ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΕΝΑΝΤΙΟΝ!
 Είναι αλήθεια αυτό το οποίο ισχυρίζονται οι διάφοροι «παντογνώστες» επί των εμβολίων, αλλά σφόδρα ενάντιοι των επικειμένων εμβολίων εναντίον του Covid-19, ότι δηλαδή είναι πολύ βραχύ το χρονικό διάστημα από την αρχή της πανδημίας ώστε να παραχθεί ένα ασφαλές εμβόλιο.
Κατ’ αρχήν αυτοί οι κύριοι είναι εναντίον παντός εμβολίου γενικώς και απορώ γιατί θέλουν τόσο πολύ να εξειδικεύσουν την αντίθεσή τους στο αντι-Covid-19 με κάποιες λεπτομέρειες που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία για τους γνωρίζοντες.
Σκόπιμα βέβαια παραβλέπουν ότι όλοι αυτοί οι ερευνητές που ασχολούνται με τα εμβόλια δεν ξεκίνησαν και δεν άνοιξαν εργαστήρια μόλις εμφανίστηκε ο Covid-19. Επί σειρά ετών ασχολούνται νυχθημερόν με αυτή τη δουλειά και παρασκευάζουν κάθε χρόνο ανανεούμενα αντιικά εμβόλια εναντίον της γρίπης και άλλων πολύ σοβαρών ασθενειών.
Στο δρόμο τους ήρθε και ο πιο δύσκολος Covid-19 για την αντιμετώπιση του οποίου… έπεσαν με τα μούτρα και αυτό αποδεικνύεται από την πληθώρα των εργαστηρίων, στην Κίνα, την Ρωσία, την Αμερική και την Ευρώπη.
Για όλα αυτά η επιστήμη με τους θεσμικούς εκπροσώπους της στέκεται άγρυπνος φρουρός για την απόλυτη και λεπτομερειακή εφαρμογή των θεσπισμένων «πρωτοκόλλων».
Και ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό; Συμβαίνει επειδή οι εταιρίες, οι οποίες χρηματοδοτούν αυτές τις έρευνες και στη συνέχεια την παραγωγή, δεν παύουν να είναι… εμπορικές και ασφαλώς ενδιαφέρονται τόσο για την απόσβεση των διατεθέντων κεφαλαίων τους, όσο και κυρίως για το επακόλουθο κέρδος τους. Και γι’ αυτό υπάρχει και η συνεχής παρακολούθηση των αποτελεσμάτων και των επιπλοκών, όπως συμβαίνει και με κάθε φάρμακο.
Ας αφήσουν επομένως οι αφελείς ή και δόλιοι αντιρρησίες τον απλό κοσμάκη ήσυχο από τις μεταλλάξεις, τα αντισώματα, κλπ. Αυτά είναι… αλλουνού Παπά Ευαγγέλιο! Οι φύλακες αγρυπνούν!

ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!..
Μια και άρχισα όμως με τα εμβόλια θα συνεχίσω με ορισμένους ιστορικούς σταθμούς, ξεφεύγοντας από τα… δηλητήρια των πολιτικών αντιθέσεων, τα οποία εδώ στην Ελλάδα συνηθίζονται να ανακατεύονται με όλα τα συμβαίνοντα ανεξάρτητα αν έχουν σχέση το ένα με το άλλο!
Τέλος πάντων, το εμβόλιο που όλοι θυμούμαστε από το Δημοτικό σχολείο είναι αυτό εναντίον της ευλογιάς, η οποία ήταν μια βαριά θανατηφόρα ασθένεια και σε όποιους σπάνιους επιζώντες άφηνε ανεξίτηλα κυρίως δύσμορφα σημάδια στο πρόσωπο. Ήταν οι… βλογιοκομμένοι!
Τώρα φυσικά η αρρώστια αυτή κατάντησε να… ανιχνεύεται μόνο στα λεξικά. Και αυτό χάρις στο συνεχώς βελτιούμενο εμβόλιο εναντίον της! Αυτό κάνουν πως το ξεχνούν οι εναντίον των εμβολίων!
Ένα άλλο εμβόλιο αποτελεσματικό είναι αυτό εναντίον του τετάνου, χάρις στο οποίο σε οποιοδήποτε τραυματισμό αποφεύγεται η φοβερή και θανατηφόρα εκδήλωση του τετάνου, όπως επίσης της μηνιγγίτιδας.
Θα περάσω μόνο αναφορικά στα εμβόλια εναντίον της λύσσας, της διφθερίτιδας, της ιλαράς και τόσων άλλων πολύ σοβαρών ασθενειών για να καταλήξω σε αυτό εναντίον της πολιομυελίτιδας ή λεγομένης παιδικής παράλυσης. Παλαιότερα δεν υπήρχε οικογένεια που να μην ανατρέφει παράλυτα παιδιά, τα οποία, όσα τύχαινε να επιζήσουν από την φοβερή αυτή αρρώστια, αποτελούσαν τα πολύ μεγάλα… «αγκάθια» για κάθε σπίτι, που τους τύχαινε να τα έχουν.
Στην 10ετία του 1950, στο μάθημα της Παιδιατρικής είχα την… τύχη να διδαχτώ στην αίθουσα των… «σιδηρών πνευμόνων», όπου καμιά δεκαριά πιτσιρίκια επιζούσαν με την βοήθεια των προαναφερθέντων μηχανημάτων, επειδή είχαν παραλύσει οι αναπνευστικοί μύες από την εν λόγω επάρατη νόσο. Τώρα φυσικά δεν υπάρχουν τέτοια περιστατικά ούτε για διδασκαλία στις κεντρικές παιδιατρικές κλινικές. Τρεις Διεθνείς Οργανώσεις, ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας), η UNICEF και το Διεθνές ΡΟΤΑΡΥ, ανέλαβαν πεισματικά να την εξαλείψουν από τον κόσμο, με χρηματοδότηση και προσφορά εργασίας και σχεδόν το έχουν καταφέρει. Υπάρχουν μόνο κάποιες εστίες στο Πακιστάν, Αφγανιστάν, κλπ., απότοκες ιδιόρρυθμων παραδόσεων. Το εμβόλιο SABIN είναι μία απλή σταγόνα.
Γι - Πας