ΟΧΙ άλλη κοροϊδία!

on .

Πολύ συχνά τελευταία οι εμφανίσεις του Γιαννιώτη βουλευτή Χρήστου Μαντά, που ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλάει σε τηλεοπτικές εκπομπές περί παντός επιστητού!..

Όμως, όποιος… αντέχει να τον παρακολουθήσει, ανάθεμα κι αν μπορεί να καταλάβει τι θέλει να πει και που το πάει… Χθες π.χ. μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου αναφέρθηκε σε όλους και για όλα, χωρίς στην ουσία να πει τίποτα! Όσο κι αν… φιλότιμα προσπάθησε η οικοδέσποινα της εκπομπής, δεν «έβγαλε είδηση»! Αν και ετέθησαν σωρεία επίκαιρων θεμάτων, στις εύστοχες ερωτήσεις της δημοσιογράφου, μόνο… θολές έως και ακαταλαβίστικες απαντήσεις έλαβε…
Ενδεικτικά τέθηκαν θέματα, όπως οι απελάσεις Ρώσων διπλωματών και οι τεταμένες σχέσεις με τη Μόσχα, η κατάσταση στα Δυτικά Βαλκάνια και το όνομα «Μακεδονία», το δημοψήφισμα στην γείτονα χώρα, οι σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝΕΛ (που όπως είπε ποτέ δεν έκρυψαν ότι υπάρχει διαφωνία!), οι συντάξεις (για τις οποίες εξέφρασε αισιοδοξία ότι κάτι θα γίνει τον Οκτώβριο), μίλησε και για… αντίμετρα (ό,τι δίνεται από αλλού κόβεται!), ενώ τόνισε ότι η θέση του ΔΝΤ μετά τον Αύγουστο θα είναι πολύ αδύναμη!
Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην κατάτμηση της Β’ Αθήνας, την οποία και θεώρησε σπουδαία μεταρρύθμιση!
* * *
Για την δραματική πορεία της ελληνικής οικονομίας όμως, ο κ. Μαντάς ουδέν ουσιαστικό ανέφερε. Αρκέστηκε να πει ότι «θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το συμφέρον της κοινωνικής πλειοψηφίας και της ανακούφισης του κόσμου…».
Βέβαια, για να… ανακουφισθεί ο κόσμος (παρά το επίμονο αίτημα Μητσοτάκη και της ελάσσονος αντιπολίτευσης για εκλογές) ο κ. Τσίπρας θα πάει για ακόμη μια φορά στη ΔΕΘ, όπου κατά τον κ. Μαντά, θα πει «πολύ σημαντικά πράγματα για το μέλλον της χώρας»!
• Όχι, δεν θα… πάρουμε άλλα! Φτάνει πια, ο λαός δεν θέλει άλλο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί απλά δεν τον αντέχει… Ας περιοδεύσει ο κ. Μαντάς στα χωριά μας, αλλά και στην αγορά της πόλης και θα το διαπιστώσει . Φτάνει πια η κοροϊδία!