όλων των Ελλήνων «κουλτουριάρηδων προοδευτικών» της τέχνης. Πήγε δηλαδή να τους πάρει τη δουλειά με... «εισαγόμενα». Ως εδώ λοιπόν κύριε Βέλγε και ...άει στο καλό! Μόνο που μας περισσεύει ο κ. Μπαλτάς και δεν γνωρίζουμε ακόμα τι άλλο μας μαγειρεύει. Πάντως παραίτηση στον ΣΥΡΙΖΑ μην περιμένετε. Θεωρείται κι αυτή... «εισαγόμενη»!

«ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ» ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΕΣ!
Δεν ασχολήθηκα με την μαντηλοφορούσα Μωαμεθανοπούλα, αριστούχο μαθήτρια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, για να μη μπω κι εγώ στη χορεία των... «εθνικορατσιστών», από τους φύσει και... θέσει πλέον «προοδευτικούς». Από αυτούς που τρέχει η «πρόοδος» από τα μπατζάκια τους και έχουν τον... «διεθνισμό» στο αίμα τους, τόσο που να λατρεύουν την Μέρκελ και τον Ομπάμα περισσότερο κι από εκείνον τον... κρυπτοφασίστα τον Πούτιν! Πού θα μου πάει; Όπου νάναι θα έρθουν και στα λόγια μου περί της ομοιότητας του Στάλιν και του Χίτλερ και του ότι ο δεύτερος έμοιαζε... μαθητάκος του πρώτου, ως προς τις συμπεριφορές προς κάθε ιδεολογικό αντίπαλο!
Τέλος πάντων, ως προς το κορίτσι που λέγαμε στην αρχή, θα ήθελα να θυμίσω ότι παραδοσιακά σε ολόκληρο τον κόσμο οι «διμοιρίες» των παρελαζόντων αποτελούνται από άτομα ομοιόμορφα ντυμένα, είτε για λόγους θεαματικούς, είτε για λόγους... «συμβολικούς», όπως π.χ. οι βρακοφόροι Κρητικοί ή οι φουστανελοφόροι τσολιάδες. Κάθε παρατυπία επομένως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ρατσισμούς, θρησκοληψίες και τα τοιαύτα. Για τον λόγο αυτόν υποστηρίζω ότι η συμπαθέστατη Μουσουλμάνα θα έπρεπε μόνη της να μην συμμετάσχει στην παρέλαση εφ’ όσον η θρησκεία της τής απαγορεύει το βγάλσιμο της... μπούργκας δημοσία και εφ’ όσον δεν αισθάνεται Ελληνίδα, όπως οι άλλοι συμμαθητές της. Όλα τα άλλα είναι απαράδεκτες... «προοδευτικές» δουλοπρέπειες!
Γι - Πας