Προς μια νέα εποχή η χώρα…

on .

Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών προδιαγράφουν νέα εποχή για τη διακυβέρνηση της χώρας μας. Το εύρος των σχεδόν 10 μονάδων διαφοράς από το ΣΥΡΙΖΑ το επιβεβαιώνει.
Μελετώντας τους στόχους της Νέας Δημοκρατίας, όπως είδαν το φώς της δημοσιότητας, διαπιστώνει κανείς ότι το αύριο της χώρας προδιαγράφεται ευοίωνο για κάθε πολίτη στο άμεσο ορατό μέλλον.
Η «μεσαία τάξη» είναι βέβαιο ότι θα ανασάνει και η καθημερινότητα κάθε οικογένειας θα μπορέσει επιτέλους να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.
Η Νέα Δημοκρατία μακριά από άδικους φόρους και προεκλογικές ψεύτικες υποσχέσεις εγγυάται μια νέα εποχή στη χώρα, χωρίς διχασμούς και με καθαρό και ευθύ λόγο πράξεων και έργων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, βρίσκεται σε πανικό! Θυμάται τον παλιό κακό εαυτό του, με συνθήματα όπως «τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» και προσπαθεί να εμφανιστεί με νέο προσωπείο, νομίζοντας ότι ο λαός έχει ξεχάσει το «go back Merkel»…
Η Νέα Δημοκρατία, αμέσως μετά τις εκλογές (και όπως όλα δείχνουν με αυτοδυναμία) καλείται να ακολουθήσει μια διακυβέρνηση πιο κοντά στον πολίτη και να τον οδηγήσει στους μεγάλους στόχους, βασισμένους στη «χάρτα» της νέας εποχής!
Στην εποχή του τέλους των διαχωριστικών γραμμών του 21ου αιώνα η Νέα Δημοκρατία υποχρεούται, πρέπει και μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μας. Αυτό είναι και η ευχή όλων των ορθώς σκεπτόμενων Ελλήνων…

* Ο κ. Κωνσταντόπουλος είναι Τομεάρχης Υποδομών & Περιβάλλοντος ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ιωαννίνων.