Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Γράφτηκε από τον/την Γιώργοσ Παππάς on . Posted in Προσκήνιο-Παρασκήνιο

Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ»!..

Βαδίζουμε ήδη τις τελευταίες προεκλογικές ημέρες και εμείς, ο λαός, δεν βλέπουμε καμία… όξυνση που να θυμίζει προηγούμενες τέτοιες μέρες. Τα ΜΜΕ βέβαια βλέπουν τέτοιες οξύνσεις, διότι έχουν συμφέρον προς άγραν πελατείας!

Ο λαός όμως είναι απόλυτα ψύχραιμος και για πρώτη φορά δείχνει, σ’ εκείνους που επιδιώκουν τις «οξύνσεις», ότι… δεν μασάει. Διότι μη μου πείτε ότι δεν γίνονται τέτοιες προσπάθειες, όλες όμως από την πλευρά κυρίως της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ιδιαίτερα για «εσωτερικά» θέματα, τα οποία την ταλανίζουν και επίσης των δύο, επιμένω σε αυτό, άκρων!

Του μεν δεξιού στην περίπτωση της έκθεσης του «Βορειομακεδόνα» ζωγράφου και του αριστερού στην περίπτωση του ασεβέστατου και φαιδρού γιαουρτώματος της οικογένειας του υπουργού υγείας Θανάση Πλεύρη, την ώρα που έτρωγε με τα ανήλικα παιδιά του!

Τι λένε τώρα οι αρνητές των ΔΥΟ άκρων; Στον ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν με την προσπάθεια του… νταηλικιού του Παύλου Πολάκη, στον συνδυασμό των Χανίων, τον αποκλεισμό του από αυτόν και στη συνέχεια της ταχύτατης «επαναπρόσληψής» του, όπως και του ανεκδιήγητου Κουρουμπλή στο Αγρίνιο. Και άλλα τέτοια φαιδρά αλλά και σοβαρά, όπως π.χ. οι σεξουαλικές ορέξεις του ευρωβουλευτή κ. Αλ. Γεωργούλη για τις οποίες ζητήθηκε η άρση της βουλευτικής ασυλίας του από αυτό! Η τελεσίδικη καταδίκη με 13-0 από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας για παράβαση καθήκοντος όταν ήταν υπουργός, στον πιο στενό συνεργάτη του κ. Τσίπρα κ. Ν. Παππά και η… επιβράβευσή του με την συμμετοχή του στους εκλογικούς συνδυασμούς του κόμματος! Και τέλος η… εξαγορά με το οφίκιο της υποψηφίας βουλευτή Επικρατείας, σε εκλόγιμη θέση (λίστα του αρχηγού) μιας «εντυπωσιακής» παρουσιάστριας, η οποία… «μπήκε με φόρα», αλλά πολύ γρήγορα ξεγκάζωσε…

Όλα αυτά τα παρατήρησε και τα σημείωσε ο Ελληνικός λαός με απόλυτη ψυχραιμία, όπως σημείωσε επίσης με ψυχραιμία και τα διατρέξαντα γεγονότα (υποκλοπές, Τέμπη) και παρατήρησε την διαφορά της αντιμετώπισης τους σε σχέση με προηγηθέντα παρόμοια της προηγούμενης τετραετίας, που κυβερνούσε η σημερινή αξιωματική αντιπολίτευση με τα ίδια πρόσωπα, με τα οποία ζητά να ξανακυβερνήσει.

Επιστράτευσε ακόμα και τον φαιδρό ΑΝΕΛίτη αποστάτη πιανίστα του Μαξίμου, ο οποίος με το καλημέρα αποκάλεσε κ…δα όλα τα παιδιά που φοίτησαν και φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία! Κιχ δεν έβγαλε ο κ. Τσίπρας.

Βλέπετε, ο Ελληνικός λαός δεν βρίσκεται πλέον στην αμηχανία του 2012, για να… αρπαχτεί από τις υποσχέσεις ενός δημαγωγού πρωτοεμφανιζόμενου και τελικά να τον εμπιστευτεί το 2015.

Για τον Κων. Τασούλα…

Σήμερα ο Ελληνικός λαός είναι… «μπαρουτοκαπνισμένος» και ψύχραιμος, τόσο ώστε να μπορεί να κάνει τις συγκρίσεις που επιβάλλονται, να διαπιστώσει τα λάθη του ή τις επιτυχίες του. Αυτό το πράγμα είναι τόσο εμφανές ώστε ο λαός το βλέπει και γι’ αυτό βαδίζει τόσο ψύχραιμα για την ψήφο του. Έτσι και εδώ στην Ήπειρο o λαός δείχνει ψύχραιμα να ενώνεται στο ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ (των Ηπειρωτών) υπό τις οδηγίες της τωρινής ήρεμης δύναμής της (για να μην πω ηγεσία και παρεξηγηθώ από τους… καλοθελητές) του Προέδρου της Βουλής κ. Κώστα Τασούλα, ο οποίος, όχι μόνο από τα προηγούμενα αξιώματα που κατέλαβε (Δήμαρχος Κηφισιάς, υφυπουργός Εθν. Άμυνας, υπουργός Πολιτισμού, κλπ.) κυρίως όμως από την τετραετή θητεία του ως Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, έδειξε τις εξαιρετικές ικανότητές του.

Νομίζω όμως ότι και η ανάδειξη αυτών των ικανοτήτων, θα πρέπει να «χρεωθεί» στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος τις… «μυρίστηκε» και τον πρότεινε για την Προεδρία της Βουλής και εκλέχτηκε με την τόσο μεγάλη διακομματική πλειοψηφία!

Ο κ. Κώστας Τασούλας στη θέση αυτή… «ξεδίπλωσε» όλα τα ταλέντα του, τα οποία εκτός των άλλων προέρχονται και από την τεράστια εγκυκλοπαιδική και επιστημονική του μόρφωση, την οποία εξακολουθεί να καλλιεργεί με… φανατισμό!

Είναι γνωστό ότι χρειάζεται τον σταυρό για την εκλογή του και, εν τούτοις, εκείνος συνεχίζει να έχει άριστες σχέσεις με όλους και γι’ αυτό συχνά προτιμά τις ομαδικές επισκέψεις.

Γι - Πας