Για τα κενά στο Δημοτ. Σχολείο Πραμάντων ενημερώθηκε η Υφυπουργός Μ. Τζούφη

on .

TZOYFH SENTELES 8 11 18

• Θέματα που αφορούν το Δημοτικό Σχολείο Πραμαντών Βορείων Τζουμέρκων συζήτησε ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές με την Υφυπουργό Παιδείας Μ. Τζούφη σε συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο Παιδείας.
Στο αίτημα του Δημάρχου για την πλήρωση των εκπαιδευτικών κενών στο εν λόγω σχολείο, η Μ. Τζούφη, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της Υφυπουργού, σημείωσε ότι μετά από ενημέρωση που έλαβε από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καλυφθούν οι θέσεις στην πλειονότητά τους στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και στα Γενικά Σχολεία στην Ήπειρο.
Η Υφυπουργός επεσήμανε ότι ήδη από την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου βρίσκεται σε εξέλιξη ο διορισμός και τοποθέτηση μεγάλου αριθμού αναπληρωτών εκπαιδευτικών που εκτιμάται ότι θα καλύψει άμεσα τα αυξημένα κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά αιτήματα για τα Τμήματα Ένταξης και την Παράλληλη Στήριξη των μαθητών.
Επίσης η Υφυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα επίσκεψη στο Δήμο Τζουμέρκων και συνάντηση με την εκπαιδευτική κοινότητα, τους μαθητές και τους γονείς, ώστε να ενημερωθεί και δια ζώσης για τα εκπαιδευτικά και άλλα θέματα σχολείων της περιοχής.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ