Επιστημονική ημερίδα για την γηριατρική ευπάθεια

on .

epsep

• Επιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Γηριατρική Ευπάθεια: Μία νέα πρόκληση για τη δημόσια υγεία», διοργανώνει μεθαύριο, Δευτέρα και ώρα 11 π.μ., στο ξενοδοχείο Grand Serai, η Ε.Ψ.Ε.Π. σε συνεργασία με την Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστήμιου Πατρών, το Υπουργείο Υγείας και την Περιφέρεια Ηπείρου.
Η ημερίδα αποτελεί την τελική εκδήλωση ολοκλήρωσης της υλοποίησης της Κοινής Δράσης 2/2015 «Πρόληψη της Αδυναμίας» (ADVANTAGE Joint Action, www.advantageja.eu), ένα τριετούς διάρκειας ευρωπαϊκό έργο, που εκ μέρους της χώρας μας συμμετείχαν, ως εθνικοί εταίροι υλοποίησης, η Ε.Ψ.Ε.Π. και η Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστήμιου Πατρών και που αναφέρεται στην πρόληψη και διαχείριση της Γηριατρικής Ευπάθειας, συσχετιζόμενο άμεσα με τη βασική προτεραιότητα της Ε.Ε. για τα θέματα της διαχείρισης της Τρίτης Ηλικίας.
• Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Ε.Ψ.Ε.Π., αρμόδιο πρόσωπο κα. Κούλα Μαρία-Λαμπρινή, Ψυχολόγος, Υπεύθυνη έργου ADVANTAGE (Σικελιανού 2, Ιωάννινα, τηλ/fax: 26510-39820, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., website: www.epsep.gr).