Ν.Δ.: Σε ομηρία 100.000 εκπαιδευτές και υποψήφιοι οδηγοί εξαιτίας της κυβέρνησης

on .

SXOLH ODHGWN

• Στο Υπουργείο Υποδομών επιρρίπτει την ευθύνη για τη μη διεξαγωγή εξετάσεων οδήγησης, ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής, σχολιάζοντας τη προχθεσινή κυβερνητική επίθεση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης.
Σε γραπτή δήλωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση επιχειρεί να αποκρύψει ότι η ευθύνη για το αδιέξοδο αυτό οφείλεται στις δικές της επιλογές. Γι’ αυτό άλλωστε δεν έχει απαντήσει ακόμη στα ερωτήματα που της έχουμε θέσει εδώ και περισσότερο από ένα μήνα, τα οποία και επαναλαμβάνουμε:
Για ποιο λόγο επέβαλε στον πρόσφατο νόμο τις ασφαλιστικές καλύψεις που αυτή τη στιγμή καμία ασφαλιστική εταιρεία στη χώρα μας δεν προσφέρει; Σε ποιες -ανύπαρκτες- πίστες θα διεξαχθούν οι εξετάσεις; Για ποιο λόγο επέβαλε ένα σύστημα καταγραφής και απ’ ευθείας μετάδοσης που τεχνικά είναι αδύνατον να λειτουργήσει;
Οι 100.000 εκπαιδευτές και υποψήφιοι οδηγοί γνωρίζουν πολύ καλά ότι, αν σήμερα έχουν βρεθεί σε ομηρία, αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στα νομοθετικά γονατογραφήματα της Κυβέρνησης».