«Ο λαός δεν πρόκειται να ψηφίσει να γυρίσει η Ελλάδα πίσω στην κρίση…»

on .

Αντώνης Σαμαράς:

«Ο λαός δεν πρόκειται να ψηφίσει

να γυρίσει η Ελλάδα πίσω στην κρίση…»

• Το διακύβευμα των εκλογών θέτει σε συνέντευξή του στο "Πρώτο Θέμα" ο πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως υπάρχει ο κίνδυνος, αν γίνουν λάθη, η χώρα να επιστρέψει στο παρελθόν.
Ειδικότερα, ο Αντώνης Σαμαράς εκφράζει την εκτίμηση πως ο λαός δεν πρόκειται να ψηφίσει ποτέ να γυρίσει η Ελλάδα πίσω στην κρίση και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον "κόμμα της κρίσης".
«Σαν κόμμα διογκώθηκε απότομα εξαιτίας της κρίσης. Είναι κομμάτι αυτής της κρίσης. Εκπροσωπεί σήμερα τα αδιέξοδα που ξεπερνάμε. Και δεν θα υπάρχει, δεν θα έχει λόγο ύπαρξης όταν βγούμε οριστικά από την κρίση» τονίζει ο κ. Σαμαράς, ο οποίος κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως επιδιώκει την πολιτική αστάθεια.
«Το μόνο που του μένει είναι να δημιουργήσει αστάθεια. Να προκαλέσει πολιτική αποσταθεροποίηση. Επιδιώκει σταθερά να προκαλέσει πολιτική ανωμαλία! Αυτός είναι ο κίνδυνος που πρέπει να αποτραπεί σήμερα» τονίζει. Μάλιστα, κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για την πόλωση που υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό λέγοντας πως επί δύο χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ «επέλεξαν ένα άγριο λαϊκισμό, μια υβριστική συμπεριφορά, ένα διχαστικό μήνυμα σε κάθε τους βήμα, σε κάθε ευκαιρία».
Ο πρωθυπουργός κάνει λόγο για "παιδαριώδη πυροτεχνήματα" του κ. Τσίπρα, με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας χωρίς να σκέφτεται, όπως λέει, τις συνέπειες που θα μπορούσαν να έχουν όλα αυτά για τη χώρα. «Ο ίδιος δεν τα σκέφτεται, αλλά τα σκέφτεται ο ελληνικός λαός. Και πολύ πιθανό να γίνει μπούμερανγκ εναντίον του αυτή η απίστευτη πολιτική ανευθυνότητά του», σημειώνει.