Με ειρωνεία ο Πρόεδρος Δ. Δημητρίου απαντά στις καταγγελίες Γρ. Γκίκα

on .

EPIMELHTHRIO IOANNINON

• Με ειρωνείες και αυτή τη φορά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρης Δημητρίου απαντά στην ανακοίνωση- καταγγελία της παράταξης «Ισχυρό Επιμελητήριο» που έχει επικεφαλής τον Γρηγόρη Γκίκα για τα πρακτικά της έγκρισης του προϋπολογισμού του 2020.
Η παράταξη του κ. Γκίκα είχε αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι κατά παράβαση του νόμου και του Οργανισμού λειτουργίας του Επιμελητηρίου, στα πρακτικά δεν αναφέρονταν ονομαστικά ποιοί ψήφισαν και ποιοι καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, κάνοντας λόγο για κατασπατάληση πόρων, φιέστες κλπ. «Η Γέννηση του Θεανθρώπου να τον βοηθήσει να βρει τον δρόμο του… τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που με αγωνία κάθε φορά ψάχνει» είναι ο… πνευματώδης επίλογος της απάντησης Δημητρίου.
Κατά τα άλλα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου- χωρίς να εξηγεί γιατί δεν αναγράφονται τα ονόματα ψηφισάντων και μειοψηφησάντων στο πρακτικό – υποστηρίζει ότι «οι ψηφοφορίες γίνονται επί των παρόντων και όχι επί των περιφερόμενων μελών του στο πεζοδρόμιο της οδού Αραβαντινού», δηλώνει ότι είναι διαθέσιμοι ο ίδιος και η Διοίκηση σε οποιονδήποτε οικονομικό έλεγχο, ενώ ότι οι εκδηλώσεις που προγραμματίζονται είναι για τα 100 χρόνια λειτουργίας του Επιμελητηρίου. Για τις ημερίδες αναφέρει πώς καλύπτονται από χορηγίες.