ΤΟΛΜΗΡΑ

Γράφτηκε από τον/την ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ on . Posted in Τολμηρά

• ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ...
Πουλάνε «αριστερισμό» και «επαναστατισμό» εδώ και πολλά χρόνια, έχουν στήσει καμιά 25αριά ΜΚΟ, δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και οικονομούν τ’ άντερά τους! Πρόκειται για δύο τύπους, λέτσους στην εμφάνιση, που έχουν κάνει τον τυχοδιωκτισμό επάγγελμα τρώγοντας και πίνοντας εις υγείαν των κορόιδων. Αυτούς θα εξόντωνε ο Α. Σαμαράς όταν θα γίνονταν πρωθυπουργός όπως είχε υποσχεθεί στον υπογράφοντα στη συνέντευξή του το 2011! Ο Αντώνης Σαμαράς ήλθε, είδε και απήλθε και οι ΜΚΟ παραμένουν ροκανίζοντας τα εκατομμύρια από ντόπια και ξένα κονδύλια!

• ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ!
Κάτι τέτοιες ΜΚΟ κυκλοφορούν και δραστηριοποιούνται στους καταυλισμούς των προσφύγων και με το πρόσχημα της άδολης προσφοράς τρώνε τον άμπακο πουλώντας προστασία στης γης τους κολασμένους! Η αριστερή και προοδευτική ιδεολογία τους είναι μέσο πλουτισμού και δυστυχώς σ’ αυτή τη χώρα η αφέλεια είναι είδος εν επαρκεία! Για την ιστορία, ν’ αναφέρω ότι μέχρι πρότινος λειτουργούσαν 398 ΜΚΟ σ’ όλη τη χώρα!

❁ ΜΟΝΟ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΥ!
Στο 80% ανήλθαν τα λουκέτα σε επιχειρήσεις κατά το πρώτο τρίμηνο του 2016, κάτι που δείχνει ότι η Ανάσταση του 2016 θα είναι μόνο αυτή του Κυρίου και όχι του Έθνους και της ανάπτυξης όπως προέβλεψε λίγο μετά την Πρωτοχρονιά ο Πρωθυπουργός Αλέξης.

■ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ...
Αυτή η πρόβλεψη του Τσίπρα περί Αναστάσεων Χριστού και Έθνους μου θυμίζει τον αγά που καταχείμωνα προέβλεπε μεγάλη σοδειά σταφυλιών! Όταν ρωτήθηκε από τους αυλικούς του που στήριζε αυτή την πρόβλεψη, ο αγάς τους απάντησε αφοπλιστικά: Μ’ αρέσουν τ’ άτιμα τα σταφύλια!..

❖ ΤΟ ΧΑΟΣ...
Έτσι λοιπόν κι ο Αλέξης κάνει τέτοιου είδους προβλέψεις σαν τον αγά του ανεκδότου! Και στον Αλέξη αρέσει η ανάπτυξη, όμως, όπως δείχνουν τα στοιχεία μέχρι τώρα, καμία ανάπτυξη ή ανάκαμψη της οικονομίας δεν προεξοφλείται. Αντίθετα, το χάος θα μεγαλώνει και όποιος γλυτώσει, γλύτωσε!

❁ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ...
Πιο σημαντική από του Αλέξη την πρόβλεψη ήταν η πρόβλεψη του συνεταίρου στην Κυβέρνηση Πανούλη που προεξοφλούσε Ανάσταση του Έθνους με την Ανάσταση των Καθολικών που γιορτάστηκε την περασμένη Κυριακή! Μήπως ήλθε και δεν την καταλάβαμε να την υποδεχτούμε όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους αφίξεις;

■ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ!..
Αντ’ αυτής της ανάπτυξης ήλθε η αναπτυγμένη σκέψη του γίγαντα Υπουργού Μάρδα να «συλληφθούν» οι πλούσιοι προσφυγομετανάστες και να οδηγηθούν δέσμιοι σε χώρους επενδυτικούς για να φέρουν εκείνοι την Ανάσταση, αν και Μουσουλμάνοι! Το χρήμα, χρώμα, οσμή και Θεό δεν έχει, ως είναι γνωστόν!

❖ Η «ΠΑΤΕΝΤΑ»...
Τι είπε ο άνθρωπος! Τι μεγάλη σκέψη κατέβασε ο εγκέφαλος της πολιτικής και της οικονομίας Μάρδας! Τι σοφίστηκε ο γίγαντας, για να σώσει την Ελληνική Οικονομία! Τι πατέντα είναι αυτή και πού την έκρυβαν εδώ και 15 μήνες οι Συριζαίοι!

❁ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!
Ζητείται με 250.000 ευρώ προσφυγομετανάστης να επενδύσει στην Ελλάδα και να φύγει από τα λασπόνερα της Ειδομένης και του Κατσικά! Αυτό ζητάει και επιμένει ο Μάρδας, ο οποίος, αν θυμάμαι καλά, τα δικά του εκατοχίλιαρα τα επένδυε σε χώρες της Ευρώπης όπου θα σπούδαζε η θυγατέρα του ως μετανάστρια!

■ ΕΠΙΜΕΝΕΙ...
Προσέξτε! Δεν κάνει λάθος ο κ. Μάρδας που ψάχνει μετανάστη επενδυτή. Το λέει και το εννοεί και επιμένει να γίνει ξεσκαρτάρισμα των μεταναστών, για να βρεθούν οι πρόθυμοι να σώσουν την οικονομία της χώρας μας όταν κάποιοι Ελληναράδες τα δικά τους τα έχουν... λαθρομεταναστεύσει στις τράπεζες του εξωτερικού και που όλο η τσιμπίδα του νόμου τους μαγκώνει κι όλο ελεύθεροι είναι!

❖ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ...
Βάζουν λουκέτα στις Ελληνικές επιχειρήσεις για να φέρουν επενδυτές Αφγανούς, Πακιστανούς, Μαροκινούς, άντε και Σύριους! Είπαμε, πρόσφυγες είναι, δεν είναι και μα...κες όπως στο Ελληνιστάν, όπως κατάντησαν την χώρα. Και να έχουν 250.000 οι άνθρωποι στην Ελλάδα θα έρχονταν να επενδύσουν για να τους τα κουμαντάρει ο κάθε Μάρδας και η κάθε Τασία με τους Κουρουμπλήδες;

❁ ΤΩΝ ΟΜΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΣ!
Οι άνθρωποι πήραν γυναίκες, παιδιά, κάτι συμπράγκαλα και των ομματιών τους πρώτα για να σώσουν το τομάρι τους (οι Σύριοι) και μετά να δουν πώς θα φτάσουν σε χώρες με αναπτυγμένη οικονομία και πάντως όχι να επενδύσουν στην Ελλάδα. Αν είχαν 250.000 ευρώ θα τους έτρωγε ο ποδαρόδρομος, θα διακινδύνευαν το πέρασμα του Αιγαίου για να αργοπεθαίνουν στα λασπόνερα της Ειδομένης;

■ ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ;
Τελικά θα μας πουν τι πίνουν αυτοί οι «αριστεροί» (ο Μάρδας είναι ΠΑΣΟΚ) και κάθε λίγο και λιγάκι αμολάνε κι από μια τέτοια αρλούμπα για ν’ ασχολείται το πόπολο μαζί τους; Ρε, μπας και παίρνουν ληγμένα λόγω της έλλειψης κανονικών φαρμάκων από την ανέχεια που έχει το σύστημα υγείας;

❖ ΟΙ ΟΡΕΞΕΙΣ...
Είπα σύστημα υγείας και σας μεταφέρω σκηνή από ευτράπελο περιστατικό που συνέβη σ’ ένα από τα νοσοκομεία της πόλης κι έτσι όπως μου το μετέφερε πρόσωπο που το είδε με τα μάτια του. Σε κάποια κλινική που νοσηλεύονταν ένα μικρό παιδί προσφύγων το ακολούθησαν και οι δύο γονείς για να είναι στο πλάι του. Αφού πέρασαν οι πρώτες ώρες της νοσηλείας κι αφού η φροντίδα από το προσωπικό της κλινικής ήταν άψογη, τότε το ζευγάρι των φιλοξενουμένων με πρωτοβουλία της συζύγου ζήτησε έναν ιδιαίτερο χώρο να περάσουν λίγες στιγμές «ευτυχίας»! Φυσικά και δεν το πήραν στα σοβαρά οι αρμόδιοι της κλινικής και τους έστειλαν στη σκηνή για τα καθέκαστα. Η απάντηση προς το προσωπικό ήταν «στη σκηνή υπάρχει άλλη γυναίκα»! Όλα αυτά στη διεθνή γλώσσα των νοημάτων. Τι να κάνουν, άνθρωποι είναι κι αυτοί. Αν προκύψουν επενδυτές;

❁ ΟΙ ΦΥΛΕΣ...
Ανάμεσα στις φυλές των προσφυγομεταναστών έχει ξεφυτρώσει μία νέα «φυλή» που ονομάζεται «Αλληλέγγυοι»! Αυτή η «φυλή» οσμίζεται πριν απ’ όλους τις μετακινήσεις και τις εγκαταστάσεις των συγκεκριμένων ανθρώπων και πιάνουν «δουλειά» που κανείς δεν αντιλαμβάνεται τι ακριβώς κάνουν και πώς το κάνουν. Η ίδια η Πολιτεία φαίνεται να ευλογεί αυτή τη «φυλή» μετά τις ΜΚΟ και άλλες εθελοντικές οργανώσεις.

■ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ!
Δεν θα στείλουμε άλλους στην Ήπειρο μετά τους 1.200 στον Κατσικά, 160 στην Κόνιτσα, 250 στα Δολιανά και 450 στη Φιλιππιάδα, διαβεβαίωνε η Κυβέρνηση τους παράγοντες της Ηπείρου. Αυτή τη διαβεβαίωση την πήρε στα σοβαρά ο «δικός μας» βουλευτής Γιάννης Στέφος και έδινε την δική του διαβεβαίωση για να διαψευστεί λίγες ώρες μετά, όταν άλλοι 250 ήλθαν στον Κατσικά, ενώ οι 200 που προορίζονταν για Δολιανά πήραν τον δρόμο για τα Γιαννιτσά! Αλήθεια, ο κ. Στέφος τους πιστεύει ακόμη και γίνεται και ο ίδιος μέρος του παραμυθιού;

❖ ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ...
Δέστε και τούτο: Δεν έχουμε μόνο περιπλανώμενους μετανάστες στην Ήπειρο, αλλά και περιπλανώμενους καθηγητές! Με «διαταγή» της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης γίνεται το σώσαι με τους εκπαιδευτικούς που μεταναστεύουν από σχολείο σε σχολείο για να καλύψουν κενά. Τελικά, όλοι οι Συριζαίοι μία γενιά!

❁ Η ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ!
Την ώρα που γράφεται η στήλη δεν υπάρχουν στοιχεία για την «γιγαντομαχία» στη Βουλή όπου η συζήτηση έχει να κάνει γενικώς με «σκάνδαλα». Μια γεύση όμως πήραμε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τις «αποκαλύψεις» που έκανε το «ΕΘΝΟΣ» του Μπόμπολα για τον διάλογο Κουμουτσάκου με τον έγκλειστο εκβιαστή δημοσιογράφο Μουσσά. «Είσαι μεγαλοτεράστιος, δεν σε φτάνει κανείς και μπορείς να φτάσεις μέχρι το Θεό» ακούστηκε να λέει ο «εκβιαστής» κι αυτό ήταν το μεγάλο έγκλημα που από τον Μπόμπολα θεωρήθηκε ότι έπρεπε να το κάνει βούκινο!

■ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...
Φανταστείτε τώρα τι έχει να γίνει με τον Μπόμπολα που ζητείται η σύλληψή του για δοσοληψίες που είχε με αυτοδιοικητικούς στην Κύπρο και που κατά το «κελάιδισμα» ενός «λαδωμένου» όλοι τα «έπαιρναν»! Μιλάμε για την Κύπρο! Στην Ελλάδα βασιλεύει η... αγιοσύνη του ομίλου και όλα είναι όπως έπρεπε! Είπαμε στην Κύπρο, ε! Αλήθεια, για να γίνει ένας ΧΥΤΑ ή ΧΥΤΥ στην Κύπρο πόσα χρόνια χρειάζονταν από την ΕΛΑΚΤΩΡ;
❖ ΤΟ ΡΑΣΟ...
Φτάνει το ράσο για να πιάσει τόπο η βοήθεια στους πρόσφυγες, είπε ο Αρχιεπίσκοπος (μακαριότατος κι όχι μακαριστός) και αφαίρεσε τον σταυρό από το στήθος του, προφανώς για να μη σκανδαλίσει τους Μουσουλμάνους! Λέτε να είναι στη γραμμή Μάρδα και να ψάχνει για επενδυτές;

❁ Η ΚΑΒΑΝΤΖΑ...
Έχει μια καβάντζα τον Μουζάλα για αποπομπή ο Καμμένος και του έρχεται καπάκι έτερος Συριζαίος ονόματι Μπαλαούρας που δεν έχει αντίρρηση για βάπτισμα των Σκοπίων σε Μακεδονία! Βάλτε τώρα που γυρίζει παιδιά! Τώρα που ο Πάνος είναι απασχολημένος!

■ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ...
Δώστε βάση σ’ αυτό το διαγωνισμό που κάνει το Γενικό επιτελείο Ναυτικού και που αφορά την ανάδειξη αναδόχου 1.700.000 ημερήσιων μερίδων φαγητού για τους πρόσφυγες! Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 9-5-16, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.00! Την στήλη δεν αφορά ο καθ’ αυτού διαγωνισμός αλλά ο αριθμός των μερίδων! 1.700.000 μερίδες! Ένας απλός υπολογισμός με τρία γεύματα την ημέρα δείχνει ότι αντιστοιχούν σε 566.666,666 άτομα! Τι μας περιμένει άραγε;

❖ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ...
Του τηλεφωνούσε και του έπλεκε το εγκώμιο για το πόσο σημαντικός είναι και το πόσο «πύραυλος» που εκτοξεύτηκε είναι και στο τέλος του τράβαγε ένα «είσαι τεράστιος, ρε μ...κα»! Αυτή η συζήτηση μεταξύ Κουμουτσάκου - Μουσσά έγινε κι αυτό η Γεροβασίλαινα το έκανε βούκινο! Το κλου της υπόθεσης είναι ότι η αριστερή κυβέρνηση εντελώς δημοκρατικά έχει στήσει παρακράτος και παρακολουθεί και τα τηλέφωνα των πολιτικών!

❁ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ...
Ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί ποιο ήταν το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., για το οποίο έτρεξε να κάνει συμψηφισμούς η Γεροβασίλαινα μ’ εκείνους της υπόλοιπης ομάδας με τον εκδότη της «ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ» και τους δύο άλλους δημοσιογράφους που εκβιάζαν πολιτικά πρόσωπα, κόμματα, επιχειρήσεις πουλώντας δημοσιογραφικό νταβατζιλίκι!

Ο... ΨΑΛΤΗΣ!
• «Ψάλτης και νεωκόρος στις εκκλησίες ήταν ο Υπουργός Παιδείας Ν. Φίλης»! Την αποκάλυψη έκανε ο δικός μας Άγιος Μητροπολίτης Μάξιμος κατά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στη Μητρόπολη! Αυτό το είπε για καλό ή για κακό ο Δεσπότης μας; Πάντως, ό,τι έχει πάθει ο Φίλης το έχει πάθει μικρός και δεν μπορεί να το ξεπεράσει.
Μια λεπτομέρεια: Αριστερός ή δεξιός ψάλτης ήταν ο Φίλης;

Kαι για την αντιγραφή:
Γιώργος Γιαννάκης
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.