Ικανοποίηση Δημάρχου Ζίτσας για τον διπλό κυκλικό κόμβο

on .

pliakos

• Την ικανοποίησή του εκφράζει ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος για την προώθηση από την Περιφέρεια του έργου κατασκευής διπλού κυκλικού κόμβου στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Κόνιτσας, που βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την έγκριση από την Οικονομική Επιτροπή της δημοπράτησης του έργου, η κατασκευή του «έρχεται να καλύψει αιτήματα που διαχρονικά εξέφραζαν οι Πρόεδροι της Κοινότητας Αγίου Ιωάννη, για ασφαλή και διακριτή είσοδο από την Εθνική οδό προς τον οικισμό».
Ο κ. Πλιάκος προσθέτει ακόμη ότι με τη συνεργασία που είχε αναπτυχθεί με τον Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη, διευθετείται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και η ασφαλής είσοδος-έξοδος στο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ» καθώς και η απρόσκοπτη και ασφαλής κυκλοφοριακή ροή στο διπλό ρεύμα κατεύθυνσης της Ε.Ο. Ιωαννίνων-Κόνιτσας και στην είσοδο της έδρας του Δήμου, την Ελεούσα.
«Αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τη μελετητική ομάδα που εκπόνησε τις μελέτες, την Τεχνική Υπηρεσία και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ηπείρου, καθώς και τη διοίκηση και τα στελέχη της γαλακτοβιομηχανίας «ΔΩΔΩΝΗ», που βοήθησαν καταλυτικά να μπει ένα τέτοιο έργο στην τελική φάση υλοποίησης. Αισθάνομαι όμως και την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Ηπείρου που σε αυτά τα μεγάλα ζητήματα για το Δήμο μας δηλώνει παρών και συμβάλει καθοριστικά στην υλοποίησή τους», τονίζει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος.