Συνελήφθη 24χρονος φυγόποινος

on .

XEIROPEDES

Στους Φιλιάτες συνελήφθη 24χρονος Αλβανός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικού προστίμου 1.500 ευρώ για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Και σε πιτσαρία είχαν κλέψει πορτοφόλι
• Εκτός από τις δύο καφετέριες που είχαν «επισκεφθεί» και είχαν κλέψει πορτοφόλια, οι δύο νεαροί (ένας 19χρονος και μια 19χρονη) είχαν δράσει και σε πιτσαρία της Πρέβεζας, από την οποία επίσης έκλεψαν πορτοφόλι που περιείχε χρηματικό ποσό. Η κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο και σε βάρος τους ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη από την Ασφάλεια Πρέβεζας.

Εξιχνιάστηκε κλοπή μοτοσυκλέτας
• Με την μοτοσυκλέτα που είχε κλέψει από την πόλη της Πρέβεζας, εντοπίστηκε να κυκλοφορεί 31χρονος Έλληνας από αστυνομικούς της Ασφάλειας της γειτονικής πόλης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για την κλοπή, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Τους … έλλειπαν οικιακές συσκευές
• Ηλεκτρικές και οικιακές συσκευές είχε κλέψει δίδυμη συμμορία Ελλήνων ηλικίας 30 και 32 ετών αντίστοιχα από μονοκατοικία στην Άρτα. Η κλοπή έγινε την Κυριακή το βράδυ και ανακοινώθηκε χθες από την Αστυνομία μαζί με την εξιχνίασή της και την ταυτοποίηση των δύο δραστών. Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Άρτας, ενώ το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθεί τυχόν συμμετοχή των δύο ατόμων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.