Ούτε η πλειοψηφία δεν πήγε στο χθεσινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων

on .

DHMARXEIO IOANNINON

• Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά χθες το μεσημέρι η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, λόγω έλλειψης απαρτίας! Μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η «Έγκριση υποβολής αίτησης χρηματοδότησης με τίτλο: «Ανάπλαση Πάρκου Κουραμπά - Λακκκωμάτων» στον Άξονα Προτεραιότητας 1 (Α.Π.1) «Αστική Αναζωογόνηση 2018» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» 2017-2018, Β΄ Πρόσκληση – Ιούνιος 2018 και έγκριση – παραλαβή οριστικής μελέτης του έργου».
Η εν λόγω συνεδρίαση είχε κατεπείγοντα χαρακτήρα λόγω καταληκτικής προθεσμίας υποβολής της αίτησης για χρηματοδότηση, όπως ενημέρωνε η σχετική πρόσκληση.
Παρόλα αυτά οι απουσίες των δημοτικών συμβούλων τόσο από την πλειοψηφία (!), όσο και από την Αντιπολίτευση ήταν πολλές, γι’ αυτό και δεν κατέστη δυνατή η συνεδρίαση. Έντονη ήταν η ενόχληση και του Αντιδημάρχου Ιωαννίνων Θαν. Μανταλόβα, που ήταν ο εισηγητής του θέματος, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.
Ευθύνες στη Δημοτική Αρχή καταλόγισε ο δημοτ. σύμβουλος της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» Β. Κοσμάς για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε τους δικούς της συμβούλους!