Ο Δήμος Ιωαννιτών αμελεί τους οικισμούς του Λεκανοπεδίου!

on .

SKOYPIDIA AMFITHEA 29 11 20

• Για απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια και έλλειψη καθαριότητας, κάνουν λόγο κάτοικοι του οικισμού της Αμφιθέας, καταλογίζοντας ολιγωρία στις υπηρεσίες του Δήμου Ιωαννιτών που αφήνουν την περιοχή τους να μοιάζει εγκαταλελειμμένη.
Οι χθεσινές φωτογραφίες που έστειλαν κάτοικοι στον «Π.Λ.» δείχνουν προχειρότητα ακόμη και στον τρόπο αποκομιδής των απορριμμάτων, αφού δίπλα από τους κάδους παραμένουν πεταμένες σακούλες και αντικείμενα, μολύνοντας το χώρο και δημιουργώντας εστίες μόλυνσης.
Γενικότερα θα μπορούσε να πει κανείς ότι περιφερειακά του Δήμου, οι υπηρεσίες δεν δείχνουν την ίδια σχολαστικότητα στον καθαρισμό, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Η Αμφιθέα δεν είναι η μοναδική περίπτωση, αφού προ ημερών, στο λόφο του Κατσικά αναγνώστης… έπεσε πάνω σε μια χωματερή, η οποία είχε τα πάντα: από παλιά έπιπλα, μέχρι μπάζα και πλαστικά.
Ο Δήμος Ιωαννιτών οφείλει να επεμβαίνει άμεσα και αποτελεσματικά τόσο στην πόλη, όσο και στις Τοπικές Κοινότητες. Μάλιστα αυτή την περίοδο δεν υπάρχει η δικαιολογία της έλλειψης προσωπικού μιας και στο δυναμικό του από τον Οκτώβριο έχουν ενταχθεί περίπου 400 συμβασιούχοι οκτάμηνης διάρκειας από το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας.