ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ-ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΠΑΣ on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΝΕΟΛΑΙΑ»!
Ώστε αυτός είναι ο πολιτιστικός προσανατολισμός της Ελληνικής νεολαίας; Η μαζική και… «οργανωμένη» συγκέντρωση κάποιων χιλιάδων (πέραν της μονάδος και κάτω της πεντάδος) νέων αγνοούντων όχι μόνο τους Νόμους του Κράτους, αλλά κυρίως την υγιεινή, από την προφανή έλλειψη των σχετικών χώρων και τον σεβασμό στην ησυχία και την ζωή αυτή καθ’ εαυτή των περιοίκων και των περιουσιών τους;
Περιουσία δεν εννοούμε μόνο τις πόρτες των σπιτιών, που μετατρέπονται σε αποπάτους και τόπους σεξουαλικών πράξεων και χρήσης ναρκωτικών ουσιών, αλλά και τα αυτοκίνητα των εργαζομένων που περιμένουν με αυτά να μετακινηθούν στις δουλειές τους.
Τολμούν κάποιοι αυτές τις αγέλες να τις αποκαλούν… κουρασμένη Ελληνική Νεολαία; Μέσα στα τεσσεράμισι εκατομμύρια κατοίκων της Αττικής, στους οποίους μπορούν να προστεθούν και οι μη έχοντες τι άλλο πράξαι λαθραίοι του κόσμου που αναμένουν εδώ ώσπου να βρουν τρόπους και οδούς για την Ευρώπη, δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί αποτελούν σημαντικό νούμερο. Απλά είναι τα… «νούμερα» τα οποία ευχαρίστως υποθάλπουν κάποιοι για να προκαλέσουν… «ζημιά» στην κυβέρνηση όπως νομίζουν, τρομάρα τους!
Η Ελληνική νεολαία αποτελείται από τις πολλές χιλιάδες υπομονετικών νέων που συμπαρίστανται στους γονείς τους, τους παππούδες τους, στους δασκάλους τους και σ’ όλους εκείνους που πασχίζουν μέσα στους δύσκολους αυτούς καιρούς να επιβιώσουν με τον πιο αξιοπρεπή τρόπο που είναι δυνατόν.
Σε κανέναν τους δεν λείπει το… νταβαντούρι με αυτόν τον χυδαίο τρόπο που εκδηλώνεται σε μερικές πλατείες της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, κλπ. από περιθωριακούς (κυριολεκτικά) οι οποίοι αναμένουν την αστυνομία για να προκαλέσουν επεισόδια και καταστροφές! Καταστροφές που θα τις δείξει την επομένη η T.V. για να τις αποθαυμάσουν! Είναι καλύτερα λοιπόν, ο Δήμος να μαζεύει τα σκατά τους, σωματικά και εγκεφαλικά.
ΚΑΙ Η… ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!
 Είναι τόσο εμφανής η αγαλλίαση του κ. Τσίπρα οσάκις προσπαθεί να ασχοληθεί με «δυσμενή» νούμερα της πανδημίας, ώστε απορεί ο καθένας πώς δεν το αντιλαμβάνεται ένας τόσο… «έξυπνος άνθρωπος». Αφήνω βέβαια τους υπόλοιπους οι οποίοι… μπαίνουν στην γραμμή για να στοιχηθούν πίσω του.
Όπως φαίνεται όμως όλοι τους λησμονούν ότι καθημερινά όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία είναι γεμάτα από τις ειδήσεις και τους σχετικούς αριθμούς της πανδημίας, ώστε και ο τελευταίος Έλληνας να είναι ενημερωμένος, για τα συμβαίνοντα σε όλον τον κόσμο.
Εκείνο που ξεχνούν είναι ότι τα διοργανούμενα κορωνοπάρτυ στις διάφορες πλατείες δεν αποτελούνται από… ανύποπτους «κουρασμένους» πολίτες στους οποίους, λέει, η Κυβέρνηση προσπαθεί να ρίξει το βάρος της… αποτυχίας της.
Τα «πάρτυ» αυτά αποτελούνται από οργανωμένους περιθωριακούς, οι οποίοι με τα γνωστά σύγχρονα μέσα αλληλοειδοποιούνται για τις χαβαλεδίστικες αυτές συγκεντρώσεις.
Κεντρικός οργανωτής είναι βέβαια μία «κομματική νεολαία», η οποία περιβάλλεται από όλα τα κάθε καρυδιάς καρύδια του μπαχαλακισμού, ακόμα και των γηπέδων και φυσικά των μεταναστών. Ως εκ τούτου, όλοι αυτοί δεν είναι δυνατό να χαρακτηριστούν ως «Έλληνες πολίτες», με την έννοια την οποία θέλουν να τους προσδώσουν οι αντιπολιτευόμενοι την Κυβέρνηση. Πάντως, αποτελούν σαφώς κέντρα εξαπλώσεως της πανδημίας και φυσικά αυξήσεως των θανάτων.
Αυτοί οι αντιπολιτευόμενοι… εισχώρησαν και στην εκπληκτική ομάδα των Ελλήνων επιστημόνων, οι οποίοι με τόση επιτυχία και υπευθυνότητα αντιμετωπίζει την πανδημία, εισπράττουσα ευμενή διεθνή σχόλια. Ο καθένας εκεί, πέραν της ελεύθερης γνώμης του, έχει φυσικά και την κομματική του προτίμηση. Ποιος ο λόγος να δημοσιευτούν καθαρά επιστημονικά πρακτικά;
Αλήθεια, τι νόημα θα είχε πέραν του ότι να εκθέσει τις πολιτικές προτιμήσεις των επιστημόνων για θέματα καθαρά επιστημονικά, που ασφαλώς και δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με τα κόμματα; Όπως και ο φάντης με το ρετσινόλαδο!
Γι - Πας