Η προσφορά δεν χρειάζεται πάντα να είναι μεγάλη για να κάνει τη διαφορά. Κάποιες φορές, αρκεί να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας για να βρεθούμε δίπλα σε κάποιον που μας χρειάζεται.
Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, η πλατεία Μαβίλη στην πόλη μας, γίνεται σημείο συνάντησης για όσους θέλουν να μετατρέψουν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους σε μια ουσιαστική πράξη προσφοράς και αλληλεγγύης μαζί με το Allwyn Care.
Από τις 10:00 το πρωί, το Allwyn Care διοργανώνει δράση εθελοντικής αιμοδοσίας και εγγραφής νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών, σε συνεργασία με τους οργανισμούς Bloode και Choose Life και με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 έως τις 15:00, ενώ οι εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών θα γίνονται από τις 10:00 έως τις 19:00.
Όσοι βρεθούν στην πλατεία Μαβίλη θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν αίμα ή να ενημερωθούν και να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών, μέσω μιας απλής διαδικασίας λήψης δείγματος σάλιου.
Όσοι επιθυμούμε να πάρουμε μέρος στη δράση του Allwyn Care και να γίνουμε "Life Savers" μπορούμε από σήμερα να μπούμε στο allwyncare.bloode.org και να δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας.
Το Allwyn Care κάνει την προσφορά πράξη
Η δράση «Allwyn Care Life Savers» αποτελεί μέρος της ευρύτερης πρωτοβουλίας της Allwyn για την υγεία και έχει στόχο να ενισχύσει την εθελοντική αιμοδοσία, να διευρύνει τη δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών και να αναδείξει τη σημασία της πρόληψης μέσα από την προώθηση των προληπτικών αντικαρκινικών εξετάσεων.
Παράλληλα, το Allwyn Care συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, φέρνοντας δράσεις εθελοντισμού πιο κοντά στις τοπικές κοινωνίες και καλώντας όλο και περισσότερους ανθρώπους να μπουν στην αλυσίδα προσφοράς.
Η πρωτοβουλία υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και τους οργανισμούς Bloode και Choose Life.