Μείζον ζήτημα για την Δημ. Αρχή Πρέβεζας η ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης

on .

PREBEZA

• Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας είχε χθες ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.
Στη συνάντηση (η οποία πέραν του εθιμοτυπικού είχε και ουσιαστικό χαρακτήρα) συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ευάγγελος Μυλωνάς, ο Γεν. Γραμματέας Βασίλειος Στέφος, ο Αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Βλάχος, ο Ταμίας Γεώργιος Παπαγεωργίου και ο Αν. Γεν. Γραμματέας Ταξιάρχης Σάλιαρης.
Η συζήτηση, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, περιστράφηκε γύρω από θέματα που αφορούν την αστυνόμευση αλλά και λειτουργικά ζητήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας.
Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων έθεσε υπόψη του κ. Γεωργάκου την άμεση ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης αλλά και την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως ώριμο αίτημα την παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση ενός σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου στην Πρέβεζα.
Επίσης οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών Υπαλλήλων ζήτησαν τη συμβολή του Δήμου στην κατασκευή Μνημείου για τους Πεσόντες συναδέλφους τους.
Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε ως μείζον ζήτημα και για τη Δημοτική Αρχή την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, ενώ απάντησε ότι θα διερευνήσει το αίτημα παραχώρησης οικοπέδου.