ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλά χρυσός ο Στ. Ντούσκος στους Μεσογειακούς Αγώνες!

Μπορεί από το Άμστερνταμ να έφυγε χωρίς διάκριση, όμως από το Τάραντο της Ιταλίας ο Στέφανος Ντούσκος θα αναχωρήσει έχοντας στο στήθος δύο μετάλλια και μάλιστα χρυσά!

 

2 Sep 2026 • 08:21
  Διπλά χρυσός ο Στ. Ντούσκος   στους Μεσογειακούς Αγώνες!

Ο λόγος για τους 20ους Μεσογειακούς Αγώνες, όπου ο κορυφαίος Έλληνας κωπηλάτης και Πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων αγωνίστηκε χθες στον τελικό του Σκιφ των Ανδρών και κατέκτησε με άνεση την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο! 

Δεύτερο χρυσό κατέκτησε ο Στέφανος λίγη ώρα αργότερα και στο Διπλό Μεικτό Σκιφ, όπου έτρεξε μαζί με την Ευαγγελία Αναστασιάδου, καταλαμβάνοντας κι εκεί την πρώτη θέση. «Με τη νέα αυτή επιτυχία, ο Στέφανος αποδεικνύει στην πράξη όσα είπε στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πως δεν πτοείται από αναποδιές και προχωρά μπροστά», τονίζει ο Ν.Ο.Ι. σε ανάρτησή του. Συνολικά τα ελληνικά «κουπιά» κατέκτησαν χθες χρυσά μετάλλια σε έξι τελικούς αγώνες στο Τάραντο.

Ο Κων/νος Γιαννούλης

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων εκπροσωπείται στους 20ους Μεσογειακούς και από έναν ακόμη επίλεκτο κωπηλάτη, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κ23 Κωνσταντίνο Γιαννούλη, ο οποίος θα αγωνιστεί σήμερα στο Διπλό Σκιφ παρέα με τον Νίκο Χωλόπουλο του Ν.Ο. Μαυροχωρίου. Το δίδυμο διεκδικεί επίσης με αξιώσεις την παρουσία του στο βάθρο και την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

 

Κώστας Αγόρης

Το καθημερɩνό ενημερωτɩκό δελτίο της Ηπείρου
στο email σου.