Με ηρωίνη και όλα τα... σύνεργα συνελήφθη 43χρονη στα Γιάννενα

on .

HROINH 3 3 2019

• Θραύση κάνουν τα σκληρά ναρκωτικά στην Ήπειρο, καθώς όλο και περισσότερες υποθέσεις διακίνησής τους εξαρθρώνει η ΕΛ.ΑΣ., με την μεταφορά των φορτίων χασίς, πολλές φορές μάλιστα να περνά σε... δεύτερη μοίρα!
Συνήθως στα περιστατικά διακίνησης ηρωίνης ή άλλων σκληρών ναρκωτικών «πρωταγωνιστούν» Έλληνες, όπως συνέβη και το απόγευμα της Παρασκευής στα Γιάννενα. Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων συνέλαβαν δυο ημεδαπούς, μία 43χρονη και έναν 41χρονο, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί εξαρτησιογόνων ουσιών».
Ειδικότερα, η γυναίκα συνελήφθη κατά τη στιγμή της αποβίβασής της από υπεραστικό λεωφορείο, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, βάρους 26,1 γραμμαρίων, την οποία προόριζε για διακίνηση,
- δύο κινητά τηλέφωνα,
- ιδιόχειρες σημειώσεις,
- αντικείμενα για την κοπή και χρήση ναρκωτικών (μικρό μαχαίρι, καλαμάκια, πλαστικές κάρτες).
Επίσης, στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη και ένας 41χρονος, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Σωρεία αδικημάτων...
Στην Άρτα συνελήφθη ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, συνολικής ποινής κάθειρξης δεκατεσσάρων 14 ετών, για τα αδικήματα της εκβίασης, απάτης και πλαστογραφίας κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα, πράξεις που έλαβαν χώρα κατά τα έτη 2007-2008 και 2015- 2016 σε περιοχές της Άρτας, της Πρέβεζας, της Φιλιππιάδας και του Αγρι-
νίου.