Η Ελλάδα περίγελος των Σλάβων και των αλλοδαπών εισβολέων…

on .

ΕΙΧΕ δεν είχε η κυβέρνηση διασύρθηκε πάλι. Ιδρύθηκε στη Φλώρινα «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα» και το καταστατικό του εγκρίθηκε από το αρμόδιο δικαστήριο. Σκοπός του η διατήρηση και καλλιέργεια της Μακεδονικής Γλώσσας στη χώρα μας και η διδασκαλία της στα σχολεία και Πανεπιστήμια, κυρίως της Μακεδονίας και Θράκης! Μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρωθυπουργός των Σκοπίων ή... «Βόρειας Μακεδονίας» κ. Ζάεφ συνεχάρη τους ιδρυτές και την κυβέρνησή μας, η οποία επαίρεται μάλλον για την εξέλιξη.

ΜΕΤΑ την υπογραφή από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ της κατάπτυστης «Συμφωνίας των Πρεσπών», που αναγνωρίζει τη Μακεδονική Γλώσσα (έστω και ως Σλάβικης προέλευσης) και την Μακεδονική ιθαγένεια, ήρθε ως κερασάκι στην τούρτα η αναγνώριση της Μακεδονικής γλώσσας στη χώρα μας και μάλιστα με τον πιό επίσημο τρόπο, αλλά απολύτως εξευτελιστικό. Οι Σλάβοι των Σκοπίων πανηγυρίζουν με το δίκιο τους για τη δικαίωση των βλέψεών τους, έστω και σταδιακά. Πανηγυρίζει όμως και η κυβέρνηση (της ΝΔ υποτίθεται...) για... «το πλάτεμα και βάθεμα» των σχέσεών μας με εκείνους που επιμένουν ότι η Μακεδονία είναι Σλάβικη!

ΘΥΜΑΣΤΕ; Τότε που η ΝΔ, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και τα στελέχη (ο Θεός να τα κάνει...) διακήρυτταν σε όλους τους τόνους ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση δε θα υποδεχτεί ποτέ κανέναν ως πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, ότι θα προβάλλει βέτο στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση για να μη γίνει μέλος τους η «Βόρεια Μακεδονία»; Ε, και τον κ. Ζάεφ υποδέχτηκε μετά βαΐων και κλάδων και βέτο δεν πρόβαλλε και τη χρήση του Λένορμαν της Θεσσαλονίκης παραχώρησε και ανέλαβε να την προστατεύει με την αεροπορία μας και συμφωνίες υπογράφει και τώρα αναγνώρισε και την Μακεδονική γλώσσα! Κι όλα αυτά με το γελοίο επιχείρημα «να μην καπελώσει τη γειτονική χώρα η Τουρκία», αλλά αυτή η χώρα κάνει και στρατιωτικές συμφωνίες με τον Ερντογάν!

ΜΑΣ εμπαίζει η κυβέρνηση όταν άλλα λέει κι άλλα κάνει πίσω από τις πλάτες μας. Δε θα μιλήσουμε για προδοσία, αλλά σίγουρα για απύθμενη βλακεία, η οποία καθίσταται εθνικά επικίνδυνη αφού συνοδεύεται από την ψευδαίσθηση ότι οι γείτονες τρέφουν τα ίδια φιλικά συναισθήματα με εμάς και πως με μιά πολιτική υποχωρήσεων ή συμβιβασμών, θα σταματήσουν τις διεκδικήσεις. Δείτε όμως και τι άλλο συμβαίνει: ευσχήμως καταργείται (και δια νομοσχεδίου στις 16 Νοεμβρίου για τον «εξορθολογισμό της ασφαλιστικής νομοθεσίας»- αφορά και τους αλλοδαπούς) ο όρος- εθνώνυμο Έλληνας και Ελληνίδα! Αντικαθίστανται από το... Ελλαδίτης και Ελλαδίτισσα και θα πρέπει να λήξει η υπόθεση μέχρι το 2024 με την απάλειψη από τα δημόσια έγγραφα και τα βιβλία!

 ΑΥΤΟ διότι διεθνή κέντρα που επιδιώκουν τον βίαιο αφελληνισμό το αποφάσισαν και επειδή  διαμαρτυρήθηκαν οι αλλοδαποί, οι λαθρομετανάστες που εισέβαλλαν στη χώρα μας, ότι γίνεται διάκριση σε βάρος τους! Δε φτάνει όμως που παρανόμως ήρθαν εδώ και τους πληρώνουμε όταν οι ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ πεινούν, επιβάλλουν τις θελήσεις τους, μέχρι και τον τρόπο ζωής τους, τα ήθη και έθιμά τους. Αντί εκείνοι να προσαρμοστούν, απαιτούν και το επιτυγχάνουν, να προσαρμόσουμε εμείς τη ζωή μας σύμφωνα με τη δική τους (υπο)κουλτούρα! Μάλιστα δε ύστερα από κάποια χρόνια που οι ... «Ελλαδίτες και οι Ελλαδίτισσες» θα αποτελούν τη μειοψηφία του πληθυσμού της χώρας, τότε αυτή η υποκουλτούρα του μουσουλμανισμού θα επιβάλλεται δια ροπάλου.

 ΕΝΤΑΞΕΙ, το παραμυθάκι περί ρατσισμού, ξενοφοβίας και ακροδεξιού λόγου, το μάθαμε καλά και όσοι το επιστρατεύουν για να αντικρούσουν την επιχειρηματολογία μας, να το λένε στα παιδιά τους και στις παρέες τους. Σε εμάς δεν πιάνει τόπο. Η Ελλάδα αργοπεθαίνει, οι πατροπαράδοτες αξίες πάνε περίπατο, οι... «Ελλαδίτες- Ελλαδίτισσες» πολίτες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τους λαθρομετανάστες που οργανώνονται. Και για να μην μένει καμιά αμφιβολία περί αυτού, ακούσατε τον πρωθυπουργό να λέει σε κάποιο από τα πολλά διαγγέλματά του «Έλληνες και Ελληνίδες»; Όχι και ούτε θα το ακούσετε...